Cadillac Escalade Pålidelighed

Hvis du har brug for et stort køretøj med en kraftig motor, er Escalade det rette valg for dig. Denne full-size SUV har 3 rækker til passagerer, og dette har en stor tilstedeværelse på vejen. Alene den rene størrelse af denne SUV er en fornøjelse for bilisterne. Den er kendt for sit store førervisuelle og indvendige luksus.

Oversigt

Escalade er en kæmpe SUV med en kapabel motor på 3,0 L og 6,2 L, som er en højtydende model. SUV’en er i sin 5. generation, og der findes også en højtydende model af Escalade, der kaldes ESV. Den har en 10-trins automatgearkasse for en endnu bedre kørsel.

Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig faktor, når du køber en SUV. Luksus-SUV’er er normalt mindre pålidelige på grund af deres høje vedligeholdelsesgrad. Cadillac har selv en pålidelighedsscore på under gennemsnittet på 3,0 ud af 5,0. De er dog mere berømte for deres karrosseridesign og køredynamik.

Escalade er berømt for sin store størrelse, men den er også pålidelig nok til, at den kan holde i mange år. Byggekvaliteten er i top, og motoren er også pålidelig. Den har en pålidelighedsscore på 2,5 ud af 5,0, hvilket er en god score i forhold til sine konkurrenter. Desuden er der ikke rapporteret nogen større klager over bilen.

Afskrivning

Escalade har en afskrivningsprocent på omkring 47 % efter 5 års ejerskab af denne SUV. Bare efter de 2 år efter at have købt denne bil, vil bilen blive afskrevet omkring 30 %, hvilket er betydeligt nok. Ikke desto mindre er det ikke for højt i forhold til fuld størrelse SUV’er.

  Cadillac XTS Pålidelighed

Sikkerhed

Denne SUV har et godt ry for sikkerhed på grund af sin store størrelse og høje frihøjde. Der er normalt færre chancer for kvæstelser inde i bilen under en ulykke. Derudover har Escalade en høj frihøjde og en meget stærk karosseri. Den har 5 stjerner i sin kollisionssikkerhed, blandt alle dens andre førerassistentfunktioner.

Vedligeholdelse og reparation

Escalade ville være økonomisk nok med sin garanti. Men uden garantien ville den koste meget på grund af dens dyre kvalitetsprodukter. Det ville koste omkring 1.000 USD om året at vedligeholde denne bil.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Cadillac Escalade?

Cadillac Escalade er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Firehjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac Escalade, og har den en turbo?

Cadillac Escalade har 420 hestekræfter og et drejningsmoment på 460 lb-ft. Motoren er en Gas V8-motor med en slagvolumen på 6,2L/ Brændstofsystemet er Direct Injection.

Hvilken type hjul har den?

Cadillac Escalade har 22 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 22 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Cadillac Escalades mange problemer?

Escalades har problemer, men ikke mange. Cadillac Escalades har haft flere problemer i løbet af de sidste fem år, herunder hård kørekvalitet og transmissionsfejl, motorproblemer, motorproblemer og fejl i affjedringerne.

Holder Cadillac Escalades længe?

Cadillac Escalade forventes at holde i 200.000 miles. Cadillac Escalade’s gennemsnitlige årlige kilometertal er 15.000 miles. Det betyder, at den kan holde i 13 år. Hvis køretøjet vedligeholdes korrekt, vedligeholdelsesplanen følges og kørevanerne er gode, kan det holde i 13 år.

  Audi RS7 Pålidelighed

Er en Cadillac Escalade værd at købe?

Cadillac Escalade er en fremragende SUV. Den er blevet fuldstændig redesignet til 2021 og har nu den højeste kvalitet af store luksus-SUV’er med hensyn til indvendig kvalitet. Der er rigelig last- og siddeplads.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z