Den bedste brugte BMW X3 du kan købe

Den bedste brugte BMW X3 du kan købe

BMW X3 startede oprindeligt som den mindre version af BMW X5 for tre generationer siden. Verdensomspændende tendenser har ført til, at 2020-modellerne er blevet langt mere populære end deres oprindelige basismodel for 20 år siden.
Hvis du er på udkig efter en god brugt BMW X3, er det, du ønsker, pålidelighed, holdbarhed og komfort. 2014 – 2017-modellerne opfylder alle kriterierne med solide drivlinjer og et ry for køretøjer af høj kvalitet. Kun få førere har rapporteret om alvorlige fejl, selv efter at de har passeret bilens garantiperiode.

BMW 2014 X3

Anden generation af BMW X3 2014 har gennem årene vist sig at være en pålidelig bil. Denne familie-SUV tilbyder en bred kabine, rigelig benplads, god hovedplads og en meget solid motor. Du kan forvente de præstationer, som du normalt forventer af en BMW, og den leverer varen.

Motorens muligheder

Begge motorvalg i 2014 X3 er gode, selv når den er købt brugt. Den fås med en firecylindret 2,0-liters turbomotor med turbolader samt en xDrive35i, en 3-liters inline-6-motor. Den 2-liters motor lider sjældent af fejl og giver en misundelsesværdig brændstoføkonomi for en BMW. Den 3-liters er også et godt valg, men har en lidt dårligere brændstoføkonomi.
Begge disse motorer er holdbare nok til at drive en brugt bil og stadig være pålidelige.
Den firecylindrede motor går fra 0 – 62 mph (0-100 km/t) på 6,8 sekunder, og får en gennemsnitlig anslået brændstoføkonomi på 21 mpg i byen og 28 mpg på motorvejen.
Den 3,0-liters turboladede motor imponerer derimod med 300 hestekræfter under motorhjelmen og kan med den samme otte-trins automatgearkasse nå fra 0 – 62 mph på kun 5,6 sekunder.
Den gennemsnitlige estimerede brændstoføkonomi for den større motor er 19 mpg i bytrafik og 26 mpg på motorvejen, hvilket er rimeligt lavere end den mindre motor og var forventet. Mere kraft er ofte forbundet med en dårligere brændstoføkonomi.

  Er det værd at undervognsbehandle en brugt bil?

Interiør i BMW 2014 X3

BMW’s interiør overgår alle forventninger. Med sine komfortable lædersæder er det et godt køretøj til både længere ture og ujævne ture lidt væk fra vejen.
Læder, metal og træ er brugt i en luksuriøs kombination, hvilket giver kabinen en ophøjet følelse. Ikke nok med det, men bagsædet er ganske rigeligt og rummeligt, og bagagerummet er stort nok til at rumme bagagen til en familie på fire personer.
Den elektroniske iDrive-grænseflade er udstyret med en Bluetooth-telefontilslutningsenhed og værner om lyden fra et lydsystem med 12 højttalere. Aux-lydindgang samt et iPod- og USB-lydstik kan hjælpe dig med at lytte til din yndlingsmusik.

Funktioner i BMW 2014 X3

Der er førerassistance til rådighed i X3 og fungerer via parkeringssensorer foran og bagpå samt et bakkamera, der hjælper føreren ved parkering og baglæns kørsel.
Funktioner som automatisk nedblændende spejle, fartpilot, automatisk forlygter, vinduesviskere og en automatisk klimaanlæg er ting, som du normalt forventer af en luksus-SUV. Alle disse og mange andre er dækket af X3.
Afhængigt af dit valg vil du, hvis du køber en brugt X3 med premium-pakke, højst sandsynligt støde på en af disse funktioner, der var tilgængelige som ekstraudstyr ved det oprindelige køb: firevejs lændestøtte i forsæderne, nøglefri adgang og tænding, opvarmede forsæder og rat, en smartphone-app og satellitradio.

Hvor sikker og pålidelig er en gammel BMW 2014 X3?

Standardudgaven af 2014 X3 leveres med airbags på forsæderne og sidegardinairbags i fuld længde på alle sider. Den forbedrer passagerernes sikkerhed yderligere ved hjælp af hovedstøtter, bakkeafkørselskontrol og stabilitetskontrolfunktioner. Den omfatter også blokeringsfri skivebremser og automatisk bremsetørring, hvilket er meget nyttigt, når det regner.
Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) testede X3 og gav den den den højest mulige sikkerhedsbedømmelse i alle kollisionstestene for frontalafhængighed, tagstyrke og sidekollision. Consumer reports gav også 2014- og 2017 X3-modellerne 4 ud af 5 med hensyn til pålidelighed, hvilket er langt over gennemsnittet.

  Hvad er den værste Audi at købe brugt?

Konkurrenter i segmentet af BMW X3

Sammenlignet med sine konkurrenter som Mercedes GLK350 og Audi Q5 har BMW X3 et mere rummeligt og kvalitetsmæssigt interiør. På den anden side er den mindre brændstofeffektiv, da dens modstykker fås med diesel- og endda hybridmuligheder. På trods af at BMW X3 er lidt dyrere, er BMW X3 på toppen af spillet i segmentet og anbefales ofte frem for sine konkurrenter af en grund.

Mere om BMW X3

Hvor dyr er BMW X3’eren at vedligeholde og eje?

Den gennemsnitlige pris for en BMW X3-reparation anslås til at ligge mellem 300 og 420 dollars. Afhængigt af hvor alvorlig skaden eller funktionsfejlene er, har BMW X3-reparationer en tendens til at variere fra så lidt som 100 $ og helt op til 5.000 $ for problemer med drivlinen. Olieskift vil højst sandsynligt være den mest almindelige service, du skal udføre, ligesom de fleste biler.

Hvad er forskellen mellem BMW’s X3 og X5?

Den største forskel mellem de to modeller er den blotte størrelse. X5 er lidt dyrere, men er et større køretøj i alt. BMW X3 er mindre og koster mindre, men den mangler ikke den kraft og luksus, som BMW-mærket står for.
X3 er en langt mere komfortabel pendlerbil til bybrug end BMW X5, da den er mere manøvredygtig og lettere at parkere.

Hvor mange kilometer holder de fleste BMW X3’er?

Det antal kilometer, som din bil kan nå, før den ikke længere er god til brug, afhænger mest af, hvordan den er blevet kørt, og hvor ofte den er blevet serviceret og vedligeholdt. De fleste BMW X3’er kan nå helt op på mellem 200.000 og 250.000 miles, hvis de er blevet ordentligt vedligeholdt og kørt ikke-aggressivt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z