Cadillac XT4 Pålidelighed

XT4 er en subkompakt SUV, som har til formål at give komplet luksus og ekstra plads. SUV’en ser godt ud med sit sporty og kantede design, og den har endda et sports-trimniveau. Bilen har et AWD-system til at køre på sne eller ubehagelige overflader og er tilstrækkeligt rummelig til at få plads til en betydelig mængde bagage.

Oversigt

Denne blev introduceret i 2018, og den har en 2,0 L turbomotor med et 9-trins automatgearkassesystem og Active Fuel Management for bedre brændstoføkonomi. XT4 giver en maksimal effekt på omkring 237 hk. Bilen har gjort sig bemærket på grund af sin luksuskvalitet og pålidelighed.

Pålidelighed

Cadillac har været et gennemsnitligt mærke, når det gælder pålidelighed, men XT4 er mindre end ingen. XT4 har en stor pålidelighed på 81 ud af 100 af J.D Power. Garantien er også god og dækker næsten alt i de første 4 år.

Videresalg

Videresalget af alle luksusbiler er ikke det bedste ved dem. Dette skyldes hovedsagelig, at folk ønsker at købe disse luksusbiler som nye og ikke som gamle, fordi de forbruger en masse vedligeholdelsesomkostninger. XT4 ville blive afskrevet omkring 49 % efter 5 år efter køb af den. Efter 10 års ejerskab ville den blive afskrevet med omkring 79 %.

Sikkerhed

Bilens sikkerhedsfunktioner er i topklasse. NHTSA har også belønnet bilen med 5 stjerner for dens store sikkerhed. Den indbyggede er ikke fantastisk, men den blev ikke crashtestet. Bilen har en lang liste af standard sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, nødbremser, airbags osv.

  Cadillac SRX Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsen af disse luksusbiler er ikke det bedste ved disse biler. XT4 forbruger næsten mere end 1.000 USD efter garantiens udløb til al vedligeholdelse og reparation. Kvaliteten af delene er dog god, og der er ingen alvorlige klager over bilen.

FAQ

Er Cadillac XT4 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac XT4 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac XT4?

Cadillac XT4 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac XT4, og har den en turbo?

Cadillac XT4 har 237 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en turboladet gas I4 med en slagvolumen på 2,0L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Cadillac XT4?

6,7 tommer ( 17,02 cm )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XT4 har 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 18 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z