Cadillac XT6 Pålidelighed

Det er en fuld størrelse SUV af Cadillac i premiumkvalitet. Den har en ekstra 3. række til passagerer og et fantastisk sporty udseende. Bilen er også meget kraftfuld, og den fås også med AWD-system. Bilen er kraftig nok til at køre på ujævne overflader uden problemer.

Oversigt

XT6 har til formål at give maksimal luksuskvalitet og ekstra plads til enten passagerer eller bagage. Bilens køredynamik er også behagelig, og den har en 3,6 L turbomotor, som yder 310 hestekræfter. AWD-systemet giver bilen mere smidighed. Alt i alt er bilen et godt køb, når man ser på dens specifikationer og gode pålidelighed.

Pålidelighed

Pålidelighed er ikke den vigtigste faktor, før du køber en luksusbil som en Cadillac, men den er stadig vigtig. Cadillac har også forbedret sin pålidelighedsvurdering for nylig, og den har en pålidelighedsvurdering på 3/5. XT6 har været på markedet i 2 år nu, og den har en god pålidelighedsscore på 76. Desuden er bilens byggekvalitet også holdbar, hvilket ville holde i mange år.

Sikkerhed

Sikkerhed er ikke et problem med Cadillacs. XT6 er et eksempel, og den har en 5-stjernet rating fra NHTSA og IIHS. Dette skyldes dens fantastiske byggekvalitet og sikkerhedsfunktioner. Den er spækket med funktioner som fodgængerdetektion, overvågning af døde vinkler, vognbaneassistent osv.

Videresalg

Afskrivningsprocenten for disse luksusbiler er altid høj, og XT6 er heller ikke en undtagelse. Bilen mister næsten 20 % af sin værdi bare efter det første år. den er endnu højere efter 5 år, og den mister omkring 58 % af sin oprindelige værdi efter 5 år.

  Cadillac CT5-V Blackwing Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

XT6 har høj vedligeholdelse på grund af dens luksuskvalitetsdele og høje forebyggende vedligeholdelsesomkostninger. Når garantien er udløbet, vil bilen koste omkring 1.000 USD om året for al dens forebyggende og uplanlagte vedligeholdelse.

FAQ

Er Cadillac XT6 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cadillac XT6 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Cadillac XT6?

Cadillac XT6 er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Sport Utility Vehicles

Hvad er hestekræfterne i en Cadillac XT6, og har den en turbo?

Cadillac XT6 har 310 hestekræfter og et drejningsmoment på 271 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,6L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XT6 har 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge foran og 20 x -TBD- tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad kan sammenlignes med Cadillac XT6?

Sammenlignelige biler til 2021 Cadillac XT6 er Hyundai Telluride, Kia Telluride, Lincoln Aviator, Volvo XC90. og Buick Enclave. De er alle luksus-SUV’er, der kommer med et rummeligt interiør, luksuriøse faciliteter og fremragende ydeevne.

Har XT6 en 3. række?

XT6 har en tredje række. Der kan opnås adgang til tredje række fra begge sider ved at skubbe anden række fremad. Dog kan sektionen i passagersiden vippes udad, hvilket åbner en større gangbro til de bagerste sæder.

Har Cadillac XT6 massagesæder?

Den har ikke massagesæder. Nogle vil sige, at interiøret generelt trænger til en lille smule forbedring.

  Cadillac VS Mercedes Pålidelighed

Kan jeg få Cadillac XT6 som en leasingbil?

Ja, du kan få den som leasing. Du skal betale en højere månedlig ydelse, end hvis du købte den.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z