Cadillac CT4 Pålidelighed

Cadillac er ikke det mest pålidelige mærke, men mangler stadig luksusfunktioner. Det er dog stadig en konkurrent til BMW eller Audi. CT4 blev lanceret i 2019, og den er berømt for sin kropsform og sjove kørsel. Denne kompakte executive bil har alle de nyeste teknologiske funktioner med endda en højtydende model kendt som CT4-V.

Oversigt

CT4 leveres med en 2,0 L turbo 4-cylindret motor, der fair nok 237 hestekræfter. Denne model er grundlæggende en konkurrent til BMW 2-serie eller Audi A3. De har alle sammen lignende drivlinjer og andre funktioner. Bilen er pænt designet til at se elegant og blank ud.

Pålidelighed

Pålidelighed i biler betyder, hvor meget en bil vil holde, hvor elegant den vil holde med en rimelig mængde vedligeholdelsesomkostninger og gode sikkerhedsfunktioner. Cadillac er ikke det mest pålidelige mærke, men når det gælder luksusbiler, er pålideligheden ofte nede på grund af høje vedligeholdelsesomkostninger og hi-tech-funktioner.
CT4 blev netop lanceret i 2019, og den har endnu ikke bevist sin pålidelighed. Men hvis vi ser på dens forgænger, ATS, som havde lignende drivlinjer, havde tilfredsstillende pålidelighedsscorer, hvis vi ser på dens forgænger. Vi kan sige, at bilen vil være pålidelig på grund af bilens opbygning af høj kvalitet.

Sikkerhed

Sikkerheden er et stort problem, når man skal bedømme en bils pålidelighed. CT4 er imidlertid en ret ny bil, og der er ikke udført kollisionstest på bilen. Selv om bilen har modtaget to tilbagekaldelser fra NHTSA Om airbags og driftsbremser. Ikke desto mindre kan vi ved at se på historien om Cadillacs sikkerhedsfunktioner sige, at bilen ville være sikker nok til at købe.

  Buick Regal Sportback Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

CT4 er en luksusbil, og som alle andre luksusbiler har den flere vedligeholdelsesomkostninger end andre almindelige biler. den er dog stadig lavere end mange af dens konkurrenter, hvilket er en stor fordel for bilen. Bilen vil koste dig omkring 500 dollars årligt i de første 5 år.

FAQ

Er Cadillac CT4 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac CT4 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac CT4?

Cadillac CT4 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac CT4, og har den en turbo?

Cadillac CT4 har 325 hestekræfter og et drejningsmoment på 380 lb-ft. Motoren er en turboladet I4 med en slagvolumen på 2,7L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Cadillac CT4?

10,7 kubikfod ( 0,303 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CT4 har 18 x 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad betyder CT4 på en Cadillac?

Cellulær optagelse af T4. Cadillacs kompakte executive sedan, Cadillac CT4, er fremstillet af Cadillac. Den erstatter Cadillac ATS-sedanen og ligger under CT5 i Cadillacs sortiment. Den 30. maj 2019 blev CT4-V først afsløret. Den almindelige CT4 fulgte fire måneder senere.

Kommer der en Cadillac CT4 i 2022?

Cadillac tilbyder 2022 CT4 med luksus-, Premium Luxury- og Sport-trims. Standard baghjulstræk er tilgængelig på CT4 sedanen. Firehjulstræk er også en mulighed. Priserne for 2022 CT4 starter ved 34.990 dollars, inklusive destination, og kan stige til 63.265 dollars, hvis du får en fuldt udstyret V-Series Blackwing.

  Cadillac CTS Pålidelighed

Er Cadillac CT4 hurtig?

Den baghjulstrukne CT4V Blackwing CT4V Blackwing’s dobbeltturboladede 3,6-liters V6 med et drejningsmoment på 445 pundfod. Den kan drive sedanen til 60 MPH på kun 3,9 sekunder og derefter videre til en topfart på 189 MPH.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z