Ford Focus Electric Pålidelighed

Elbiler er fremtiden for bilindustrien. Focus Electric er en fuldt elektrisk bil med en 5-dørs hatchback-karosseriform. Bilen har mange funktioner at byde på, og på grund af dens ophør er bilen en god elektrisk mulighed at købe. Udseendet er også godt for en lille bil, og rækkevidden er også helt nok til bybrug.

Oversigt

Bilen har modtaget mange priser på grund af sine egenskaber. Focus Electric har et 23 kWh lithium-ion-batteri, som giver en estimeret rækkevidde på 122 km. Der findes også en større batterivariant af denne bil med et 33,5 kWh lithium-ion-batteri.

Pålidelighed

Bilers pålidelighed er ofte vigtig, og folk ønsker at købe en bil, som vil holde i mange år og koste dem færre penge. Ford-biler er ikke de mest pålidelige biler på markedet på grund af deres høje vedligeholdelsesgrad og nogle problemer. Focus Electric har en score under gennemsnittet på 2 ud af 5 stjerner hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er også en faktor for pålidelighed, som er meget vigtig. Generelt er sikkerhedsforanstaltningerne ret gode i Ford-biler. Selv om den elektriske model ikke blev crash-testet af både IIHS og NHTSA, kan vi antage de gode sikkerhedsforanstaltninger, når vi ser på bedømmelserne af Focus’ andre modeller.

Afskrivningssats

Ford-biler har endnu en fordel i videresalgsafdelingen. Disse biler afskrives ikke hurtigt og er stadig til en god pris. Focus Electric klarer sig også godt, og 2018-modellen afskrives omkring 33 %, hvilket er ekstremt godt for en bil.

  Ford Bronco Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Elbiler anses ofte for at være meget vedligeholdelsesvenlige, men de har også brug for vedligeholdelse i deres dele. Focus electric har også brug for vedligeholdelse, men vedligeholdelsesomkostningerne er meget lavere end de andre Focus-modeller. Da det er en elbil, har den desuden brug for færre vedligeholdelsesbesøg og har mindre risiko for større reparationer.

FAQ

Er Ford Focus Electric en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Focus Electric er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford Focus Electric?

Ford Focus Electric er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Ford Focus Electric, og har den en turbo?

Ford Focus Electric har 143 hestekræfter og et drejningsmoment på 184 lb-ft.

Hvilken type hjul har den?

Ford Focus Electric har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Findes der en Ford Focus Electric?

Fords anden helt elektriske produktionsbil, Focus Electric, blev lanceret i december 2011 (Ford Ranger EV var den første). Focus Electric har samme karosseri eller glider som tredje generation af Ford Focus.

Er Ford Focus Electric udgået?

At Focus Electric blev indstillet i 2018 skyldes dårlige salgsresultater. Den solgte lige under 2000 enheder om året, hvilket var langt mindre end Leaf’en. Forhjulene blev drevet af en 123 hestekræfter stærk elmotor med en topfart på 135 km/t (84 MPH).

  Ford EcoSport Pålidelighed

Hvor længe holder batteriet i en Ford Focus Electric?

Den gennemsnitlige levetid for et Ford Focus-batteri er 3 til 5 år. Dette kan dog variere meget afhængigt af vejret, batteritypen, kørselsvaner og batteristørrelse. Dit batteri er måske ikke helt dødt, men det betyder ikke nødvendigvis, at det fungerer optimalt.

Vil Ford gå helt elektrisk?

Ford investerer flere milliarder i elbiler Ford Motor Co. Ford Motor Co. Denne investering, den største i historien, vil finansiere et nyt samleanlæg til produktion af helt elektriske F-serie lastbiler samt tre batterifabrikker.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z