Hvad er den bedste lille BMW SUV?

Hvad er den bedste lille BMW SUV?

Vi ved, hvor fantastiske de nye SUV-modeller X7 og X5 er, men ved du, hvilken lille BMW SUV der er den bedste? Vores bedste bud er F48 BMW X1 xDrive28i fra BMW X1. Selv om det er en ret ukonventionel BMW på grund af sit forhjulstræk, slår denne mindre SUV X5 og X7 i mange henseender.

F48 BMW X1 xDrive28i

F48 BMW X1 kommer med et kraftfuldt forhjulstræk og 241 hestekræfter under motorhjelmen. Det er en subkompakt luksus crossover sports 5-dørs SUV, der er ret elegant og kan passe smukt ind i ethvert landskab.
Den er ret lille sammenlignet med X5 og X7 med en bredde på 71,7 tommer (1,82 meter), en længde på 174,8 tommer (4,44 meter) og en højde på 63,5 tommer (1,61 meter).
Anden generation af X1 efter 2015 tilbyder baghjulstræk på de ringere modeller i spektret: sDrive16d, 18i, 20i og 20d. Men disse er de lavere modeller og blev lavet for at behage nogle die-hard BMW-fans, der holder fast i baghjulstræk næsten fanatisk.
xDrive28i opnår en kombineret brændstoføkonomi på 26 miles per gallon i byen og på landevejen. Den får 31 miles per gallon på motorvejen og 23 i bytrafikken, hvilket er ganske fornuftigt for en SUV.

Motorvarianter af X1

Der er fem benzinmotorvarianter til X1 og fire dieselmotorvarianter. Benzinmotorerne starter med sDrive18i, som er den mindste tilgængelige motor med kun 141 hestekræfter. Den når fra 0 til 100 km/t (0 – 62 miles i timen) på 9,7 sekunder. Mens den kraftigste og hurtigste motormulighed er vores valgte xDrive28i med 228 hestekræfter og en tid på 6,5 sekunder til 62 miles.
Når det kommer til dieselmulighederne, spænder de fra sDrive16d til sDrive25d, hvor sidstnævnte når 62 miles i timen på 6,6 sekunder, hvilket er næsten lige så hurtigt som xDrive28i.
Hvad angår transmissionen, fås den i pakker med 6-trins automatgear, 8-trins automatgear, 6-trins manuel gear og 7-trins DCT.

  Hvilken BMW har en v8-motor

X1 Sikkerhed

I Euro NCAP-testen fik X1 en score på 5/5 stjerner og endnu vigtigere en score på 90 % for sikkerheden for voksne passagerer. Børnepassagerers sikkerhed blev målt til 87 %. Modellens affjedring er gennemsnitlig, men der er andre køretilstande til at rette op på det.
X1 fik fem stjerner af NHTSA og IIHS, men scorede marginalt i testen af forlygterne, hvilket måske er bilens eneste fejl med hensyn til sikkerhed.

Interiør og komfort

Det er tilstandene Comfort og Eco Pro, der giver dig en mindre smertefuld bumpet kørsel på hårdere veje. Sport-tilstanden stivner derimod chassiset ret meget og får dig til at glemme enhver følelse af komfort. Den føles som en BMW i sportstilstand, selv om den er forhjulstrukket.
Interiøret er ret rummeligt med tilstrækkelig benplads og hovedplads. Den føles ikke lige så dyr som high-end SUV’er som X7 eller en Volvo XC40, men den er anstændigt udstyret og giver dig en pålidelig fartpilot, Bluetooth, parkeringssensorer og sikkerhedsassistentsystemer.
Infotainmentet er bemærkelsesværdigt, da det trods alt er en BMW. Som ekstraudstyr kan du øge touchskærmen og det drejejoystick, som du kan bruge i stedet for den.
Brugerne har rapporteret, hvor ekstremt stille det er i kabinen. Den er perfekt isoleret, og du vil ikke blive forstyrret af en masse støj udefra, mens du nyder din tur.
Hvis du ikke kan lide, at der er stille, er et Kardon-lydsystem med 12 højttalere en mulighed, som du kan medtage, når du køber. Standardudgaven leveres med et lydsystem med syv højttalere. BMW X1 kører Apples CarPlay, men den tilbyder ikke Android Auto. Der er SiriusXM-satellitradio til rådighed, ligesom der er USB-porte og en Bluetooth-telefonfunktion til lyd- og opkaldsforbindelse.

  Hvilken brugt SUV skal jeg undgå?

Fordele og ulemper ved X1

BMW X1 er et perfekt SUV-familiekøretøj til familier på 4 eller 5 personer. Det er et håndfast fantastisk køretøj, der kan være en del af enhver garage. Det betyder ikke, at den ikke har et par fejl.

Fordele:

● Læderinteriør, luksusfornemmelse
● God MPG
● Panoramasoltag fås
● God infotainment, forudsigelser om hastighedsgrænser og vejvisning
● Spacy interiør
● Ikke dyrt sammenlignet med andre luksus SUV’er

Ulemper:

● Forsæderne er mindre end de burde være
● Indeholder ikke en blindvinkelsensor
Med hensyn til størrelsen, hvis dimensioner ikke klart betyder noget for dig, er den omtrent lige så stor som de ældre X3-modeller, som BMW producerede. Hvis du ønsker at købe X1, så overvej at tilføje et par ekstra penge og købe xDrive28i, i stedet for de lavere modeller. Det er helt sikkert det værd.

BMW SUV FAQs

Hvor meget koster en BMW X1?

Den lavest mulige pris for en BMW X1 starter ved omkring 35.000 dollars i USA. Hvis du vælger premium-funktionerne og en bedre motor som benzin xDrive28i eller diesel xDrive25d, kan prisen stige til 50.000 dollars, men det er bestemt det værd for de ekstra fordele.

Hvad er den bedste store BMW SUV?

BMW X7 er den største og mest luksuriøse SUV, som BMW i øjeblikket producerer. Den kommer med bestialsk kraftfulde motorer og en grænseflade fyldt med tekniske funktioner. Den 4,4L V-8 motor føles som om du kører en sportsvogn med sikkerheden fra en tank.
X7 er BMW-mærkets flagskibs-SUV og kan måle sig med Mercedes GLS, Volvo XC90 og Audi Q7. Denne store luksus-SUV kan rumme op til 7 personer, inklusive føreren, på tre sæderækker.

  Den bedste brugte BMW X3 du kan købe

Er BMW SUV’er pålidelige på vejen?

Nye BMW SUV’er er ganske pålidelige. For eksempel blev den sidste generation af BMW X5 tildelt andenpladsen i kategorien af store luksus-SUV’er med hensyn til pålidelighed. Den endte foran Range Rover Sport og Volvo XC90. På den anden side er BMW-mærket samlet set for det seneste år blevet placeret på en 16. plads med hensyn til pålidelighed. Så sørg for at undersøge hver enkelt model, inden du køber.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z