Cadillac CTS-V Pålidelighed

V-modellerne er de højtydende modeller fra Cadillac. CTS-serien er udgået, men V-modellen er stadig tilgængelig. CTS-V er en mid-size sedan, og den havde en meget kraftig motor. Bilen blev også kun solgt i ét år, før den blev erstattet af CT5-V.

Oversigt

Dette er en sportsvogn, og den blev endda præsenteret i motorsport. CTS-V har en suveræn 6,2 L V8-motor på 6,2 L, som yder 640 hestekræfter ved 630 lb-ft, og den har en rekord på 0 til 60 mph på 3,5 sekunder. Den leveres med et 8-trins automatisk transmissionssystem. Bilen har modtaget mange priser i løbet af sine produktionsår.

Pålidelighed

Luksusbiler koster meget i forhold til andre biler, så de burde være mere pålidelige. det er dog ikke tilfældet, og disse biler er endnu mindre pålidelige end budgetbiler på grund af deres komplekse systemer og hi-tech-funktioner.
CTS-serien har ikke den bedste pålidelighedsscore, og dens pålidelighed blev vurderet til 2,5 ud af 5,0. V-modellen har dog yderligere dele af højere kvalitet, så den ville være mere pålidelig. Pålideligheden afhænger også af andre faktorer som f.eks:

Videresalg

Cadillacs mister normalt 50 % af deres værdi i løbet af de første 5 år. CTS-V er heller ikke en undtagelse. CTS-V er dog en sjælden model, så der er chancer for, at hvis en bilentusiast køber denne bil, vil han/hun betale mere.

Sikkerhed

Der er ingen sikkerhedskompromis i Cadillac-biler. CTS-V har en 5-stjernet rating for sin sikkerhed. Funktionerne er af god kvalitet, og karrosseriet er også ret solidt til at modstå enhver kollision, der ikke ville forårsage store skader på passagererne.

  Chevrolet Blazer Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsen af luksusbiler er det største negative punkt, fordi det er så dyrt. Det er endnu højere i højtydende modeller som CTS-V. Bortset fra garantiårene vil bilen koste omkring 1 800 USD om året for al vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Cadillac CTS-V en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac CTS-V er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Cadillac CTS-V?

Cadillac CTS-V er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Mid-Size

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac CTS-V, og har den en turbo?

Cadillac CTS-V har 640 hestekræfter og et drejningsmoment på 630 lb-ft. Motoren er en Supercharged Gas V8 med en slagvolumen på 6,2L/ Brændstofsystemet er Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac CTS-V?

13,7 kubikfod ( 0,388 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CTS-V har 19 x 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 x 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z