Ford Focus Pålidelighed

Ford er kendt for sine personbiler, lastbiler og SUV’er på grund af deres overkommelige prisniveau. Focus er en 5-dørs hatchback, som er en rigtig god familiebil. Ford forsøger at stoppe deres små biler fra USA for at fokusere på lastbiler og SUV’er. Bilen er dog stadig en god mulighed for at købe.

Oversigt

Focus har været en meget berømt Ford-bil, og den har mange udstyrsniveauer fra ST til Electric-modellen. Basismodellen er drevet af en 1,0 L EcoBoost-motor, som yder maksimalt 83 hk. Bilen har også et godt indvendigt udseende og behagelig siddeplads for passagererne.

Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig bekymring at kigge efter, før du køber en bil, for at se på, hvor godt bilen ældes og koster dig penge i vedligeholdelse. Ford-biler har en temmelig dårlig rekord med hensyn til pålidelighed af deres biler. Focus har dog en god pålidelighedsscore på 4,0 ud af 5,0 hos RepairPal og 4,0 ud af 5,0 hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner og -målinger beskriver også en bils pålidelighed. Ford-biler klarer sig normalt ret godt i deres sikkerhedstests. Focus har en god sikkerhedsscore på 5 ud af 5 af NHTSA, og den klarede sig også godt i IIHS’s kollisionstest, idet den fik vurderingen god i alle testene.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten måler også en bils pålidelighed. Ford-biler har vist sig at være meget gode i gensalgsværdier. Focus har, selv efter dens ophør, en lavere afskrivningsrate på 40 % efter 5 år. det betyder, at selv 2017 Focus koster omkring 60 % af sin oprindelige værdi.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation er nogle af de største fokuspunkter hos køberne, inden de køber en bil. Focus koster i gennemsnit omkring 569 dollars om året, hvilket er lidt højere end de andre konkurrenter. selv om kvaliteten er god, og den ikke har brug for mange vedligeholdelsesbesøg.

  Ford EcoSport Pålidelighed

FAQ

Er Ford Focus en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Focus er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford Focus?

Ford Focus er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Ford Focus, og har den en turbo?

Ford Focus har 160 hestekræfter og et drejningsmoment på 146 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Ford Focus?

13,2 kubikfod ( 0,374 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Ford Focus har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket år er Ford Focus mest pålidelig?

Ford Focus 2018 har en af de højeste pålidelighedsvurderinger. CarComplaints.com’s analyse viste, at problemerne med PowerShift-transmissionen fra 2011-2015 er blevet løst. 2018 Focus har kun få tilfælde af forkert skift af gear på sin oversigt over transmissioner.

Holder Ford Focus-biler længe?

Hvor godt du passer på din Ford Focus, er afgørende for dens levetid. Den kan holde fra 200.000 til 400.000 miles, hvis du passer godt på den og udfører regelmæssig vedligeholdelse. Den kan holde mellem 50.000 og 150.000 miles, hvis du ikke tager dig nok af den.

Hvad er der galt med Focus?

Mange ejere klagede over for store vibrationer, rystelser og slibelyd. Ford Focus’er, der er udstyret med dobbeltkobling, kunne også opleve ryk i gearskiftet og en glidekobling. Nogle gange kunne den endda slet ikke skifte.

Er Focus en god brugt bil at købe?

Når det kommer til køb af brugte biler, er dette et solidt valg. Denne hatchback er overkommelig og sporty, hvilket gør den til et populært valg for førstegangsbilister. Ford Focus er en populær bil, men den har sin del af pålidelighedsproblemer.

  Ford F150 Raptor Pålidelighed

Hvilket år havde Ford Focus problemer med gearkassen?

Ford Focus-transmissionsproblemer berørte køretøjer fremstillet mellem 2010-2016. Alle berørte køretøjer var Focus-, Fiesta- og EcoSport-modeller med Powershift-automatgearkasser.

Hvad er den bedste brugte Focus at købe?

Ford Focus Titanium TDCi 1,6-liters TDCi er vores yndlingsmodel. Titanium-modellen er lidt dyrere, men vi mener, at den er de ekstra funktioner værd. En Ghia eller Zetec vil også fungere lige så godt og ikke være helt så overbærende.

Er Ford Focus en dårlig bil?

Det er ikke en dårlig bil, men der er måske bedre valgmuligheder. Ford Focus’ pålidelighedsvurdering er 4,0 ud af 5,0. Det placerer den på en 27. plads blandt 36 kompaktbiler. Den har en gennemsnitlig ejerpris med 568 $ som de gennemsnitlige årlige reparationsomkostninger. Sammenlignet med andre biler er hyppigheden og alvorligheden af reparationer ret ens.

Kan man slå traction control fra i Ford Focus?

Hvis bilen er udstyret, skal der være en knap eller kontakt, der viser et billede med bølgelinjer under. For at slå traction control fra skal du trykke på denne knap. Lyset bør nu vises som et konstant gult lys på instrumentbrættet, hvilket indikerer, at TC er blevet slået fra.

Har Focus servostyringsvæske?

Ford Focus servostyringsvæskebeholderen er placeret i nærheden af motoren. Det har et sort låg. Et godt styretøj er vigtigt for at kunne bevæge sig rundt på vejen og skifte vognbane.

Hvordan låser man rattet op på en Ford Focus?

For at låse rattet op, skal du indsætte din nøgle. Nogle gange vil rattet ikke blive låst op, når bilen er parkeret med hjulene drejet. Det er muligt at forsøge at tænde tændingen ved at vride på rattet. Det vil låse op!

Er Ford Focus brændstoføkonomisk?

Brændstoføkonomi: Ford hævder, at Focus’ trecylindrede turbo-benzinmotor vil forbruge 6,4 l/100 km brændstof efter kørsel i både byområder og på åben vej. Ifølge bilens kørecomputer var mit kilometertal i Trend-klassen 9,4L/100km med 487,9km på landeveje.

  Ford Maverick Pålidelighed

Hvad er godt ved en Focus?

Bilen er prisbillig, brændstoføkonomisk og stilfuld, men dens bedste egenskab er dens sportslige dynamik. Focus er en af de sjoveste biler i sin klasse. Den styrer godt, og styretøjet er responsivt og hurtigt med masser af følelse. Ford Focus 2018 er et godt valg for dem, der nyder at køre bil.

Sparer fartpilot benzin?

Ja, generelt set. Fordi fartpiloten holder en konstant hastighed, kan den hjælpe dig med at blive mere brændstoføkonomisk og spare dig i gennemsnit 7-14 % benzin. I modsætning hertil kan konstant acceleration og deceleration forårsaget af, at føreren sætter foden på pedalerne, forbruge mere benzin.

Er en Ford Focus en 4-dørs sedan?

Ford of North America begyndte at markedsføre Focus i september 1999 til modelåret 2000. Der var nogle forskelle i forhold til den europæiske version. Den kunne fås i tre-, fire- og femdørs versioner. En femdørs hatchback blev introduceret i 2001.

Hvad er forskellen mellem Ford Focus-modellerne?

Der er vigtige forskelle mellem dem: Ford Focus RS har en mere komfortabel kørsel end Ford Focus ST. Ford Focus RS’s frontgrill er større og mere aggressiv. Ford Focus RS’s bagspoiler er større.

Er Ford Focus god til teenagere?

Det er på mange måder en god bil til teenagere. Ford Focus er en kompakt, sporty sedan, der vil beskytte din teenageforer. Active Park Assist giver vejledning til parkering på trange steder. Den viser dig afstanden mellem dig selv og eventuelle forhindringer.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z