Hvilken tysk bil er den mest pålidelige

Hvilken tysk bil er den mest pålidelige

Tyske biler er kendt for deres ydeevne, men mangler nogle gange et godt ry med hensyn til pålidelighed og vedligeholdelsesomkostninger. Audi, BMW, VW, Porsche, Mercedes-Benz er kun nogle få af de tyske navne. Hvilke er de mest pålidelige? Tja, det afhænger af det segment, du vælger. For en lille økonomibil fører VW listen, mens BMW 3-serie er den klare vinder for mellemstore luksuslimousiner.

Tyske biler rangeret efter pålidelighed i henhold til bilsegmenter

Alle tyske biler, der er fremstillet efter 2010, bruger nedbrydelige plastdele i deres motorer, hvilket betyder, at de giver afkald på langsigtet pålidelighed for at bekæmpe klimaforandringer. Selv om dette sind er et stort skridt nedad, er det et stort skridt i retning af at gøre verden til et bedre sted.

Nogle bilproducenter fokuserer på luksuslimousiner, andre på hatchbacks og SUV’er, så det ville være en generel fejl at sammenligne dem alle sammen og ville ikke give os nogen ny indsigt. Vi har inddelt bilerne i flere segmenter, så du kan få en god forståelse af, hvad du skal kigge efter, alt efter hvilken type bil du leder efter.

Hvilken er den mest pålidelige all-round luksus-sedan?

1 BMW 3-serie

BMW 3-serie er det tætteste, du kan komme på den ultimative køremaskine. Den er meget sporty, samtidig med at den stadig kan konkurrere med alle andre luksus-sedaner med hensyn til funktioner, sikkerhed og pålidelighed. Desuden er den overkommelig og har et dynamisk og kompetent chassis. Motorudvalget er det bredeste og mest potente af alle andre tyske producenter i samme segment.

2 Mercedes-Benz C-klasse W204-gen

Mercedes-Benz C-klasse er et klassisk køretøj, der havde en upåklagelig pålidelighedsklassificering for W204-generationen, indtil den næste generation blev frigivet. Da W205 kom til live var der svigtende sensorer, knirkende interiør og mange andre små problemer, der kan drive dig til vanvid på blot et par ture.

  Er brugte BMW'er pålidelige?

Bemærkelsesværdig omtale: Audi A4

Audi A4 deler de fleste af sine motorer med en anden tysk bil, nemlig Volkswagen Golf, hvilket gør dens drivlinje næsten skudsikker. Og selv om A4 er en nogenlunde pålidelig bil med få motorproblemer, kræver den en del olie og oplever ofte mindre problemer med pakninger. Vi ville ikke sætte den sammen med Mercedes C-klasse og 3-serien.

Den mest pålidelige lille økonomibil til byen

Hvis du tænker på en lille bil til byen, bør BMW 1-serie, Audi A1, Mercedes A-klasse komme i tanke om BMW 1-serie, Audi A1 og Mercedes A-klasse. Men vinderen her er ikke noget andet end Volkswagen Up! eller Polo. Begge disse biler giver dig mere for mindre.

Selv om det første, man kommer til at tænke på, når man tænker på en lille bybil, er en Mini eller en BMW 1-serie, er disse langt fra de bedste, når man inkluderer en Volkswagen på listen. BMW’erne i segmentet oplever ofte problemer med timingkæden, hvorimod Up! er tæt på uforgængelig.

Når vi taler om mellemstore kompakte hatchbacks

VW Golf

Audi A3, Mercedes A-klasse redesign er værdige omtaler her, men de blegner i sammenligning med Volkswagen Golf, som er den klare vinder. Selv om VW Golf og Audi A3 er de samme biler under kølerhjelmen, er valget her VW, da den er meget billigere end Audi og giver dig de samme præstationer.

  Hvilken Mercedes har den højeste bugseringskapacitet

Disse to biler vil give dig de samme fejl med hensyn til motor og funktioner, men Golf’en vil koste meget mindre at blive serviceret, repareret og vedligeholdt.

Mid-Size luksus sedan

BMW 5-serien

BMW 5-serien er ikke kun det smukkeste valg her, men den er også den mest pålidelige. Dette køretøj giver dig alt, hvad du har brug for, på en stilfuld måde. Med et bredt motorprogram og fuld af komfortable funktioner er 5-serien lige så pålidelig som en BMW 3-serie, som ikke uden grund er BMW’s bedst sælgende køretøj.

Mid-Size Luxury SUV

Porsche Macan

Porsche Macan er et fantastisk 4×4-køretøj, der har dynamiske sportsevner og ikke går så let i stykker, som det ser ud. Sammenlignet med X7 og G-klassen fra henholdsvis BMW og Mercedes er den lidt mere pålidelig, men den har også en højere pris.

På den anden side er Mercedes GLE en af de mest pålidelige køretøjer, som de tyske producenter har bragt ud, men vi kan roligt betegne den som en Large SUV, hvor den klart er vinderen.

Full-size luksus SUV

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE er blevet betegnet som en af de mest pålidelige Full-size Luxury SUV’er, idet kun 17 procent af de testede biler havde fejl i drivlinjen eller de innovative funktioner, hvorimod andre tyske biler i segmentet oplevede lidt over 20 procent.

Desuden bliver størstedelen af disse biler, der testes og oplever mindre fejl, straks repareret og sendt tilbage på markedet.

Audi Q7

Du har en tendens til at møde flere Audi Q7 på vejen end nogen anden Full-size luksus-SUV i de fleste lande. Grunden til det er ikke kun deres stilfulde udseende og lidt billigere pris, men også det faktum, at de er langt mere pålidelige end de fleste.

  Er Mercedes bedre end Lexus?

Q7 er uden tvivl den mest pålidelige bil i segmentet Full-size Luxury SUV’er på denne liste.

FAQ

Hvilken er den hurtigste tyske bil på forbrugermarkedet, som du kan købe?

En Porsche 911 GT2 RS 991 kan nå fra 0 til 62 miles i timen på kun 2,5 sekunder, men giver dig ikke nogen som helst komfort. BMW M3, BMW M8 og M5 Competition kan alle give dig en tid på under 4 sekunder til at nå fra 0 til 62 miles i timen. BMW Competition når endda 62 mph på kun 3,0 sekunder, hvilket gør den til en af de hurtigste biler på planeten.

Hvilke er de dyreste at vedligeholde tyske biler?

Alle tyske biler er dyre at vedligeholde, sammenlignet med de fleste andre køretøjer med undtagelse af Volkswagen og Opel. Audi’er, Mercedes, Porsche og BMW ligger alle i toppen af hitlisterne med hensyn til udgifter, når man taler om reparationer, service og generel vedligeholdelse. BMW er den dyreste at vedligeholde ud af de tre med de mest almindelige reparationer.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z