Audi A3 Sportback e-tron pålidelighed

e-tron er Audi’s serie af hybridbiler. A3 Sportback e-tron var en meget vellykket bil, men Audi indstillede den i 2018. Bilen er en plug-in hybrid, og det er en hatchback med fokus på at være en familiebil. Du kan stadig købe denne bil i brugt til omkring 25.000 kroner, hvilket ikke er så meget for en pålidelig og luksusbil.

A3 Sportback e-tron

A3 Sportback e-tron er en PHEV hatchback, der er udstyret med en 1,4 L turbomotor med turbolader. Hybridsystemet havde et stort 8,8 kWh-batteri, og det kan give rent elektrisk 31 miles. Derudover er bilen meget brændstofbesparende med en brændstoføkonomi på 2,8 gal/100 miles. For en hybrid er bilen heller ikke underdrejet, og den kan gå fra 0 til 60 mph på kun 6,5 sekunder.

Pålidelighed

Da det er en elektrisk hybridbil, har den gode pålidelighedsvurderinger. Den har fået en pålidelighedsbedømmelse over gennemsnittet af Edmunds. Ejerne har også været ret tilfredse med kvaliteten og har givet 4 ud af 5 stjerner til bilen. Bilen har dog haft nogle problemer med mekaniske fejl, men ikke alvorlige.
Det gode er, at A3 Sportback e-tron ikke har været udsat for større fejl eller tilbagekaldelser. Du kan nemt få en model, som stadig ville være under garanti. Garantien på denne bil er på 4 år/50.000 miles, hvilket kun er godt nok til mindre problemer.

Vedligeholdelse

Luksusbiler som Audi står over for nogle problemer med dyr vedligeholdelse. A3-modellen i serien har meget dyre vedligeholdelsesomkostninger og større chancer for større reparationer. Hybridversionen er dog ret pålidelig sammenlignet med A3.

  Er Volvo mere pålidelig end Audi?

A3 Sportback e-tron – hybrid familiebil

Med hybridmodellen sparer du helt sikkert mange penge. Bilen er himmelsk at køre i byen, og den turboladede motor kan give dig en god kørsel på motorvejene. Det omkostningseffektive hybridsystem kombineret med Audi’s luksus og førsteklasses kvalitet er helt sikkert et godt køb.

FAQ

Er Audi A3 Sportback e-tron en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Audi A3 Sportback e-tron er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Audi A3 Sportback e-tron?

Audi A3 Sportback e-tron er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Audi A3 Sportback e-tron, og har den en turbo?

Audi A3 Sportback e-tron har 204 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-4 med en slagvolumen på 1,4 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Audi A3 Sportback e-tron har 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Audi A3 e-tron stadig tilgængelig?

Audi besluttede at indstille A3 Sportback e-tron-modellen i 2018, men den kan stadig købes på brugtmarkedet.

Hvad er rækkevidden på Audi A3 e-tron?

Audi A3 E-Tron kan nå en topfart på 130 km/t og har en maksimal rækkevidde på 50 km.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z