Hvilken Mercedes har en tredje række?

Hvilken Mercedes har en tredje række?

Hvis du er en stor familie og ønsker en bil, der kan rumme jer alle, har Mercedes det hele. Mercedes-Benz har flere SUV-modeller med en tredje række.
Mercedes-modellerne med tredje sæderække er Mercedes-Benz GLB-, GLE- og GLS-klasserne. Alle disse luksus-SUV’er præsterer på et højt niveau og er udstyret med luksuriøse funktioner. Men da folks behov er forskellige, er det vigtigt at finde ud af, hvilken model der passer til dine behov.
For at vælge den rigtige Mercedes med tredje række skal du sammenligne deres kabinemål for at se, hvilken der passer perfekt til dig. Derudover bør du sammenligne de funktioner, der findes i de forskellige modeller, for at lande den bil med de kvaliteter, du ønsker.

Mercedes GLB-klasse

Mercedes GLB-klassen er den bedste løsning for en person, der har et stramt budget, men stadig ønsker en 7-sæders bil. Med en startpris på omkring 38.000 dollars er dette en af de mest overkommelige Mercedes SUV’er på markedet. På trods af at den er overkommelig, har den stadig de exceptionelle funktioner fra Mercedes-Benz.
Denne kompakte SUV tilbyder en række high-end-funktioner og har masser af lastrum, hvis du ønsker at tage af sted i terrænet. Det særlige ved denne bil er, at du kan klappe sæderne på tredje række ned for at øge din lastrumsplads. Derudover kan sæderne på anden række også foldes ned. Når begge rækker er foldet ned, har du masser af opbevaringsplads.
Med en 2,0-liters turbomotor med turbolader, der yder 221 hk, er denne SUV kraftfuld nok til din daglige pendling. Du kan også vælge dens AWD-indstilling, så du kan få en jævn kørsel på alle slags terræner. Andre førsteklasses funktioner omfatter et intuitivt infotainmentsystem, en rummelig kabine og masser af sikkerhedsfunktioner.

  Bedste olie til Mercedes dieselmotorer

Mercedes-Benz GLB-klasse sædepladsmål:

Passagerpladser: Standard 5-sædet med 7-sædet til rådighed
Hovedhøjde (1. række): 40,7 tommer
Benplads (1. række): 41,1 tommer
Skulderplads (1. række): 55,9 tommer
Hovedhøjde (2. række): 39,3 tommer
Benplads (2. række): 38,1 tommer
Skulderplads (2. række): 54,9 tommer
Hovedhøjde (3. række): 34,8 tommer
Benplads (3. række): 29,1 tommer
Skulderplads (3. række): 43,8 tommer
Bagagevolumen: 22,0-62,0 kubikfod

Mercedes GLE-klasse

Mercedes GLE-klassen er den perfekte SUV på tredje række for folk, der vil have værdi for pengene. Denne mellemstørrelse SUV har de fleste af de funktioner, der findes i den kraftigere GLS, men til en overkommelig pris. Den har også en startpris på omkring 58.000 dollars.
Hovedfokus for Mercedes GLE-klassen er luksus, pålidelighed og bekvemmelighed. Det er en af de bedst vurderede SUV’er på markedet, når det gælder pålidelighed. Desuden har den et rummeligt interiør, der vil tilbyde komfort til selv folk, der sidder på sæderne på tredje række.
GLE-klassen er en kraftfuld maskine med evnen til at gå fra 0 til 60 på 7 sekunder takket være den kraftige 2,0-liters 4-turbo-motor. Andre vigtige funktioner omfatter nøglefri start, et justerbart rat, en elektrisk bagklap, nøglefri adgang, fartpilot og håndfri kommunikation om bord.
Ud over at have en 7-sæders mulighed, leveres Mercedes GLE-klassen tredje række-pakke også med seksvejs eljusterbare sæder på anden række og el-foldbare yderste sæderygge, så det er nemt at stige ind og ud på tredje række. Med sådanne funktioner er dette en perfekt familiebil.

