Buick Regal TourX Pålidelighed

Stationcars er lavet til at transportere flere passagerer og mere bagage. TourX er en udgave af Regal-serien, som er meget pålidelig og ser stilfuld ud. Vognen har et næsten luksuslignende interiør og en fantastisk køredynamik. Dette er en komplet familiebil at eje.

Oversigt

Dette er en fantastisk vogn, som konkurrerer med mange andre store konkurrenter som BMW 3-serie eller Volvo V60. Den tilbyder et stort lastrum på 73,5 kubikfod. Der er ikke gået på kompromis med kørselsdynamikken, og bilen tilbyder et AWD-system for at øge vejstabiliteten og trækkraften. Motoren, der anvendes i bilen, er en 2,0 L 4-cylindret motor med 250 hestekræfter.

Pålidelighed

Pålidelighed er en afgørende faktor, når man køber en familiebil, fordi folk ønsker en holdbar og afhængig bil til deres familier. Folk ser mange ting i en pålidelig bil, lige fra dens afhængige motor til dens solide karrosseri. Buick har altid været et pålideligt mærke, og det har en god pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5,0. Folk har dog klaget over manglen på et luksuriøst interiør.
Regal-serien er blandt de mest pålidelige serier fra Buick. TourX har en god motor, som ville holde i mange år, og byggekvaliteten er også god. J.D Power, som er en af de største bilanmelderorganisationer, har vurderet bilen med en score på 91 ud af 100.

Sikkerhed

TourX tilbyder mange aktive og passive sikkerhedsfunktioner. Blandt de førerassisterende funktioner er funktioner som stabilitetskontrol, kørelys om dagen, dæktryksovervågningssystem, antiblokeringssystem osv. Hvad angår kollisionssikkerhed, omfatter funktionerne desuden airbags, kollisionsadvarsel osv.

  BMW X1 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse er et stort perspektiv ved køb af en bil. Folk kan købe eller lease en dyr bil, men de er ikke villige til at betale store regninger for vedligeholdelse og reparation af den. TourX har lave vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Den har brug for omkring 600-700 USD om året til vedligeholdelse. Det er betydeligt lavere end mange af dens konkurrenter.

FAQ

Er Buick Regal TourX en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Buick Regal TourX er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Buick Regal TourX?

Buick Regal TourX er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Station Wagon

Hvad er hestekræfterne i en Buick Regal TourX, og har den en turbo?

Buick Regal TourX har 250 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Motoren er en turboladet gas I4 med en slagvolumen på 2,0 l/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Buick Regal TourX har 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor stoppede Buick med at lave TourX?

Autoblog rapporterer, at der ikke er nok efterspørgsel til at fortsætte produktionen, så Buick er stoppet med at lave disse modeller i Amerika. TourX-vognen er undervurderet.

Hvor bliver Buick TourX fremstillet?

Buick Regal TourX blev fremstillet i Tyskland. Den var inspireret af en Opel-model, et europæisk mærke, der engang var en del af General Motors.

  Buick Verano Pålidelighed

Har Buick Regal TourX en tredje række?

Denne vogn har ikke en tredje række. Denne bil er ideel til singler, par eller små familier. Den kan komfortabelt rumme 4 personer eller 5, hvis der er mindre passagerer.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z