Audi S5 Sportback Pålidelighed

S5 er den sportslige udgave af A5. S5 Sportback er en kombination af en coupé, en sedan og en hatchback. Bilens bagagerumsdør åbnes som en hatchback, men bilen er som en 4-dørs coupé. Karrosseriet er absolut sporty, og den kraftige motor bakker også op om det.

Audi S5 Sportback

S5 er drevet af en meget stærk motor, og den har en 3,0 L V6 twin-turbo-motor på 3,0 L. Denne motor yder hele 349 hestekræfter, og bilen kan gå fra 0 til 60 mph på kun 4,2 sekunder. Bilens ydre er frygtelig smukt og sporty. Bortset fra det ydre er S5’s interiør æstetisk at se på, og læderkvaliteten er også i topklasse.

Pålidelighed

S5 er ikke den mest pålidelige bil, men den er tilfredsstillende i forhold til luksusbiler. Luksusbiler har ikke altid de bedste pålidelighedsscorer på grund af de dyre dele, der anvendes i dem. Den teknologi, der bruges i dem, er mere tilbøjelig til at have fejl. S5 Sportback har en pålidelighedsscore på 52,35, hvilket er lige under gennemsnittet.

Vedligeholdelse

S5 har også nogle almindelige problemer som kulstofophobning og problemer med gearkassen. Disse problemer er ikke de store problemer, men de koster en del. Audierne har normalt højere vedligeholdelsesomkostninger på grund af deres luksus og komplekse biler.
S5 har en høj gennemsnitlig årlig vedligeholdelse på 1.164 USD. Hvis der ikke er nogen garanti til rådighed, vil udskiftning af tændrør, bremseklodser og olieskift koste meget. Bortset fra den planlagte vedligeholdelse er der store chancer for at få større reparationer i de første 10 år.

  Audi A3 Pålidelighed

Audi S5 Sportback – endelig dom

S5 er helt sikkert en sportsvogn med en turbomotor og Audi’s et af de bedste firehjulssystemer. Det giver bilen en endnu bedre køreegenskaber. Men vedligeholdelsesomkostningerne og pålidelighedsproblemerne er bekymrende. Ikke desto mindre er S5 en fantastisk bil for fartentusiaster.

FAQ

Er Audi S5 Sportback en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Audi S5 Sportback er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Audi S5 Sportback?

Audi S5 Sportback er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Audi S5 Sportback, og har den en turbo?

Audi S5 Sportback har 349 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Audi S5 Sportback har 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er en Audi S5 dyr at vedligeholde?

Audi S5’s årlige bilvedligeholdelsesomkostninger ligger på 1.164 USD. Audi S5 koster i gennemsnit 1.164 USD årligt og den gennemsnitlige bil koster 651 USD årligt. S5 er betydeligt billigere at vedligeholde.

Er Audi S5 Sportback en god bil?

Ja! Det er en rigtig hurtig bil, der får dig til at føle dig levende, når du kører på vejen. Du bør helt sikkert overveje at købe denne bil, hvis du vil have noget andet end din almindelige kedelige bil.

  Hvilken tysk bil er den mest pålidelige

Hvor længe holder en Audi S5 Sportback?

Moderne biler som S5 Sportback kan holde mellem 150.000 og 200.000 miles med rimelig vedligeholdelse. Dette tal kan du opnå ved at passe godt på din bil og udføre al den vedligeholdelse, der anbefales. Også ved at udskifte eventuelle slidte dele, når de bliver beskadiget.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z