Hvilket bilmærke har højere forsikringssatser, Audi eller Mercedes?

Hvilket mærke har højere forsikringssatser, Audi eller Mercedes?

Mercedes og Audi er nogle af de mest anerkendte luksusbilmærker på markedet. Begge disse bilmærker tiltrækker imidlertid høje forsikringspræmier sammenlignet med andre bilmærker.
Mercedes tiltrækker lidt højere forsikringspræmier end Audi. Men når du sammenligner begge deres forsikringspriser med bilens værdi, vil du opdage, at Mercedes samlet set er noget billigere. Begge disse luksusbilmærker tiltrækker høje forsikringspræmier, som har tendens til at variere alt efter bilmærke og model.

Vi anbefaler at du altid får forsikringstilbud fra flere tilpasset dig og din økonomi. Gør det let her.

Sportsbiler er dyrere at forsikre

Sportsmodellerne fra Audi og Mercedes har de højeste forsikringspriser på grund af deres høje startpris. Derudover har disse modeller en høj tendens til at være involveret i ulykker, hvilket også bidrager til de høje forsikringspriser. Endelig er reparations- og vedligeholdelsesomkostningerne for sådanne modeller også i den høje ende.
Ud over sportsvogne som Audi R8 og Mercedes AMG GT R, der giver høje forsikringspriser, er der også andre biler i den høje ende af skalaen som Mercedes-Benz S-klasse og Audi A8, der tiltrækker høje forsikringspriser. Dette skyldes deres høje startomkostninger og dyre reparationer.

Mercedes er billigere at forsikre i forhold til deres værdi

Mercedes forsikringspriserne kan synes højere end Audi, men hvis du ser nærmere efter, vil du opdage, at Mercedes faktisk er billigere at forsikre i forhold til deres værdi. Hvis du f.eks. køber en Mercedes sedan, der koster omkring 55.000 dollars, og en Audi sedan, der koster omkring 35.000 dollars, vil de have næsten de samme forsikringssatser.
Et forsikringsselskab vil måske opkræve dig omkring 2.000 dollars årligt for at forsikre din Audi sedan og 2.300 dollars årligt for at forsikre din Mercedes sedan. Når du overvejer de oprindelige priser for begge disse mærker, vil du opdage, at Mercedes er en smule billigere.
Det, der gør Mercedes billigere end Audi, er de meget avancerede sikkerhedsfunktioner, som den er udstyret med. Derfor er forsikringspræmierne på en måde lavere sammenlignet med de samme modeller fra Audi, selv om den oprindelige pris på Mercedes-biler er høj, på en måde lavere. I tilfælde af at din bil bliver totalskadet, vil den udbetaling, du får fra Mercedes, være meget højere.

  Hvilken indkomstklasse køber BMW vs. Mercedes?

Hvilke Mercedes-modeller er dyre at forsikre?

Inden du køber en Mercedes-Benz bil efter eget valg, skal du finde ud af, hvor meget du skal betale for forsikringsdækning. Nogle Mercedes-modeller tiltrækker højere forsikringsomkostninger end andre. Den gennemsnitlige pris for at forsikre en Mercedes-Benz er 2.300 dollars. Dette kan skyde op eller falde, afhængigt af modellen.
De dyreste Mercedes-modeller er Mercedes-Maybach S 560, S-klasse sedan S 450, S-klasse coupé S 560, Mercedes-AMG GT coupé, Mercedes-AMG GT 53 4-dørs coupé, Mercedes-AMG S 65 og Mercedes-AMG GT R. For de fleste af disse Mercedes-modeller koster forsikringen mere end 3.000 dollars, hvilket er langt over Mercedes-gennemsnittet.

Hvilke Mercedes-modeller er billigere at forsikre?

Hvis du ikke har penge til at betale høje forsikringspriser, men stadig ønsker en luksusbilmodel fra Mercedes, er der masser af muligheder for dig. Nogle af de Mercedes-modeller med de laveste forsikringspræmier er A-Klasse sedan, C-Klasse sedan, E-Klasse sedan og CLA coupé CLA 250.

