Cadillac XTS Pålidelighed

Cadillacs er berømte for deres prestige og kørselsdynamik. XTS er en fuld størrelse executive bil med 4 døre. Bilen er berømt for sin ekstravagante kvalitet og ekstremt tilfredsstillende kørselsdynamik og smidighed. Bilen er også pålidelig nok til at købe selv efter dens ophør i 2019.

Oversigt

Bilen har et komplet luksusinteriør og en ekstremt kraftfuld 3,6 L turbomotor med et 6-trins automatgearsystem. der er også et AWD-system til rådighed for endnu bedre vejgreb og trækkraft. Bilen kan gå fra 0 til 60 mph på 6,7 sekunder, og den yder omkring 304 hk.

Pålidelighed

Folk ignorerer ofte pålidelighedsfaktorerne på grund af de luksuriøse funktioner i biler som XTS. Cadillac har ikke været det mest pålidelige mærke i hele sin eksistens, men det er blevet meget bedre. XTS har gode pålidelighedsscorer, og den har bevist sin pålidelighed blandt folk. Den har en pålidelighedsscore på 78, hvor 57 er gennemsnitlig.

Sikkerhed

Sikkerhedsvurderingen er jævnligt fremragende i Cadillac-køretøjer. NHTSA og IIHS, har begge vurderet bilens sikkerhed med 5 stjerner. Køretøjet klarer sig fremragende i kollisioner, og det har fået 5 stjerner hvad angår kollisionssikkerhed. Dens sikkerhedsfunktioner omfatter airbags, elektronisk stabilitet osv.

Videresalg

Bilen er udgået i 2019, men den er stadig tilgængelig på markedet til en endnu billig pris. Bilen har mistet næsten 30 % af sin oprindelige værdi efter blot 2 år efter dens ophør. De ældre modeller er endnu mere nedskrevet som 5 år ældre XTS har mistet omkring 50% af sin værdi.

  Cadillac SRX Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for biler som Cadillacs er altid høje på grund af deres komplekse systemer og dyre dele. XTS vil koste omkring 800 USD om året for al vedligeholdelse. Dette er dog stadig ikke den dyreste i denne kategori.

FAQ

Er Cadillac XTS en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac XTS er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac XTS?

Cadillac XTS er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac XTS, og har den en turbo?

Cadillac XTS har 410 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en turboladet gas-V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac XTS?

18.0 Cubic Feet ( 0,51 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XTS har 20 x 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 x 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Cadillac XTS luftaffjedring?

Cadillacs luftaffjedring hed oprindeligt Automatic Level Control Rear Air Springs. Systemet fungerer via en luftkompressor, der er forbundet til de bageste fjedre. Det justerer kørehøjden for at opretholde en ensartet holdning.

Hvor længe holder Cadillac XTS?

Cadillac CTS kan holde mellem 100.000 og 400.000 miles, hvis den bliver vedligeholdt korrekt. Du vil ikke få mere end 100.000 miles, hvis du ikke vedligeholder den.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z