Cadillac ATS-V Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighed har Cadillac kun klaret sig gennemsnitligt, hvilket ikke er så dårligt sammenlignet med konkurrenterne. Cadillac-biler betegnes ofte som luksusbiler på grund af deres førsteklasses interiørkvalitet glædelig køreoplevelse. ATS er en mid-size sedan og ATS-V er den højtydende model af ATS.

Oversigt

ATS-V har været den mest luksuriøse model af luksusbilen ATS. den blev lanceret i 2016 og havde en 3,6 L twin-turbo 6-cylindret motor med både manuel og automatisk transmissionssystem. For at gøre bilen, endnu mere, højtydende gik Cadillac med et baghjulstræk til V-modellen.

Pålidelighed

Pålideligheden af luksusbiler som ATS-V har været lavere end andre almindelige biler. dette skyldes deres bedste kvalitet i brugen af dele, hvilket gør, at kunden betaler mere for vedligeholdelse af bilen. Cadillac er heller ikke dårlig med hensyn til pålidelighed, så det er også en god ting.
ATS-V har lige en pålidelighedsscore under gennemsnittet, men er stadig ikke dårligere end mange andre præstationsmodeller. Byggekvaliteten er solid, vedligeholdelsesomkostningerne er heller ikke ekstreme, og sikkerheden er også i top. ATS-V fik 2,5 stjerner ud af 5,0, hvilket gør den under gennemsnittet.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er altid god i luksusbiler. Med hensyn til ATS-V er det en 5-stjernet bil med hensyn til sikkerhed. Den har førsteklasses beskyttelse mod front- og sidekollisioner, elektronisk stabilitet og airbags i topklasse. Den har heller ikke modtaget nogen tilbagekaldelser eller nogen form for klager i sit sikkerhedssystem, hvilket beviser dens overlegne sikkerhed.

  Cadillac CT4-V Blackwing Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for luksusbiler er ofte høje, men ikke i ATS-V’s tilfælde. Bilen er en højtydende udgave, og den har meget slags produkter af bedste kvalitet, der anvendes i bilen. Vedligeholdelsesomkostningerne er stadig ikke meget højere end, og det er omkring 700 dollars årligt at vedligeholde denne bil. Desuden har bilen ikke nogen større fejl, så måske koster den endda mindre end 700 dollars.

FAQ

Er Cadillac ATS-V en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac ATS-V er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac ATS-V?

Cadillac ATS-V er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Compact

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac ATS-V, og har den en turbo?

Cadillac ATS-V har 464 hestekræfter og et drejningsmoment på 445 lb-ft. Motoren er en turboladet gas-V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac ATS-V?

10,4 kubikfod ( 0,294 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac ATS-V har 18 x 9,0 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Cadillac ATS?

Du kan nå op på 200.000 miles, hvis du gør dig umage med at vedligeholde din bil ordentligt. i din Cadillac ATS.
Cadillac ATS-V kan holde mellem 100.000 og 400.000 miles, hvis du passer godt på den. Hvis du forsømmer at vedligeholde dit køretøj, holder det kun 100.000 miles. Med korrekt vedligeholdelse vil en Cadillac ATS-V holde mere end 150.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z