Ford C Max Pålidelighed

C Max er en hatchback fra Ford, som blev udgået i 2018. Bilen var Fords første eneste hybridbiler i sortimentet. Hybridsystemet er fantastisk, med mange andre funktioner, og det kommer til en meget billig pris. C Max havde også en plug-in hybridversion.

Oversigt

C Max kom i mange udstyrsniveauer med et stort udvalg af motortyper. Hybridmodellen har to trimniveauer, og batteripakken i hybridmodellen er et 1,4 kWh lithium-ion-batteri. PHEV-modellen kom med et større batteri og en elektrisk rækkevidde på 20 miles.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte et stort fokus hos kunderne, før de køber en budgetbil som C Max. Det skyldes, at folk ikke ønsker at bruge en stor sum penge på vedligeholdelse af en bil. C Max er stadig en ret pålidelig løsning i sin prisklasse, og den har en pålidelighedsvurdering på 4,0 ud af 5,0 hos RepairPal. Brændstofgennemsnittet er dog ikke så godt som mange andre muligheder.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren i Fords har altid været god. C Max har et solidt karrosseri, der kan modstå kollisioner. Den har 5 stjerner i Euro NCAP’s kollisionstest. Sikkerhedsfunktionerne er også gode, og den har som standard 6 airbags og dæktryksovervågning, med tilgængelige funktioner som vognbaneassistent, aktiv bybremsning osv.

Afskrivningssats

Fords mister generelt ikke hurtigt deres værdi, og de kan nemt sælges på markedet. En brugt C Max koster omkring 17.000 USD, og den vil yderligere blive afskrevet med omkring 40 % efter 5 år. Dette er acceptabelt for en udgået bil.

  Ford Bronco Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Det bedste ved C Max er dens lave vedligeholdelsesomkostninger. Bilen koster i gennemsnit omkring 275 $ om året. Dette omfatter al dens vedligeholdelse og service. Delene er også let tilgængelige på markedet.

FAQ

Er Ford C-Max en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford C-Max er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford C-Max?

Ford C-Max er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Ford C-Max, og har den en turbo?

Ford C-Max har 141 hestekræfter og et drejningsmoment på 129 lb-ft. Motoren er en gas/elektrisk I-4 motor med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stor frihøjde har Ford C-Max?

5,5 tommer ( 13,97 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford C-Max har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Ford C-Max et reservehjul?

Nej, Ford C-Max har ikke et reservehjul.

Er Ford C-Max en plug-in?

Fords første plug-in hybridproduktionsbil, C-MAX Energi, er en del af Fords første dedikerede hybridlinje. C-MAX Energi er et køretøj, der kan køres med stil og kraft.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z