BMW 2-serie Pålidelighed

2-serien er sjov for køreentusiasten og har en coupé og en gran coup-karrosseriform. Coupékarrosseriet er basismodellen, og den har meget at byde på for bilentusiaster. Den kørende tilstedeværelse på vejen er helt sikkert en head-turner. Stabiliteten i alle BMW’er er altid utrolig, og 2-serien er heller ikke nogen undtagelse.

Oversigt

2-serien har også en M-model, som har et AWD-system, hvilket vil øge din kørselsstabilitet betydeligt. 2-serie 230i coupé i basisversionen kommer omkring 37.000 kr. med en 4-cylindret 2,0 L B48-motor med 4-cylindret 2,0 L motor, som yder 255 hestekræfter. M-modellen har en enorm 3,0 L 6-cylindret B58-motor med 6 cylindre, som yder 382 hestekræfter. Det er helt klart et meget godt motor-setup, der ville give ekstremt gode kørsler.

Pålidelighed

Tyske biler har altid været pålidelige muligheder for folk på grund af deres overlegne forskning og udvikling, vejgreb og delekvalitet. 2-serien er også en meget pålidelig bil, og BMW har ikke gået på kompromis med noget i bilen. 2-serien har været en af de mest pålidelige biler i 2016 og 2019, ifølge Forbrugerrapporten.
Pålidelighedsvurderingerne på denne bil er lige så gode, som bilens kørekvalitet er. Ifølge J.D Power er bilen ekstremt pålidelig, og de gav den en score på 82 ud af 100. Det er ekstremt godt og beviser dens holdbarhed.

Sikkerhed

Når vi taler om bilens sikkerhed, skuffer 2-serien ikke engang i denne afdeling. Bilen har alle de sikkerhedsfunktioner, som enhver kan ønske sig, som airbags, traction control, lane-keeping assist, elektronisk stabilitet, bremseassistent osv. Den har en fremragende sikkerhedsscore på 9,5 ud af 10.

  Audi RS7 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsen af denne type biler er virkelig vigtig, hvis du vil opleve den samme slags kvalitet i hele bilens levetid. Selv om kvaliteten af delene er rigtig god, er delene rigtig dyre at reparere, hvis noget går i stykker. Bilen vil koste dig omkring 13.000 dollars i løbet af 10 år, hvilket er omtrent lige over 1.000 dollars om året.

FAQ

Er BMW 2-serie en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW 2-serie er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i BMW 2-serien?

BMW 2-Series er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en BMW 2-serie, og har den en turbo?

BMW 2-Series har 248 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i BMW 2-serien?

13,8 kubikfod ( 0,391 m3 )

Hvilken type hjul har den?

BMW 2-Series har 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer kan en BMW 2-serie holde?

Med korrekt vedligeholdelse kan de fleste BMW-biler holde mellem 200.000 og 250.000 miles. Efterhånden som køretøjet bliver ældre, har det brug for regelmæssig vedligeholdelse. Almindelige dele som køleanlæg, elektriske vinduer og batteri skal også udskiftes.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z