Hvilke Audi-modeller er dyre at forsikre?

Audi luksusbiler er måske nok kendt for deres højteknologiske og fremragende biler med fremragende præstationer, men dette mærke tiltrækker også høje forsikringspræmier. Selv om Audi-forsikringspræmierne er lavere end for Mercedes-Benz, er de en smule højere end markedsgennemsnittet.
Den gennemsnitlige pris for at forsikre en Audi er 2.000 dollars om året. Den kan dog gå højere eller lavere afhængigt af flere faktorer. De dyreste Audi-modeller at sikre omfatter Audi R8, Audi S8 L Quattro, SQ5, TTS, Q7 og A4.

  Hvor lang tid tager det at producere en Mercedes?

Hvilke Audi-modeller er billigere at forsikre?

Der er også nogle exceptionelle Audi-modeller, som kræver lavere forsikringspræmier. De fleste af disse modeller er billigere og pålidelige. De omfatter Audi S5, A5, A7, TT, TTS, SQ5 og S3. Disse modeller er dog stadig dyre at forsikre sammenlignet med standard bilmærker som Toyota, Nissan og Honda.

Gode ting at vide om bilforsikring

Hvilken Mercedes-model er den dyreste at forsikre og hvorfor?

Mercedes AMG GT R er den dyreste Mercedes at forsikre. Denne model er ikke kun luksuriøs, men også sportslig, hvilket gør, at den tiltrækker høje forsikringspræmier. Omkostningerne til vedligeholdelse og reparationer er også høje, hvilket presser forsikringssatserne til at være endnu højere. Det kan koste dig mindst 4.000 dollars at forsikre denne bil.

Hvilken Audi-model er den dyreste at forsikre og hvorfor?

Audi R8 er den dyreste Audi at forsikre. Denne to-sæders sportsvogn har en pris på omkring 164.000 dollars. Med en så høj startpris skal du forvente, at forsikringspriserne vil være helt oppe i vejret. Du skal muligvis betale omkring 3.800 dollars for at forsikre din Audi R8.

Er ældre Mercedes-Benz- og Audi-biler billigere at forsikre?

Ja, det er de. Ældre biler er billigere at forsikre, fordi de er mindre værdifulde end nyere biler. Derfor vil et forsikringsselskab give lavere præmier, fordi de ikke skal betale meget, når der sker et totalskader. Ikke desto mindre er prisen for at forsikre en luksusbil som Mercedes eller Audi højere end en gammel Toyota-bil.

  Er Mercedes komfortabel?

Hvilket mærke er bedst – Mercedes eller Audi?

Begge disse mærker tilbyder nogle af de mest luksuriøse og højtydende køretøjer. Hvis du ønsker et prestigefyldt, luksuriøst, pålideligt og holdbart køretøj, er Mercedes det bedste valg. Men hvis du vil have en bil med bedre håndtering og ydeevne, har Audi fordelen.

Hvilke faktorer påvirker forsikringspræmierne?

Inden du køber en ny bil, bør du også tage højde for forsikringsomkostningerne. Bemærk, at jo højere den oprindelige pris på en bil er, jo dyrere bliver præmien. Hvis du vælger luksusbiler af høj kvalitet som Mercedes og Audi, skal du derfor forvente at betale højere forsikringspræmier.
Ud over den type bil, du køber, er andre faktorer, du skal overveje, bilens sikkerhedsklassificering, placering, din alder, dine kørevaner, grænser og den selvrisiko, du vælger. Alle disse faktorer vil bestemme din samlede forsikringspris. Du ejer måske den samme bil som din ven, men forsikringsprisen kan variere med hensyn til disse faktorer.

Bottom line

Samlet set har Mercedes højere forsikringspriser end Audi. Men hvis du vil have et luksusmærke med de bedste forsikringspriser i forhold til værdien, har Mercedes en fordel frem for Audi. Takket være dets sikkerhedsfunktioner som PRE-SAFE-teknologien, der sænker forsikringssatserne.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z