Buick Regal Sportback Pålidelighed

Sportback-versionen af Buick Regal er berømt for sit karrosseridesign og sin motorydelse. Bilen er også rummelig for både passagerer og bagage. Bilen er designet i en liftback-karrosseriform, som også har en bagagerumsdør i hatchback-stil. Bilen blev dog udgået, men den er stadig en af de mest pålidelige biler.

Oversigt

Bilen har et interiør af førsteklasses kvalitet med kraftige drivlinier. Den leveres i 2 2 2,0 L turbomotorer, der yder 250 hestekræfter, og 8-trins automatgear. For at øge vejgrebet kommer bilen desuden også med et AWD-system for at øge vejgrebet.

Pålidelighed

Pålidelighed i biler er betydningen af en pålidelig bil, som ikke kræver meget vedligeholdelse og er sikker. Buick-bilerne er designet til at give maksimal pålidelighed, og kvaliteten af de dele, der anvendes i bilen, er også god, men ikke så god som andre luksusmærker.
Regal Sportback er en del af Regal-serien, som betegnes som en af de mest pålidelige indenlandske biler. Regal’s pålidelighedsscore er 91 ud af 100 af J.D Power, hvilket betegnes som den bedste. Bilen er også ret pålidelig med hensyn til videresalg eller vedligeholdelse.

Sikkerhed

Buick-biler har haft en god historie med hensyn til sikkerhedsmålinger. Regal Sportback har fået gode vurderinger i kollisionssikkerhed. De aktive og passive sikkerhedsfunktioner er også til stede for at minimere skader. Den tilbyder alle de vigtige førerassistentfunktioner som f.eks. traction control, AEB-system osv.

Vedligeholdelse og reparation

Enhver bils pålidelighed er i høj grad afhængig af bilens vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Buick-bilerne har holdbare motorer med karrosseridele af god kvalitet, som er lette at udskifte. Vedligeholdelsesomkostningerne for Regal Sportback ligger ifølge mange kilder på omkring 500 dollars årligt. Dette er meget økonomisk, når man ser på bilens funktioner.

  BMW X7 Pålidelighed

FAQ

Er Buick Regal Sportback en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Buick Regal Sportback er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Buick Regal Sportback?

Buick Regal Sportback er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvor mange hestekræfter har en Buick Regal Sportback, og har den en turbo?

Buick Regal Sportback har 250 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en turboladet gas I4 med en slagvolumen på 2,0L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Buick Regal Sportback har 17 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 17 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor sikker er en Buick Regal?

Regal har fået en god bedømmelse af Insurance Institute for Highway Safety. Den frontale score blev hævet til Superior på grund af tilgængeligheden af advarsel ved frontalkollisioner og automatiseret bremsning. Regal blev tildelt en samlet femstjernet bedømmelse af National Highway Traffic Safety Administration.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z