Cadillac Escalade EXT Pålidelighed

Hvis du har brug for en pickup i fuld størrelse med en fantastisk motor og et fantastisk vejpresence, er Escalade EXT et ideelt svar for dig. EXT-modellen blev lanceret i 2001, og den havde 2 generationer, indtil den blev indstillet i 2013.

Oversigt

Escalade er en enorm SUV, der har en 6,2 L V8-motor med 6,2 L V8-motor for højere hastighed og et AWD-system for yderligere offroad-oplevelser. Den høje frihøjde giver passagererne en ekstraordinær smidighed. Denne har et automatisk 6-trins system med mulighed for manuelt skift.

Pålidelighed

Pålidelighed og pålidelighed er en væsentlig bekymring ved køb af en SUV. Luksus-SUV’er er typisk mindre pålidelige på grund af deres høje vedligeholdelsesgrad. Cadillac har selv en mindre end ideel pålidelighedsscore på 3,0 ud af 5,0. Ikke desto mindre er de mere kendt for deres karrosseridesign og køreglæde.
Hvad angår pålidelighed, har EXT en god pålidelighedsscore på 82 af J.D Power. Karrosseridelene er af god kvalitet, som ikke viser nogen fejl i utide. Motoren er også holdbar nok til, at disse biler stadig sælges.

Afskrivningssats

Cadillacs afskriver omkring 50% efter 5 år. Pålidelighed er tilsvarende genstand for et køretøjs gensalgsværdi. Jo mere et køretøj devalueres, jo flere muligheder er der for, at køretøjet er certificeret ikke er et solidt valg. Luksusbiler som Cadillacs er mere tilbøjelige til at devaluere hurtigere end almindelige køretøjer.

Sikkerhed

EXT har fået et godt ry på grund af sin enorme størrelse og solide karrosseri. Der er normalt færre muligheder for at komme til skade inde i EXT’en under en ulykke. Den har 5 stjerner i kollisionssikkerhed med sine mange andre førerassisterende funktioner som bremseassistent, elektronisk stabilitet osv.

  Cadillac CTS Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Escalade ville være effektiv nok med sin garanti. Under alle omstændigheder ville den uden garantien koste et ton på grund af dens dyre mekanik og karrosseridele. Det ville koste omkring 1.000 USD hvert år at holde øje med dette køretøj. Dette er stadig ikke det dyreste, hvis vi sammenligner det med enhver tysk fuld størrelse SUV.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Cadillac Escalade EXT?

Cadillac Escalade EXT er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac Escalade EXT, og har den en turbo?

Cadillac Escalade EXT har 403 hestekræfter og et drejningsmoment på 417 lb-ft. Motoren er en Gas/Ethanol V8-motor med en slagvolumen på 6,2 l/ Brændstofsystemet er elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac Escalade EXT?

53.0 Cubic Feet ( 1.501 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac Escalade EXT har 22 x 9,0 tommer aluminiumsfælge foran og 22 x 9,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer kan en Cadillac EXT holde?

Cadillac Escalades kan holde mellem 150.000 og 200.000 miles, hvis de bliver ordentligt vedligeholdt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z