Cadillac XT5 Pålidelighed

Dette er en SUV, der har til formål at give total ekstravagance og luksus med ekstra plads til bagage og passagerer. Den er større end XT4, og den har været den bedst sælgende Cadillac i 2017 globalt set. XT5 fås også i et AWD-system med fantastisk køredynamik.

Oversigt

Den blev introduceret i 2017 og har en 3,6 L V6-motor med 258 hestekræfter og et 9-trins gearsystem. der er fire trimniveauer til stede for bilen. Den er også pålidelig nok med alle dens fantastiske specifikationer og funktioner.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighed har Cadillac været et gennemsnitligt bilmærke. Det har bestemt forbedret sig meget på det seneste. XT5 har en god pålidelighedsscore på 79 ud af 100. Det er virkelig godt for sin kategori, men bilen er stadig ikke skudsikker. Der har været en del klager over bilens bremsesystemer og transmissionssystem.

Videresalg

Afskrivningsraten for biler som Cadillac har altid været høj. Den taber ca. 20 % allerede efter det første år. Efter de første 5 år er afskrivningsgraden ca. 52 %. Dette er bestemt godt for de mennesker, der planlægger at købe bilen som brugt.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktionerne i Cadillacs har altid været førsteklasses. XT5 har fået 5 stjerner på grund af den gode byggekvalitet og de mange standard- og tilgængelige sikkerhedsfunktioner. XT5 leveres med mange standard førerstøttefunktioner som f.eks. kollisionsadvarsel, vognbaneassistent osv. Der er også andre førerassistentfunktioner som overvågning af døde vinkler, adaptiv fartpilot osv.

  Buick Verano Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er altid høje for luksusbiler som XT5. XT5 har en god garantidækning, men den har stadig brug for mere end 1.000 USD årligt til vedligeholdelse. Når det er sagt, afhænger vedligeholdelsesomkostningerne dog af ejeren af bilen. Dette er bestemt højt, men det er normalt i denne kategori.

FAQ

Er Cadillac XT5 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac XT5 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac XT5?

Cadillac XT5 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Sport Utility Vehicles

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac XT5, og har den en turbo?

Cadillac XT5 har 310 hestekræfter og et drejningsmoment på 271 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Cadillac XT5?

7,8 tommer ( 19,81 cm )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XT5 har 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Cadillac XT5?

Der er en række problemer med 2017 XT5’s motor. Nogle bilister rapporterede om klonklyde, der kommer fra motorrummet. Andre rapporterede om fejltændinger i motoren.

Har Cadillac XT5 problemer med transmissionen?

Den har problemer med transmissionen. AF50-8 8-trins gearkassen i Cadillac XT5 er en ny model, som blev introduceret i 2017 i den kompakte SUV. Selv om den er meget teknisk og sofistikeret, er der mange NHTSA-klager over dens ydeevne. Disse omfatter vanskelige eller grove op/nedskifter, når den er ny.

  Cadillac CT4 Pålidelighed

Kræver Cadillac XT5 premium benzin?

Nej, Cadillac XT5 kræver almindelig benzin. Det anbefales at bruge Premium-benzin, hvis du ønsker bedre kilometertal.

Er XT5 hurtig?

Selv om XT5 kan gå fra 0-100 mph på respektable 7,1 sekunder, føles den lidt doven. Så de fleste vil nok ikke kalde den hurtig.

Er XT5 stille?

Cadillac XT5 er stille. Den har reduceret luksus på Escalade-niveau til et mindre køretøj med 2022XT5, men den har mistet noget af sin prestige. Den udvendige styling af XT5 er elegant og eksklusiv. Dens veludstyrede kabine er stille under kørsel og har masser af plads til fire voksne med deres bagage.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z