Ford Mustang Mach-E Pålidelighed

Ford er primært kendt for sine Pickup trucks og Mustang-serier. Mustang er en sportsvognsserie, der er meget populær i verden. Mach-E er en fuldt elektrisk bil, som blev introduceret i 2020, og den har også været meget berømt. Bilens udseende er ekstremt sporty, og specifikationerne er også fantastiske.

Oversigt

Mustang er normalt en coupé eller cabriolet, men Mach-E er en 5-dørs kompakt SUV. Bilen har et 68 kWh-batteri, som giver en anslået rækkevidde på næsten 211 miles. Den findes i både RWD- og AWD-systemer. Der er også en anden variant af bilen, som har en udvidet rækkevidde på omkring 300 miles.

Pålidelighed

Ford er normalt kendt for sine masseproducerede biler, men det er ikke alle biler, der er pålidelige. Der har været mange problemer med Fords og deres kvalitet. Der er dog mange gode biler produceret af dem. Mach-E har været ret berømt, men J.D Power’s forudsagte pålidelighed er 60 ud af 100, hvilket er ret under gennemsnittet. Ikke desto mindre er bilen ny, og der ville være mange forbedringer i de næste modeller.

Sikkerhed

Ford har et godt ry for sikkerheden i sine biler. Mustang Mach-E er blevet testet i IIHS’ kollisionstest, og den har fået vurderingen “God”. Bilen blev også nævnt i IIHS’ Top Safety Pick-pris. Den har også mange sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, fartpilot, lane assist osv.

Afskrivningssats

En anden vigtig faktor for at kende en bils pålidelighed er afskrivningsgraden. Afskrivningen er ikke særlig høj for Ford-biler. Mach-E er en forholdsvis ny bil, og det er svært at vurdere dens afskrivningsprocent, men den ville blive afskrevet med ca. 13 % om året.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for elbiler er normalt lavere end for konventionelle ICE-biler. Elbiler har dog også brug for udskiftning af dele og regelmæssig vedligeholdelse for at køre problemfrit. Mach-E vil højst kræve omkring 400 USD om året til al vedligeholdelse.

  Ford Fusion Hybrid Pålidelighed

FAQ

Er Ford Mustang Mach-E en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Mustang Mach-E er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Ford Mustang Mach-E, og har den en turbo?

Ford Mustang Mach-E har 266 hestekræfter og et drejningsmoment på 317 lb-ft.

Hvor meget frihøjde har Ford Mustang Mach-E?

5,7 tommer ( 14,48 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford Mustang Mach-E har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mach-E det pengene værd?

Ja! Ford Mustang Mach-E vil give dig en masse sjov under kørslen. Du kan køre den på alle veje uden at bekymre dig om benzinpriserne. Desuden er prisen på bilen også rimelig. Ifølge New Ride Reviews har Mach-E’s effektivitet været solid med 3,3 miles pr. kWh. Han bemærkede dog, at kørsel på motorvej med passagerer eller last kan opnå et gennemsnit på mellem 2,6 og 2,7 miles pr. kWh. Mach-E er et overbevisende elektrisk køretøj på trods af et par små problemer.

Er Mustang Mach-E kun elektrisk?

Ja! Ford Mustang Mach E er en af de bedste elbiler, der findes på markedet i dag. Mach-E er udstyret med et batteri med udvidet rækkevidde, baghjulstræk og en maksimal rækkevidde på 300 miles ifølge EPA. 1. Mach-E sigter mod 346 hestekræfter og 428 pund i konfigurationer med forlænget rækkevidde og firehjulstræk.

Kan jeg oplade Mach E på Tesla supercharger?

Inside Devs siger, at det kan den i øjeblikket ikke. Tesla vil snart gøre sit superopladningsnetværk tilgængeligt for alle mærker.

Hvor hurtigt kan Mach-e køre?

Ford siger, at Mach-E GT Performance kan nå 60 mph på 3,5 sekunder.

Hvor hurtigt oplader Mustang Mach-E?

