Hvilken SUV har det største bagagerum?

SUV’er er lidt af et standardsegment for biler i dag, fordi de har en kraftig styling, en højere kørestilling, bedre plads og en bedre sikkerhedsklassificering. Som sådan er der en hel del forskel på alle de SUV’er, der er til salg i øjeblikket, og her vil vi opremse de mest rummelige, hvad angår bagagerummet.

Hvis du ønsker en kompakt SUV, men stadig ikke vil gå på kompromis med bagagerummet, skal du sørge for at tjekke Hyundai Tucson Hybrid, fordi denne kompakte SUV tilbyder 21,7 kubikfod bagagerumsplads. Honda CR-V placerer sig på andenpladsen med 21,5 kubikfod bagagerum.

Hvis du foretrækker mellemstore SUV’er, skal du sørge for at tjekke Volkswagen Atlas med sine 29,9 kubikfod bagagerumsplads eller Hyundai Palaside med sine 26,2 kubikfod bagagerumsplads. Hvis du ønsker en streng 2-sædet mid-size SUV, er den med det største bagagerum Hyundai Santa Fe med 25,3 kubikfod bagagerum.

Selv om nogle mellemstore SUV’er slet ikke er så mellemstore, kan du stadig gå ud og vælge en full-size SUV. Hvis det faktisk er tilfældet, skal du sørge for at tjekke Chevy Suburban, fordi denne familie benchmark SUV tilbyder 41,8 kubikfod bagagerumsplads eller 23 kubikfod med alle tre rækker sæder på plads.

Hyundai Tucson Hybrid – 21,7 kubikfod bagagerum

Den nye Hyundai SUV-serie har fået en velfortjent designopgradering, og nu er det nemt at sige, at alle nye Hyundai SUV’er ser imponerende ud. Den nye Hyundai Tucson Hybrid er ikke anderledes, og hvis du parrer det med et lige så lækkert interiør, er det virkelig svært at gå imod Tucson Hybrid.

  Hvilken 3-rækkers SUV har mest plads i bagagerummet?

Med 21,7 kubikfod bagagerum tilbyder Tucson Hybrid det største bagagerum blandt alle kompakte SUV’er på markedet. Desuden er det også en økonomisk bil med overlegne MPG-resultater også, men kun hvis du udnytter hybrid-drivlinjen fuldt ud.

Honda CR-V – 21,5 kubikfod bagagerum

Honda CR-V har længe været benchmark for familiens kompakte SUV’er, og det ser ud til, at den nyeste iteration af CR-V følger den samme bane. CR-V kommer med et heftigt 21,5 kubikfod stort bagagerum, hvilket er langt over gennemsnittet for enhver kompakt SUV derude.

Ud over pladsen er CR-V også relativt overkommelig og ekstremt pålidelig. Det er ikke underligt, at nogle mange familier bruger CR-V som deres daglige chauffør.

Volkswagen Atlas – 29,9 kubikfod bagagerum

Volkswagen Atlas i mellemstørrelse er en smart udseende SUV, der kan passe komfortabelt ind i enhver ledelsesparkering, mens den stadig er relativt overkommelig sammenlignet med noget, der virkelig er på ledelsesniveau. Når det er sagt, er Atlas med næsten 30 kubikfod bagagerum stort nok til næsten alle situationer.

Atlas tilbydes også med et par imponerende motorer, og V6-motoren tilbyder den bedste blanding af ydeevne og effektivitet. Det nye infotainmentsystem er responsivt og intuitivt at bruge, og 4Motion AWD-systemet er ret snedigt i glatte forhold.

Hyundai Palaside – 26,2 kubikfod bagagerum

Hyundai Palisade er også en ret stor mellemstor SUV, der endda kan rumme op til syv passagerer i en snæver vending. Men hvis du konstant har brug for alle tre rækker, er det bedre at vælge Chevy Suburban. Når det er sagt, hvis du kun lejlighedsvis har planer om at bruge alle tre rækker sæder, og du vil have ordentlig plads i bagagerummet, er Palisade den rigtige bil.

  Bedste Mercedes brugte SUV

Med et generøst bagagerum på 26,2 kubikfod er Palisade helt sikkert over gennemsnittet for sin klasse, og hvis du kombinerer det med kraftige motorvarianter over hele linjen, er Palisade virkelig en overvejelse værd.

Chevy Suburban – 41,8 kubikfod bagagerum

Da tendensen med futuristisk udseende SUV’er bliver ved med at tage til, formår Chevy Suburban at finde en perfekt balance mellem et klassisk kasseformet look for en full-size SUV og et ret futuristisk designsprog. 41,8 kubikfod bagagerum med 5 sæder til rådighed er dog helt gigantisk for en bil med kun fire hjul.

For at være 100 % ærlig er selv de 23 kubikfod bagagerum med alle tredje sæderække enormt stort, hvilket betyder, at Chevy Suburban er den ubestridte SUV-mester i bagagerummet. Vi startede denne artikel med at sige, at en Honda CR-V med sine 21,5 kubikfod stadig er over gennemsnittet, og så kommer Suburban.

FAQ-afsnit

Har SUV’er mest bagagerumsplads af alle forbrugerbiler?

Selv om SUV’er er ekstremt rummelige bagi, er de ikke den mest rummelige type forbrugerbil, der findes. Den ære går til den gode gamle minivan, og den mest rummelige minivan, der i øjeblikket er til salg, er Toyota Sienna med 44,6 kubikfod bagagerum.

Honda Odyssey er et benchmark for familiens minivaner, men den mangler dog bag Sienna, når det gælder bagagerummet med 44,6 kubikfod. Chrysler Pacifica indtager tredjepladsen med 41,6 kubikfod bagagerumsplads.

  Hvad er den bedste SUV til en lille person?

Hvorfor elsker folk SUV’er så meget?

SUV’er er kommet langt siden 90’erne, og nu ser det ud til, at de er den bedste allroundbil for både familier og enkeltpersoner. Takket være en hævet kørestilling, højere sikkerhedsstandarder, mere bagagerumsplads og en offroad-baggrund har SUV’en overhalet sedanen som det mest populære bilsegment på markedet.

En anden grund til, at folk elsker SUV’er så meget, er designet, fordi en SUV kan se både robust og sofistikeret ud, hvilket er ret sjældent i sedan-segmentet. Endelig er det trendy i disse dage at eje en SUV, og vi ved alle, hvor stærke tendenser kan være.

Hvilken elektrisk SUV har det største bagagerum?

Tesla Model X har det største bagagerum ud af de helt elektriske biler generelt og er en af de mest rummelige biler, man kan købe for penge i disse dage. Lastkapaciteten i Model X er vurderet til 91 kubikfod, hvilket er ret enormt.

Udover at være rigeligt rummelig er Model X også en fantastisk all-around elektrisk SUV, selv om designet af Model X er lidt klodset og uortodoks.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z