Hvilken Mercedes har den højeste bugseringskapacitet

Hvis du er på markedet for en Mercedes, og du også ønsker en bil, der kan trække en god trækkapacitet, er Mercedes GLE SUV’en den rigtige, da GLE kan trække op til 7700 pund. De største Mercedes SUV’er GLS og G-klassen har en top på 7000 pund for G’en og 7500 pund for GLS.

Hvis disse to er for store for dig, kan du vælge den mindre GLC SUV, som også kan trække op til 3500 pund udstyr. GLE, GLS og G-klassen kan nemt trække både eller mellemstore autocampere på længerevarende rejser.

Mercedes trækegenskaber

Alle de førnævnte Mercedes SUV’er er i stand til at trække ATV’er, små hestetrailere eller mellemstore campingvogne. Mercedes tilbyder en masse ekstraudstyr, der er specielt designet til bugsering, f.eks. valgfri anhængertræk, trailerstabilitetsassistent og træk-ESP.

Bakkameraer er standard på alle nye Mercedes-modeller, og Mercedes tilbyder et højopløst, skarpt og klart kamerafeed på din infotainmentskærm, som gør det muligt for dig at manøvrere selv de største genstande nemt.

Det kan stærkt anbefales, at du vælger 4MATIC-firehjulstrækssystemet, hvis du planlægger at bugsere regelmæssigt, da disse tal er forbundet med versioner, der er udstyret med firehjulstrækssystemet.

Mercedes GLE og GLS

Mercedes GLE er en mellemstor luksus-SUV, der starter ved 57.000 kr. for GLE350 4MATIC og lidt mindre for den baghjulstrukne version. GLE350 er udstyret med en 2,0-liters inline-4 turboladet motor med 2,0-liters inline-4-motor med et drejningsmoment på 273 lb-pund.

Men GLE580 til 78.000 dollars er den, du skal købe, hvis du har planer om at trække tungere ting, da 580’eren har en 4,0-liters V8 BiTurbo-motor med et drejningsmoment på 516 lb-ft. GLE tilbyder også klassens førende lasteevne, hvilket vil øge anvendeligheden af denne SUV yderligere.

  Hvilken en Mercedes har Måge-vingedøre

Mercedes GLS er en full-size Mercedes SUV, der starter ved 76 $k for GLS450-modellen, der er udstyret med en anstændig kompetent 3,0-liters 6-cylindret inline 6-cylinder med 369 lb-punkts drejningsmoment.

Men den model, du skal gå efter, er helt klart GLS580, der bruger den samme motor som den, der findes i GLE580, men GLE er en smule lettere, og det er grunden til, at GLE tilbyder den højeste trækkapacitet.

Mercedes G-klasse og GLC-klassen

Mercedes G-klassen på begynderniveau er G550, der starter ved 131.000 dollars. G550 leveres med en 4,0-liters BiTurbo V8 med et drejningsmoment på 450lb-ft, hvilket er rigeligt til en trækkapacitet på 7000 pund. G-klassen er den mest kapable off-road SUV, som Mercedes tilbyder, og hvis du planlægger at trække off-road, er G-klassen den bedste trækmulighed fra Mercedes.

Den mindre GLC SUV er også en ret kompetent Mercedes SUV, når det gælder bugsering. GLC starter ved 43.000 dollars for GLC300, men hvis du vil trække en bil, bør du helt sikkert gå op til GLC350e, da denne model som standard leveres med et 4MATIC-system og tilbyder en hybridmotor, der kan levere op til 516 lb-punkts drejningsmoment.

Mercedes EQC

Hvis du specifikt ønsker en EV til at trække en bil, kan Mercedes EQC trække op til 4000 pund. EQC starter ved 68.000 dollars og er i stand til en højere trækkapacitet takket være det imponerende drejningsmoment på 564 lb-ft.

  Hvad betyder 4Matic på en Mercedes?

EQC kan køre omkring 200 miles mellem opladninger, og det er værd at huske på, at ved brug af en trailer mindskes rækkevidden betydeligt. Det kan varmt anbefales, at du vælger en traditionel Mercedes SUV med forbrændingsmotor, hvis du har planer om at trække regelmæssigt.

FAQ-afsnit

Er BMW X5 eller Audi Q7 bedre til bugsering end GLE?

BMWs mellemstore SUV er X5, og X5 kan trække maksimalt 7200 pund, hvilket er 300 pund mindre end GLE. Fordelen ved X5 er det faktum, at alle X5-modeller leveres med BMWs xDrive firehjulstrækssystem som standard.

BMW’en leveres også med bredere dæk som standard, hvilket gør det muligt for BMW’en at skifte retning lettere sammenlignet med GLE’en. Q7 tilbyder den højeste lovlige trækkapacitet ud af alle Audi SUV’er målt til 7700 pund. Audi’en er ret sammenlignelig med GLE’en på næsten alle områder, når det gælder bugsering.

Hvilken luksus-SUV tilbyder den højeste trækkapacitet?

Hvis alle disse resultater stadig ikke tilfredsstiller dig, og du planlægger at trække virkelig tunge laster, kan 2020 Ford Expedition trække op til 9300 pund. Ekspeditionen tilbyder et layout med tre sæderækker, et stort lastrum og en ret effektiv V6-motor.

Startprisen på Expeditionen er 53.000 dollars, men den store ulempe ved Expeditionen er, at denne SUV er helt enorm. Sammen med en anstændigt stor trailer er denne SUV lige så lang som en semi-truck.
Hvis du foretrækker Dodge frem for Ford, kan Dodge Durango trække op til 8700 pund til en startpris på 32.000 dollars, og Durango er også en mellemstor SUV sammenlignet med Expeditionen.

  Er det en god idé at købe en Mercedes?

Hvad er de ting, man skal være opmærksom på, når man trækker?

Bugsering af tunge laster kræver en del forberedelse for at sikre, at alt går glat. Først og fremmest skal du kontrollere sliddet på dine dæk, da den øgede vægt af lasten kan forårsage dæksprængninger. Du skal justere dine spejle korrekt, og du skal huske på, at brændstofeffektiviteten vil blive stærkt forringet, mens du bugserer.

Desuden bør du planlægge din rejse på forhånd, så du kan undgå trange bygader og finde en passende parkeringsplads til en SUV med anhænger. Du bør også huske på, at nogle højere trailere ikke vil kunne køre under visse broer og overkørsler.

Du bør også huske på, at køretøjets ydeevne går på kompromis, når det trækkes. Du accelererer langsommere, og du har brug for mere plads til at standse helt. Du bør holde en rimelig afstand til de forankørende biler, så du ikke ender i en kollisionssituation.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z