BMW 3-serie Pålidelighed

En fantastisk tilføjelse til folk, der ønsker plads og god kørsel fra deres bil. 3-serieens vognudgave hedder G21. Dette har også været en rigtig god familiebil. Bilen kan være ekstremt hurtig og kan transportere en masse bagage og passagerer. Du kan køre hurtigt i denne bil og samtidig bruge al den nyttige plads samtidig.

Oversigt

Vognudgaven går ikke glip af nogle vigtige køreegenskaber, men tilføjer i stedet mange gode funktioner. Bilen har en 3,0 L 6-cylindret twin-turbo-motor med 6 cylindre, som kan yde helt op til 248 hestekræfter. Bilen er ekstremt hurtig selv med det lange karrosseri, og den kan gå fra 0 til 62 mph på kun 5,4 sek.

Pålidelighed

Pålidelighedsfaktoren er ikke så dårlig, selv om bilen er en luksusbil. På grund af de komplekse systemer, der anvendes i luksusbiler, er de ofte ikke særlig pålidelige, men sådan er G21 ikke. Den er lige så pålidelig som enhver anden vogn, der findes på markedet.
Den samlede 3-serie har en pålidelighedsscore på 76 ud af 100, som ligger over gennemsnittet, ifølge J.D Power. Den motor, der anvendes i bilen, har ikke modtaget nogen større klager, og kvaliteten af delene er lige så god som enhver anden BMW-bil. Alt i alt er denne kan et meget godt pålideligt familiebil.

Sikkerhed

Lige så meget som der tales om det, er sikkerhedsfunktionerne endnu vigtigere end det. 3-serie vognen har alle de aktive og passive funktioner som airbags, elektronisk stabilitet, lane-keeping assist osv. bilen klarer sig også meget godt i forhold til enhver kollision.

  BMW 1-serie Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Det er en kendsgerning, at tyske biler kræver mere vedligeholdelse end andre køretøjer. Det skyldes deres luksusfunktioner og komplekse systemer. 3-serie vognen har også brug for forebyggende vedligeholdelse for at holde den godt kørende. De gennemsnitlige 10 års vedligeholdelsesomkostninger er omkring 10.000 USD, hvilket betyder, at du skal lægge omkring 1.000 USD til side hvert år.

FAQ

Er BMW 3-serie Wagon en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 3-serie Wagon er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW 3-serie Wagon?

BMW 3-serie Wagon er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Små stationcarbiler

Hvad er hestekræfterne i en BMW 3-serie Wagon, og har den en turbo?

BMW 3-serie Wagon har 248 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

BMW 3-serie Wagon har 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilken BMW 3-serie er den mest pålidelige?

Langtidsejerne er enige om, at den er den mest pålidelige serie siden E46. Den blev produceret mellem 2012 og 2018. Selv om F30 er den mest pålidelige Serie siden E46, føles den måske ikke så robust som ældre modeller.

Er 3-serien pålidelig efter 150.000 km?

En BMW, der er godt vedligeholdt og serviceret regelmæssigt, bør holde i langt over 150.000 km. Nogle BMW-ejere har ejet deres BMW’er i over 300.000 km. De holder længe, hvis de bliver passet godt på.

  Er BMW pålidelig efter 100.000 km?

Hvilken BMW er den mest pålidelige?

BMW E90 3-serie 3-serien er den mest pålidelige BMW. Den ikke-turboladede BMW E90 3-serie BMW E90 3-serie er den mest pålidelige BMW. 325i var basismodellen, da E90 først debuterede i 2006.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z