Buick LaCrosse Pålidelighed

LaCrosse er en elegant designet mellemstor sedan med meget god køredynamik. Den har en god blanding af teknologifunktioner blandet med sæder af førsteklasses kvalitet. Det er ikke nogen luksusbil, men den giver den meget stærke essens af en luksusbil. Derudover er det også en vedligeholdelsesfattig og sikker pålidelig bil.

Oversigt

Bilen er i sig selv i sin 3. generation, men Buick USA udgår den i 2019. De indførte også et AWD-system i den amerikanske version. I USA introducerede Buick en hybridmodel og en model med 3,6 L motor i 3. generation. LaCrosse er dog stadig en bestseller i Kina.

Pålidelighed

Når folk køber en mellemklasse-budgetbil, ser de ofte på pålidelighedsfaktoren, fordi de ønsker, at bilen skal være deres daglige kørsel og ikke forårsage nogen problemer konstant. Buick har haft en anstændig historie med hensyn til pålidelighed. De er ikke grimme og premium nok til at blive nydt under kørslen.
LaCrosse følger Buick’s fodspor, og den er pålidelig nok til stadig at blive købt i USA. Bilen har en pålidelighedsscore på over gennemsnittet på 3,5 ud af 5 af J.D Power. Bilen har en samlet score på 8,1, og den brillerer i afdelingerne for sikkerhed og lav vedligeholdelse.

Sikkerhed

LaCrosse tilbyder meget god sikkerhed, og det til en overkommelig pris. Den fik 5 stjerner af NHTSA og klarede sig fint i kollisionstest. Tredje generation havde endda nye sikkerhedsfunktioner som f.eks. førerassistenter og endnu bedre beskyttelse mod kollisioner og væltning.

  BMW 5-serie Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne i biler til overkommelige priser er altid lavere end i fuld luksusbiler. LaCrosse har også en lignende vedligeholdelsesomkostning som andre Buick-biler, og den ligger på omkring 500 dollars om året. Dette omfatter også eventuelle større reparationsomkostninger. Desuden har bilen også meget få chancer for at få større reparationer, så de årlige vedligeholdelsesomkostninger vil være endnu lavere end 500 dollars.

FAQ

Er Buick LaCrosse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Buick LaCrosse er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Buick LaCrosse?

Buick LaCrosse er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvor mange hestekræfter har en Buick LaCrosse, og har den en turbo?

Buick LaCrosse har 310 hestekræfter og et drejningsmoment på 268 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Buick LaCrose har 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 19 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Buick LaCrosse problemer?

Buick ser ud til at have løst problemerne med tredje generation af LaCrosse, og der er meget få klager over denne nye generation. Der er ingen motorproblemer, der var lige så udbredte eller farlige som modellerne fra 2008 og 2011. Disse biler er dog ikke perfekte.

Hvor mange kilometer holder en Buick LaCrosse?

Buick LacCrosse sedanen er velbygget og kan holde fra 200.000 til 250.000 miles med god vedligeholdelse og sikre kørevaner. LaCrosse har en anslået levetid på 13-17 år baseret på 15.000 miles om året. Dette er før den har brug for dyre reparationer eller går i stykker.

  Porsche vs Audi pålidelighed - hvilken er bedst?

Er Buick LaCrosse en god brugt bil?

2019 LaCrosse er en fremragende brugt bil. Du kan finde LaCrosse-modeller, der har kraftige V6-motorer, hvis du sætter mere pris på ydeevne end brændstoføkonomi. Sedanen er komfortabel og tilbyder rigeligt med siddepladser. Den har også mange brugervenlige teknologier.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z