BMW 8-serie Pålidelighed

8-serien består af Grand Tourer-coupéer og cabrioleter. Det er køretøjer i fuld størrelse med meget hurtige motorer. Disse biler er både sportslige og førsteklasses, da bilen har baghjulstræk og alle luksusfunktioner indeni som f.eks. opvarmede sæder foran. Denne serie blev afbrudt i 1999 og blev genstartet i 2018.

Oversigt

Den aktuelt tilgængelige generation hedder G15. Selv basismodellen som f.eks. 840i har en 3,0 L 6-cylindret motor med 335 hestekræfter. Denne kan også komme i AWD-systemet for at øge stabiliteten på vejen yderligere. Denne serie indeholder også M-modeller, og så er der Alpina B8-modellen, som er en højtydende sportsvogn.

Pålidelighed

Pålidelighedsfaktoren er ofte ikke god i luksusbiler på grund af deres høje vedligeholdelse og større chance for uplanlagte besøg. BMW har dog klaret sig godt på det seneste, og de har produceret meget pålidelige og solide biler.
8-serien har en meget god pålidelighedsscore på 83 ud af 100 af J.D Power. Dette er toppen af listen og langt bedre end konkurrenterne. Dette er enormt på grund af de gode kvalitetsdele og den pålidelige motor. Historisk set har BMW vist sig at være en af de hurtigste og mest holdbare motorer.

Sikkerhed

8-serien er heller ikke langt bagefter, når det gælder pålidelighed. Faktisk er 8-serien en af de sikreste full-size luksusbiler, der findes på markedet. Den kan endda konkurrere med giganter med sikkerhedsfunktioner som Volvo eller Genesis. Hvis vi taler om sikkerhedsfunktioner, så har denne bil en funktion som

  • Airbags
  • Automatisk nødbremsning
  • Blindspot-detektion
  • Assistent til vognbaneføring
  BMW vs. Infiniti pålidelighed - hvilken er bedst?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse er ofte et stort punkt ved køb af en tysk bil, fordi de helt sikkert er dyre at vedligeholde. 8-serien er også meget dyr i vedligeholdelse, og du vil skulle betale omkring 4.000 kr. årligt på vedligeholdelse uden garanti.

FAQ

Er BMW 8-serie en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 8-serien er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW 8-serien?

BMW 8-Series er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvor mange hestekræfter har en BMW 8-serie, og har den en turbo?

BMW 8-Series har 523 hestekræfter og et drejningsmoment på 553 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,4 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i BMW 8-serien?

14,8 kubikfod ( 0,419 m3 )

Hvilken type hjul har den?

BMW 8-Series har 20 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er BMW 8-serien det værd?

En blændende smidig, hurtig V-8’er med atletisk håndtering og en rolig kørsel. Interiøret er luksuriøst. Lavpunkter Der er nogle visuelle hindringer, bagsædet er ikke så dramatisk som i Lexus LC, og der er nogle hindringer for udsynet udadtil. Vurdering Både 8-serie coupé & cabriolet er ekstremt luksuriøse, selv om de ikke er særligt forskellige.

Er BMW ved at indstille 8-serien?

BMW har meddelt, at M8 cabriolet og coupe vil blive udgået i Nordamerika i løbet af modelåret 2021. Farvel til 2-dørs BMW M8’er og M8 Competition-modellen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z