Ford Expedition Pålidelighed

Ford er et kendt mærke for store lastbiler og SUV’er. Expedition er en SUV i fuld størrelse, der har til formål at give større plads til både last og passagerer. SUV’en har en passagerkapacitet på 8 personer. Bilen er også stærk nok til at trække en trailer bag den.

Oversigt

Den nuværende generation af Expeditionen blev afsløret i 2018 med en 3,5 L V8-motor. Bilen har masser af funktioner med et 4WD-system og en ekstremt glat køreoplevelse. Bilen har også en tredje række til passagerer. Platinum-trim-niveauerne har en 3,5 L V6-motor, som har flere hestekræfter end de almindelige trim-niveauer.

Pålidelighed

Pålidelighed er ikke det bedste salgsargument for Ford. Ford SUV’er og lastbiler er helt sikkert gode til tunge kapaciteter, opbevaring og kraft, men de er ikke de mest pålidelige. Expeditionen har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 3,0 ud af 5,0 hos Consumer Reports.

Sikkerhed

Sikkerheden har altid været god i Ford-biler, og især i Ford SUV’er som Expeditionen. Biler som Expedition har en klar fordel ved kollisioner på grund af deres hårde karosseri og høje frihøjde. Expeditionen har også fået en god sikkerhedsscore på 5 ud af 5 af NHTSA i deres kollisionstest. Den har mange andre sikkerhedsfunktioner som f.eks. et vognbanesystem, airbags, kollisionsadvarsel og mange andre tilgængelige muligheder.

Afskrivningssats

Fords er måske ikke de mest pålidelige biler, men de holder helt sikkert deres priser meget godt. Expeditionen har også en stor gensalgsværdi, og de afskriver omkring 18 % efter 1 år og kun 51 % efter 5 års ejerskab.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er ofte lidt højere i nigger SUV’er på grund af de dele, der bruges i bilen. Expeditionen har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på 850 dollars, hvilket er den højeste af Ford-bilerne. dog er kvaliteten af delene og bilen ekstremt god, og de har brug for færre penge til reparation og kun til forebyggende vedligeholdelse.

  Ford Explorer Pålidelighed

FAQ

Hvor mange sæder er der i Ford Expedition?

Ford Expedition er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Baghjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Expedition, og har den en turbo?

Ford Expedition har 375 hestekræfter og et drejningsmoment på 470 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Expeditionen?

9,8 tommer ( 24,89 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford Expedition har 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder Ford Expedition-motorer?

Afhængigt af, hvor godt du vedligeholder den, bør Ford Expeditions motor holde mellem 150.000 og 300.000. Den 5,4L V8 med 16 ventiler har den motor med den laveste levetid.

Hvad er det mest pålidelige år for Ford Expedition?

Ford introducerer nye modeller hvert år, men nogle køretøjer har klaret sig bedre end andre. De dårligste år for Ford er Ford Expeditions fra 2003 og 2006, mens 2019-modellen og 2020 er de bedste. På trods af at nogle bilår har de dårligste anmeldelser, er der mange år med gode bilanmeldelser.

Hvilken er mere pålidelig Tahoe eller Expedition?

Ford Expedition vinder prisen for den bedste store SUV til familier 2020. Men Chevrolet Tahoe er en mere overkommelig konkurrent og tilbyder en god forudsagt pålidelighedsvurdering samt mange funktioner.

Har Ford Expeditions motorproblemer?

Det er ret almindeligt i Expeditions med V8’ere i familien, herunder 4,6L eller 5,4L. Dette problem er mest almindeligt i Expeditions fremstillet mellem 1999 og 2003. Andre berørte årgange omfatter Expeditions fra 1999 til 2003, 2004-2008 Expeditions og 1997-1998.

  Ford Bronco Sport Pålidelighed

Er Ford Expedition pengene værd?

Ford Expedition er en stor SUV, der er meget velbygget og pengene værd. Den har også en af de højeste præstationskarakterer i sin klasse. Expeditionen har fremragende køreegenskaber for et køretøj af denne størrelse. Denne Ford fås i to- og tre-rækker muligheder. Den tilbyder rummelige siddepladser samt rigeligt med lastrum.

Hvad er Fords største SUV?

Fords største SUV er 2022 Ford Expedition Max. Det er en Ford Expedition Max, men meget større. Den er meget større. Ford Expedition Max måler 221,9 tommer i længden, mens standard Ford Expedition måler 210 tommer.

Hvad er det værste år for Ford Expedition?

2006 var det værste år for en Ford Expedition. 2006 var det værste år for en Ford Expedition. Der var flest klager over motoren og at lakken faldt af. CarComplaints.com rapporterer, at Ford Expeditionens største problem var dens manglende evne til at slukke motoren, når fejlsikringslampen er tændt.

Hvilken bil har mest lastrum Suburban eller Expedition?

Når tredje række er foldet sammen, udvides Expeditions lastrum fra 57,5 til 73,3 kubikmeter. Chevy Suburban 2019 er vinderen i alle tre dimensioner. Den har 39,3 kubikfod mere last end Expeditionen, 76,7 kubikfod mindre end anden række og 121,7 kubikcentimeter med begge rækker foldet sammen.

Hvilken er bedre Yukon eller Expedition?

GMC Yukon Denali fra 2021 tilbyder bedre funktionelle muligheder, en stærkere motor og gode finansieringsmuligheder, der gør den endnu mere overkommelig. 2020 Expedition Platinum tilbyder mange specielle funktioner, men vores eksperter mener, at 2021 GMC Yukon Denali er et bedre valg.

  Ford Fiesta ST Pålidelighed

Kræver 2022 Expedition premium benzin?

Expeditionen kan køre på 87 procent oktan. For optimal ydelse, f.eks. ved bugsering, anbefales det dog, at du bruger 91 oktan.

Hvornår stoppede Ford med at sætte V8 i Expedition?

2015

Er Expedition Max større end Expeditionen?

Ford Expedition Max måler en fod længere end den almindelige Expedition. På længere ture kan den rumme op til otte passagerer. Selv større personer vil føle sig godt tilpas på tredje række. Expeditionerne leveres som standard med stofsæder. Der er også mulighed for quiltet læder i de højere udgaver.

Er en Ford Expedition komfortabel?

Den er komfortabel og rummelig. Ford Expedition er en SUV med tre rækker, der kan rumme op til seks personer i traditionel forstand. Expedition Max er mere rummelig og komfortabel end den kortere Expedition. 2021-modellen vil få en ny basistrim og yderligere valgfrie funktioner.

Hvor mange kilometer kører en Ford Expedition på en fuld tank?

Brændstoføkonomi: Expeditionen opnår op til 17 mpg i byen og op til 23 på motorvejen. Disse tal er sammenlignelige med, hvis ikke bedre end Fords rivaler.

Hvad er den mest luksuriøse Ford Expedition?

Platinum. 2021 Ford Expedition Platinum er den mest luksuriøse SUV-model. Den kombinerer komfort og ydeevne. Ydelsen er væsentligt forbedret for standardmotoren. Active Motion(r), forsæderne omfatter massagefunktioner, der giver en meget behagelig kørsel.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z