Mach-E’s DC-snellader er ikke så slem, hvis du når op på 80 % SOC-niveau. Ford hævder en DC-snelladningstid på mellem 10 % og 80 % på 52 minutter. Kyle var i stand til at oplade batteriet på kun 49 minutter.

  Ford EcoSport Pålidelighed

Hvor længe holder batterier til elbiler?

Svaret er – ideelt set – at din elbils lithium-ion-batteri højst skal holde i otte år, hvis du køber et nyt batteri. I løbet af nogle få år skulle batterilevetiden blive bedre.

Skal jeg oplade min Mach E hver dag?

Du behøver ikke at oplade din bil hver dag. Det afhænger af, hvor ofte du bruger din bil. Størstedelen af din opladning på Mach E vil foregå hjemme. For at sikre, at din bil har en fuld opladning i løbet af dagen, er det bedst at sætte den i stikkontakten om natten. Du kan bruge en 140 V-stikdåse, men det vil kun give dig en gennemsnitlig rækkevidde på tre miles i timen.

Skal du lade din elbil være tilsluttet hele tiden?

Det er næsten altid sikkert at tilslutte en elbil. Batteriet er beskyttet mod overopladning af elbiler. Det er helt i orden at lade den være tilsluttet.

Hvor meget strøm har Mustang Mach-E?

Mustang Mach-E basismodellen har 266 hestekræfter. Den kan dog også fås med 346 hestekræfter og baghjulstræk.

Har Mustang Mach E regenerativ bremsning?

Ja, Mach-E har regenerativ bremsning, som hjælper med at spare energi. Mustang Mach-E med standardrækkevidde kan oplade mellem 10 procent og 80 procent på bare 45 minutter, mens den oplades på en DC-snelladestander. Mustangs indbyggede regenerative bremsesystem er en aggressiv tilføjelse til disse opladningsmetoder.

Har Mach e en sportstilstand?

Ja, Mach e har en sportsmodus, som i dette tilfælde hedder Untamed. Ford siger, at Untamed er en god måde at øge spændingen på.

Har Mustangs traction control?

Ja, Mustang Mach-E har som standard traction control. Denne kontakt kan findes i Mustang lige bag dit gearskifte. Den er placeret et meget almindeligt sted, men hvis den ikke er det, skal du tjekke dit rat. Det er meget let at aktivere og deaktivere traction control.

  Buick LaCrosse Pålidelighed

Har Mustang Mach-E et glastag?

Mustang-ejere har mulighed for at få et glastag på V6- eller GT-modeller. Dette giver dem et 360-graders udsyn uden at ofre noget af coupéens beskyttelse i al slags vejr. Den glidende solskærm blokerer UV-strålerne og giver dig mulighed for at nyde udsigten fra en sikker afstand.

Har Mustang Mach-E selvkørsel?

Ford introducerer et nyt håndfrit førerassistentsystem, der “ligner Tesla Autopilot i design” til Mustang Mach-E. Ford Mustang Mach-E var udstyret med Ford Co-Pilot360-suiten af førerassistentsystemer, da vi testede den sidste år.

Har Mach-E AWD?

Ja, der findes en AWD-version af Mach-E. Mustang Mach-E, en Mustang Mach-E i topklasse, har baghjulstræk og et batteri med udvidet rækkevidde. Den har en EPA-estimeret rækkevidde på 305 miles. Udgaven med udvidet batteri til firehjulstræk har en rækkevidde på ca. 270 miles.

Har Mach-E et opvarmet rat?

Ja, den leveres med opvarmet rat. I en Mustang Mach-E føles det som om, at du sidder ved siden af en ild, når temperaturen falder. I dette stille, intime fristed vil din køretur være en fornøjelse. Du kan vælge at opvarme din bil med opvarmede sæder eller rattet.

Vil Mustang Mach-e holde sin værdi?

Den vil højst sandsynligt holde sin værdi bedre end mange lignende SUV’er. Disse fremskrivninger viser, at den gennemsnitlige SUV har en videresalgspris på 48,9 %, og at den gennemsnitlige bil bevarer 46,5 % af sin oprindelige værdi. Ford Mustang Mach-E forventes at bevare 39,7 % af sin oprindelige pris.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z