Buick Envision Pålidelighed

Envision er en kompakt crossover-SUV, som er større end Encore- og Encore GX-modellerne. Bilen har et AWD-system til at køre på sne eller ujævne overflader og er rummelig nok til at få plads til en tung mængde bagage i bilen. Bilen er ret solidt bygget og er pålidelig til brug i mange år.

Oversigt

Denne blev lanceret i USA i 2016, og den gjorde sig bemærket gennem sin holdbarhed og ydeevne. Envision har forskellige udstyrsniveauer, og det hurtigste udstyrsniveau, Envision Avenir, har en 2,0 L 4-cylindret turbomotor med 4-cylindret motor og et 9-trins gearsystem. Bilen er ikke den hurtigste, men den er helt sikkert pålidelig.

Pålidelighed

Buick’s pålidelighed er kendt i USA. Det er de mest pålidelige indenlandske bilproducenter. Pålideligheden er ofte bedre i biler i mellemklassen på grund af deres ikke så komplekse systemer. Buick’s SUV’er er bygget til at holde, og de er også gode med hensyn til sikkerhed og vedligeholdelse.
Når vi taler om Envision, så er det også en meget solidt bygget Buick-bil. Motorerne holder nemt i 20 år, og bilen er også god nok til ikke at have nogen større problemer. Med hensyn til pålidelighedsvurderinger klarer den sig godt ved at have en score på 85 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Buick-biler klarer sig usædvanligt godt med hensyn til sikkerhed. Envision har en 5-stjernet bedømmelse for sine sikkerhedsmålinger. Kollisionssikkerheden er op til mærket med frontal- og sidekollisionssikringer. Bilen er udstyret med alle de nyeste førerassistfunktioner som kollisionsadvarselssystem, automatiske nødbremser osv.

  Buick Regal Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsen af denne bil har ikke været så kostbar. Selv efter 10 år forbruger bilen ikke mere end 7.000 dollars. Bilen har dog naturligvis brug for forebyggende vedligeholdelse og olieskift, som ville koste dig omkring 400-500 dollars om måneden, med andre ekstra uplanlagte besøg.

FAQ

Er Buick Envision en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Buick Envision er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Buick Envision?

Buick Envision er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hvor mange hestekræfter har en Buick Envision, og har den en turbo?

Buick Envision har 228 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en turboladet gas I4 med en slagvolumen på 2,0L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Buick Envision har 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Buick Envision problemer med transmissionen?

Transmissionen overfører kraften fra motoren til dine hjul, så du kan køre med din foretrukne hastighed. Buick Envision-transmissionsproblemer kan omfatte forsinkede gearskift, slibning ved acceleration, rystelser ved alle hastigheder, fløjtende lyde og en brændende lugt fra under kølerhjelmen.

Kræver 2021 Buick Envision premium benzin?

EPA påpeger, at Envision’s nye model ikke har brug for almindelig premium-benzin som sin forgænger. Resultatet er, at 19 hestekræfter ofres til fordel for mindre brændstof og mere overkommelig benzin. Envision 2021’s turbo-fire 2,0-liters motor er vurderet til 220 hestekræfter, hvilket er et fald fra 252 hestekræfter sidste år.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z