Mercedes GLE-klasse sædeafstande

Pladser til passagerer: Standard 5-sædet med 7-sædet til rådighed
Hovedhøjde (1. række): 40,5 tommer
Benplads (1. række): 40,3 tommer
Skulderplads (1. række): 59,3 tommer
Hovedhøjde (2. række): 36,9 tommer
Benplads (2. række): 40,9 tommer
Skulderplads (2. række): 58,3 tommer
Bagagevolumen: 33,3 – 74,9 tommer

  Hvad er den bedste Mercedes til en bilferie?

Mercedes GLS-Klasse

Hvis du er klar til at bruge penge for at få en af de mest kraftfulde og luksuriøse SUV’er på markedet, er Mercedes-Benz GLS-Klasse den bedste løsning. Denne store og luksuriøse SUV, der sælges til omkring 76.000 kroner, er en af de bedste køretøjer med tredje række på markedet.
Mercedes GLS-Klasse SUV’en mangler ikke plads eller komfort, selv med sine sæder på tredje række. Den har også det største lastrum, når sæderne er klappet ned. Så du kan nemt opbevare alle de ting, du har brug for til en weekendtur eller sportsudflugt.
Du kan enten vælge basismodellen GLS 450 eller vælge den kraftfulde AMG GLS 63 SUV. Modellerne i denne klasse er enestående og tilbyder den komfort, der kun kan sammenlignes med de bedste SUV’er på markedet.
Køberne har mulighed for at vælge enten en turboladet 3,0-liters inline-seks- eller en twin-turbo 4,0-liters V8-motor med turbolader. Bemærk, at begge disse motorer er udstyret med EQ Boost, så du vil få en enestående ydeevne. Bortset fra det kommer den med masser af avancerede og luksuriøse funktioner.

Mercedes GLS-Klasse siddemål

Pladser til passagerer: Standard 7-sæders med 6 tilgængelige
Hovedhøjde (1. række): 39,4 tommer
Benplads (1. række): 40,3 tommer
Skulderplads (1. række): 59,3 tommer
Hovedhøjde (2. række): 40,2 tommer
Benplads (2. række): 41,9 tommer
Skulderplads (2. række): N/A
Benplads (3. række): 34,6 tommer
Bagagevolumen: 17,4 – 84,7 kubikfod

Gode ting at vide om SUV-sæder på tredje række

Hvilken Mercedes med tredje række har det største lastrum?

En af fordelene ved Mercedes med tredje række er, at du kan klappe sæderne på tredje række ned for at få ekstra lastrum. Når sæderne er klappet ned, har Mercedes GLS det største lastrum med 84,7 kubikmeter plads. Det er plads nok til at transportere masser af ting, når du tager på picnic eller udflugt.

  Hvorfor stoppede Mercedes med at fremstille GLK?

Tilbyder Mercedes 7-sæder?

Mercedes-Benz har flere 7-sæders biler på markedet. Nogle af Mercedes-modellerne med 7-sæders kapacitet er Mercedes-Benz GLE, GLB og GLS SUV’erne. Desuden har Mercedes også fundet på en interessant designplan med sin nye mindste SUV, der endda giver mulighed for at klemme syv sæder ind.

Hvilken Mercedes-Benz SUV har den mest komfortable tredje sæderække?

Siddepladser på tredje række kan være meget ubehagelige, især for voksne. De fleste Mercedes-modeller med tredje række er dog meget komfortable. Mercedes GLS-Klassen har de bedste siddepladser på tredje række. Takket være dens rummelige interiør og større størrelse. De fleste voksne vil føle sig godt tilpas på tredje række i GLS, hvorimod de andre modeller vil være trange at sidde på tredje række.

Afsluttende tanker

Mercedes-Benz-modellerne med sæder på tredje række er GLS-Klassen, GLE-Klassen og GLB-Klassen. Hvis du ønsker en kompakt luksus-SUV med sæde på tredje række, er GLB den bedste mulighed. Hvis du vil have værdi for pengene, skal du vælge den mellemstore GLE SUV med sæde på tredje række, mens GLS er ideel for dem, der søger komfort og luksus.
Uanset hvilken Mercedes-model du vælger, vil du finde den komfort og luksus, du ønsker. De er alle udstyret med førsteklasses og avancerede funktioner. De er også komfortable og gode til familier.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z