Hvad er den største BMW SUV?

Hvad er den største BMW SUV?

Den største SUV, som BMW fremstiller, er X7. De nyere X7’ere koster mindst 100.000 dollars og fås med sportslige motorvarianter som f.eks. den 4,4-liters V8-motor, hvilket får den til at føles som en sportsvogn. X7 har plads nok til tre rækker sæder og kan transportere op til 7 passagerer, når den tredje sæderække er foldet ud.

BMW X7

Når du ankommer i en BMW X7, siger det virkelig noget om dig. Den taler stil, rigdom og luksus som kun få køretøjer derude gør. Dette statussymbol kan konkurrere med Mercedes GLS, Audi Q7 og andre luksus-SUV’er af høj kvalitet uden at få sved på panden. X7 fås med firehjulet xDrive og tilbyder både diesel- og benzinmotorer.
X7 er ret stor, men den kan prale af en masse kraft, der kompenserer for dens vægt, hvilket gør den ekstremt afbalanceret på vejen. Her er dens specifikationer:

  • Længde: 5,15 meter (202,8 tommer)
  • Bredde: 78,7 tommer (2 meter)
  • Højde: 71,1 tommer (1,8 meter)
  • Vægt: 2460 kg (5.423 lbs)

X7 er flagskibet i BMW’s SUV-produktion. Den får alle innovationer og helt nye tekniske funktioner lige efter BMW 8-serien. Med en raffineret interiørkvalitet og en meget, meget lang liste af funktioner bakker denne luksus-SUV ikke tilbage fra BMW-mærket og bringer også monstrøse præstationer med sig for en tung tur.

2021 xDrive40i X7 starter ved omkring 75.000 kroner for standardmodellen. Det er et relativt lavt tal for en luksus-SUV i den høje ende, men når du tilføjer en større motor og et par ekstra funktioner, kommer du nemt til at bruge omkring 120.000 dollars for din nye BMW i mellemklassen. For en high-end model som Alpina XB7 2021 starter prisen omkring 140.000 dollars.

  Er BMW pålidelig efter 100.000 km?

X7 motor, hastighed og transmission

Der er 4 benzinmotorer til rådighed til X7 luksus-SUV’en. Udvalget starter med X7 xDrive40i, som er en 3-liters l-6-motor med 335 hestekræfter, der når 62 miles i timen på kun 5,8 sekunder. Dette er den langsomste benzinmotor.

Den hurtigste af benzinmotorerne og i det hele taget er Alpina XB7, som luftes i 2020 og booster med de vanvittige 613 hestekræfter og en 4,4 L V8 twin-turbo-motor på 4,4 L, der når fra 0 til 62 miles i timen på kun 4,2 sekunder.

Hvad angår dieselmotorerne, er der 3 modeller, der spænder fra X7 xDrive30d med 261 hestekræfter og en 3-liters motor til X7 M50d, et bæst med 394 hestekræfter, der når 62 miles på 5,4 sekunder.

Alle motorvarianter er meget støjsvage, når du ønsker det, og kan lave aggressive lyde, hvis du er i humør til at være en fræk chauffør. Motoren er meget lydhør, selv ved de laveste omdrejninger. Turboladeren træder i kraft ved ca. 2000 omdrejninger pr. minut.
Alle motorer er parret med en automatisk otte-trins gearkasse. Gearkassen er hurtig og smidig og giver dig mulighed for at tage manuel kontrol, hvis det er nødvendigt. Padlerne til manuelle gearskift er placeret bag rattet og er ret komfortable.

Interiør og funktioner i BMW X7

2021-modellerne har endelig løst problemet med manglende Android Auto. Indtil dette punkt skulle du være iPhone-bruger for at kunne drage fordel af Apple CarPlay.
X7 er fremstillet med Vernasca-læder og fås i “Design Pure Excellence”- og M Sport-trimmerne. Interiøret er rummeligt og giver masser af plads til både passagerer på forsæderne, på bagsæderne og på tredje række.

  Hvilken model er den mindste Mercedes SUV?

Den standardudstyrede model er udstyret med firezoneklimaanlæg, iDrive 7.0, trådløs opladning, USB, opvarmede sæder på tre rækker, autonom fartpilot og et kollisionsdetektionssystem. Andre nyttige implementeringer er bremseintervention samt en vognbaneadvarsel.

Tilvalgspakker omfatter afkølede eller opvarmede kopholdere, LED-lys eller laserforlygter, panoramasoltag, offroad-kørselstilstande og systemer til traktionskontrol.

Det selvnivellerende luftaffjedringssystem er ansvarlig for alles komfort under længere og hurtigere ture. Det avancerede system sænker automatisk din bil med 0,8 tommer ved hastigheder på over 86 miles i timen for at optimere aerodynamikken.

BMW X7 Sikkerhedsfunktioner

Ud over de førnævnte systemer til advarsel om vognbaneafvigelse, bremseinterventioner og kollisionsdetektion bringer BMW X7 funktioner som stabilitetskontrol, frontal airbags, overhead airbags, knæairbags og sideairbags med sig. Airbags stort set overalt. Du er så sikker, som det kan blive i X7.

I tilfælde af en kollision strammer selestrammerne i sikkerhedsselerne automatisk for at placere passageren i den sikrest mulige position under en kollision. Anti-lock bremser eller ABS er også tilgængelige og registrerer, når du bruger ekstreme bremsninger og øger i høj grad X7’s evne til at dreje, mens du bremser.

Andre ting at vide om BMW SUV’er

Hvad er forskellen mellem BMW X5 og X7?
Den største forskel mellem de to luksus-SUV’er fra BMW er størrelsen. X7 har mere lastrum, da den er længere og højere end X5. De to BMW SUV’er kommer med de samme motorindstillinger at vælge imellem. Dit overordnede valg afhænger af dine præferencer. X7 er lidt mere luksuriøs og rigeligere, men har en højere pris.

  Hvilket læder bruger BMW? Er det ægte?

Hvilken BMW SUV er den hurtigste?

X3 M40i, X4 M40i, X5 xDrive50i og X6 xDrive50i når alle fra 0 til 62 miles i timen på 4,6 sekunder. Alpina XB7 2021 kan derimod nå 62 miles i timen på kun 4,2 sekunder takket være sine over 600 hestekræfter under motorhjelmen. Så vi kan betegne BMW X7 som den hurtigste BMW SUV.

Hvilken er den billigste BMW SUV, du kan købe?

Den billigste BMW SUV, du kan købe, er 2020’s BMW X2, som starter ved overraskende 37.000 kroner. Det er selvfølgelig standardmodellen med begrænsede funktioner og en low-end motor, men det er stadig en luksus-SUV, der imponerer med både udseende og ydeevne.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z