Ford Escape Pålidelighed

Ford Escape er en 4-dørs kompakt SUV, der blev fremstillet i 2000. Bilen har været kendt for sin imponerende pris og gode praktiske anvendelighed. Bilens interiør er også komfortabelt med rigelig plads til lasten. Hvis du skal ønsker at reducere dine brændstofudgifter, så har Escape en flugt til dig i form af hybridmodeller.

Oversigt

Escape har tre motortyper med plug-in-hybridmodeller, der kan køre anslået 37 miles på ren elektrisk energi. Der er flere udstyrsniveauer, og motorerne spænder fra 1,5 L til den største og hurtigste 2,5 L Duratec I4-motor på 2,5 L. Escape er i sin 4. generation.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighed har Ford ikke været det bedste mærke i USA. Ford har lidt på mange områder som f.eks. motor og brændstoføkonomi. Ford Escape er heller ikke den bedste SUV, når det gælder pålidelighed. Den har en lav pålidelighedsvurdering fra Consumer Reports på kun 2 ud af 5. Det største problem med hensyn til Escape er dens høje brændstofforbrug.

Sikkerhed

Sikkerhed er ikke et problem for Ford-biler, og de udmærker sig normalt på dette område. Escape har en perfekt score på 5/5 i sine sikkerhedsvurderinger. Den har en god score i sine kollisionstest. Ud over bilens solide karosseri har bilen gode sikkerhedsfunktioner som airbags, ABS, traction control, overvågning af blinde vinkler, lane assist system og meget mere.

Afskrivningssats

Ikke de mest pålidelige biler, men Fords holder normalt deres værdi ganske pænt. Escape holder også sin værdi, og den har en afskrivningssats på næsten 20 % efter 1 år og en afskrivningssats på 53 % efter 5 år, hvilket er fantastisk.

  Bentley Continental GT Speed Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsen af disse budgetbiler er helt sikkert mindre end luksusbiler. Escape har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på omkring 600 USD for al vedligeholdelse og reparation. Desuden har bilen en lav chance for at få alvorlige reparationer i de første 5 år.

FAQ

Er Ford Escape en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Escape er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford Escape?

Ford Escape er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Ford Escape, og har den en turbo?

Ford Escape har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 190 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-3 med en slagvolumen på 1,5 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Port/Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Ford Escape?

68,5 kubikfod ( 1,94 m3 )

Hvor stor frihøjde har Ford Escape?

7,3 tommer ( 18,54 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford Escape har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Ford Escapes mange problemer?

Ford Escapes er pålidelige SUV’er, men kan have problemer afhængigt af modelåret. De mest almindelige problemer omfatter motorfejl og transmissionssvigt, motorfejl, tab af servostyring eller tændingsfejl. Problemer med bremser, skader på overføringshuset, PCM-fejl og motorstop er nogle af de mest almindelige.

Holder Escapes længe?

Ford Escape-miletiden kan forlænges op til 250.000 miles med omhyggelig håndtering og tålmodighed. Den gennemsnitlige kilometertal er 130.000 miles. Dette kan ændre sig med tiden. Du kan nå disse kilometer, afhængigt af hvor ofte du kører din Ford Escape.

  Ford Bronco Sport Pålidelighed

Hvorfor du ikke skal købe den?

2019 Ford Escape’s brændstoføkonomi er ikke så god som nogle af dens rivaler. Dette er en af de største ulemper. Den kan kun få kun 23 mpg i byer og 30 mpg motorvej, hvilket er langt fra Honda CR-V’s imponerende tal.

Er Escape en god SUV?

Escape er en fremragende SUV. Basismotoren får et godt benzinforbrug. Turbo-fire-varianten giver dig hurtig acceleration. Escape er smidig at køre, har to rækker med komfortable sæder og masser af opbevaringsplads.

Hvilken er bedre Escape eller Edge?

Selv om Edge har en betydelig fordel i lastrummet, er begge køretøjer tæt på hinanden, når det gælder personlig plads og komfort. Escape er mere brændstoføkonomisk, så den bliver billigere at køre.

Hvorfor har Ford så dårligt et ry?

Fords dårlige ry kan tilskrives mange faktorer. De har ikke været kundeorienterede siden 60’erne. Ford bygger biler, som de elsker at bygge, og de prioriterer ikke at tilpasse sig til alle aldersgrupper eller demografiske grupper.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z