Ford Taurus Pålidelighed

Ford har været en af de største bilproducenter i USA, og Taurus var en sedan i fuld størrelse. Taurus blev introduceret i 1985, og den var en af de mest solgte biler i USA indtil 1997. Den 6. generation var den sidste af Taurus, og den havde mange opgraderinger i forhold til den foregående.

Oversigt

Bilen havde en 3,5 L EcoBoost-motor, der producerede 365 hestekræfter, hvilket er virkelig hurtigt for en sedan. Den har også et AWD-system for maksimal jævn kørsel og mange andre nødvendige sikkerheds- og interiørfunktioner. Den blev udgået i 2018 af Ford, med henblik på at fokusere på lastbiler og SUV’er.

Pålidelighed

Pålidelighed er en stor faktor, og det er meget vigtigt at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Ford er kendt for sine masseproducerede biler, lastbiler og sportsvogne, men det er ikke det mest pålidelige mærke. Der findes dog stadig nogle pålidelige biler. Taurus 2019 har en pålidelighedsscore på 83 ud af 100, hvilket er virkelig godt.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor i vurderingen af en bils pålidelighed. Ford er normalt meget god i sikkerhedsaspektet, og det har virkelig gode resultater i kollisionstest. Taurus blev også crash-testet af NHTSA, og den blev belønnet med 5 ud af 5 stjerner. Desuden har den andre sikkerhedsfunktioner, herunder airbags, overvågning af blinde vinkler, fartpilot osv.

Afskrivningssats

Ford er kendt for sin store gensalgsværdi og lavere afskrivningsgrad. Taurus er en udgået bil, men den har stadig en god gensalgsværdi. 2019 Taurus ville afskrive omkring 50 % efter 5 år, hvilket er rigtig godt.

  Ford Explorer Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse er ofte ekstremt vigtigt, og Ford har et ry for lidt højere vedligeholdelsesomkostninger end andre konkurrenter. Taurus har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 700 USD. Kvaliteten af reservedele er dog god, så det er en god ting.

FAQ

Er Ford Taurus en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Taurus er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford Taurus?

Ford Taurus er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Ford Taurus, og har den en turbo?

Ford Taurus har 288 hestekræfter og et drejningsmoment på 254 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Ford Taurus?

20,1 kubikfod ( 0,569 m3 )

Hvor stor frihøjde har Ford Taurus?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford Taurus har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Ford Taurus mange problemer?

Der er rapporteret om nogle få motorproblemer i nogle 2013 Ford Taurus modeller. En intermitterende fejl i kamaksel-synkroniseringsenheden kan medføre, at deres bils motor ikke har en fejltænding, mens de kører på motorveje. De berørte køretøjer vil ryste og hakkede, når de accelererer.

Har Ford Taurus problemer med gearkassen?

Problemer med transmissionen. Transmissionsproblemer har titlen som det værste Taurus-problem på Car Complaints. Dette er baseret på mange faktorer som f.eks. gennemsnitlig kilometertal og reparationsomkostninger.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z