Audi S4 Pålidelighed

S4 er en sportsudgave af Audi A4-modellen. S-modellerne har fokus på en endnu bedre motor og flere luksusfunktioner end de almindelige A4-modeller. Audi er kendt for sin sjove kørsel med avancerede teknologibiler. S4 har fået en spændende kraftig motor med alle Audi’s moderne teknologiske funktioner.

Audi S4

S4 har været på markedet i næsten 2 årtier. S4 er i sin 4. generation, B9, som blev afsløret i 2017. Hver generation har én ting til fælles, og det er Audis kraftfulde motor. den seneste generation fik den nye turboladede 3,0 L V6-motor med turbolader. B9 fik endda et facelift i 2019.
Motoren giver en sindsoprivende kørsel med 349 hestekræfter, og den går fra 0 til 60 mph på kun 4,4 sekunder. S4, som er en komplet sportsvogn, har også et firehjulstræk med endnu større og bedre bremser og firedobbelt udstødningsrør.

Pålidelighed

Pålidelighed har altid været et problem med sportsvogne. Disse biler er lavet til at give betagende køreoplevelser, hvilket påvirker motoren negativt. Audi S4’s tidligere generation havde nogle problemer med knirkende bremser, overophedning og olielækager. Bilen har også en pålidelighedsscore under gennemsnittet på 2,0 ud af 5,0 og en score på 42,8, hvor 57 er gennemsnit.

Vedligeholdelse

Enhver bils pålidelighed kan øges med god pleje og vedligeholdelse. Da S4 er en sportsvogn, oplever bilen en tung ydeevne, hvilket gør, at bilen har brug for mere vedligeholdelse. Vedligeholdelsen af Audier er normalt højere end mange andre mærker, og S4 har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsespris på omkring 1.000 USD.

  Aston Martin Virage Pålidelighed

Audi S4 – Kraft med udgifter

Bilen kan køre ekstremt hurtigt, og du kan nyde bilens kørsel i fulde drag. S4 kan være din daglige kørsel med nogle ekstra udgifter, men bilen vil give dig sine 100 %. Sportsbiler har normalt færre pålidelighedsscorer, og hvis du vil opleve den spænding, så skal du betale for turen.

FAQ

Er Audi S4 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Audi S4 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Audi S4?

Audi S4 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Audi S4, og har den en turbo?

Audi S4 har 349 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Audi S4?

4,5 tommer ( 11,43 cm )

Hvilken type hjul har den?

Audi S4 har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Audi S4 Twin Turbo?

Den 3,0 L V6-motor driver den nuværende generation af S4 med benzindirekte indsprøjtning, en enkelt twin-scroll-turbo og 354 PS (260 kW; 349 hk) og 500 Nm (369 lbft).

Er en Audi S4 en god bil?

S4 er generelt en god bil. Højder Køreadfærd kan være både rolig og sporty med lavmælt høj ydeevne. Vi savner drejekontrollen i infotainmentsystemerne. Lavpunkter: S4 mangler visceral spænding og stramme passagerpladser. Bedømmelse Selv om S4 er atletisk og hurtig, er den ikke så engagerende eller hurtig som andre sportssedaner.

  Hvad er de bedste sedan'er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Hvad står S’et for i Audi S4?

Disse biler har de samme egenskaber som superbiler, men deres omkostninger er også sammenlignet. Audi’s højest ydende “top-tier” trimniveau er RS-modellen. Den adskiller sig fra den almindelige modelrækkes “S”-specifikation (“Sport”).

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z