Ford Flex Pålidelighed

Ford er en af de ældste bilproducenter i verden, og de revolutionerede verden med deres masseproducerede budgetbiler. Flex er en SUV i fuld størrelse, som mere er en vogn, og den kan transportere omkring 7 passagerer ad gangen. Flex er en god mulighed, hvis du ønsker at købe en bil med enormt meget plads indeni.

Oversigt

Flex har en 3,5 L twin-turbomotor med dobbelt turboladning, som yder 355 hk, og den har et 6-trins automatgear. Den blev også tilbudt i et AWD-system, som kan give gode offroad-oplevelser. Den blev udgået i 2019, men den kan stadig findes på brugtbilsmarkedet, og den er et godt køb.

Pålidelighed

Ford har været berømt for mange ting, men pålidelighed er ikke en af dem. Ford-biler har tidligere haft snesevis af problemer, men nogle biler er bedre end andre. Flex har en god pålidelighedsscore fra J.D Power på 4,0 ud af 5,0. RepairPal har tildelt bilen 3,5 ud af 5,0.

Sikkerhed

Ford-biler har en god rekord i sikkerheds- og kollisionstest. Flex klarede sig også godt i kollisionstestene, og IIHS gav bilen en samlet god bedømmelse i kollisionstestene. NHTSA belønnede også bilen med 4 ud af 5 stjerner. Det gør den meget mere pålidelig.

Afskrivningssats

Et andet aspekt af pålidelighed er bilers afskrivningsgrad, og heldigvis holder Ford-biler normalt deres værdi meget godt. Flex er blevet udgået, men den har en afskrivningsgrad på omkring 50 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation af SUV’er er normalt højere end mindre biler. Flex er en fuld størrelse SUV, og den har en vedligeholdelsesomkostning over gennemsnittet på næsten 700 dollars om året. Derudover har bilen heller ikke brug for hyppige besøg på servicestationerne.

  Audi S4 Pålidelighed

FAQ

Er Ford Flex en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Flex er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford Flex?

Ford Flex er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Ford Flex, og har den en turbo?

Ford Flex har 365 hestekræfter og et drejningsmoment på 350 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Ford Flex?

5,9 tommer ( 14,99 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford Flex har 20 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Ford Flex?

En Ford Flex kan holde op til 200.000 miles, hvis den bliver vedligeholdt korrekt. Ejerne af Flex-biler, der har eksisteret i så lang tid, fortæller deres historier om, hvordan de holder dem varme i vintergarager. Ford Flex har kun brug for mindre reparationer for at nå de 200.000 mil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z