Hvilken bil har det største bagagerum?

For at en bil er praktisk, skal den have et stort bagagerum, masser af plads til hoved og ben, og den skal også være nem at bruge og have masser af rum i bilen. Når det er sagt, vil et stort bagagerum sandsynligvis være et af de vigtigste aspekter for dem, der har tendens til at have mange ting med sig.

Selv hvis du ikke er en af disse personer, men du har en stor familie, kræver det, at du har stor bagagerumsplads, selv hvis du medbringer det absolut nødvendige til hvert familiemedlem. Derfor har vi samlet de biler med det største bagagerum, der i øjeblikket findes på markedet.

Bilen med det største bagagerum er Volkswagen Arteon. Takket være en bagagerumsklap med hatchback-klap formår Arteon at klemme en masse ting ind, samtidig med at den har en stor åbning. Tesla Model S halter efter Arteon som den bil med det næststørste bagagerum på markedet.

Audi A7 følger Tesla Model S tæt, når det gælder bagagerummet, og Kia Stinger og BMW 7-serien byder begge på et hule rum i bagagerummet, men ingen af dem er i nærheden af Arteon eller Model S.

Volkswagen Arteon – 27,2 kubikfod bagagerum

Volkswagen Arteon er VW’s svar på Audi A5 Sportback og BMW 4-serie Gran Coupe, men Arteon fokuserer mere på det, som VW er bedst til, og det er praktisk anvendelighed og brugervenlighed. For at sætte det hele lidt i perspektiv, så tilbyder Audi A5 et sølle 11,6 kubikmeter bagagerum, hvilket ikke er i nærheden af Arteon.

  Hvorfor har flere biler ikke selvmordsdøre?

BMW tilbyder omkring 17 kubikfod, hvilket stadig er langt fra Arteon. Hvis du lægger den anden sæderække ned i Arteon, har du 55 kubikfod plads, hvilket er nok selv til at sove i. Ud over det praktiske er Arteon en dejlig bil at køre i, men den koster lige så meget som nogle af de mere luksuriøse konkurrenter.

Tesla Model S – 26 kubikfod bagagerum

Tesla Model S tilbyder to bagagerum, hvilket gør den endnu mere praktisk end Arteon. Hvis vi kun fokuserer på det primære bagagerum bagi, tilbyder Model S dog 26 kubikfod af det, men når vi kombinerer det med det forreste bagagerum, kommer Model S op på 31 kubikfod i alt.
Hvis du klapper bagsæderne ned, får du 58 kubikfod plads, hvilket også er en smule bedre end Arteon. Udover stor praktisk anvendelighed er Tesla Model S en af de bedste EV’er på markedet lige nu, hvilket gør den til en god mulighed at overveje for alle, der ønsker at foretage overgangen.

Audi A7 Sportback – 24,5 kubikfod bagagerum

A7 Sportback er for A6, hvad Arteon er for Passat. Det betyder, at A7 tilbyder en mere stilfuld udgave af en 4-dørs sedan, som også kommer med en bagklap med hatchback-bagklap for at øge den praktiske anvendelighed. A7 er udstyret med alle de nyeste teknologi- og sikkerhedsfunktioner, så man kan roligt sige, at A7 er en virkelig imponerende bil.

Hvis du klapper sæderne ned, har du omkring 30 kubikfod plads, hvilket er så stort, som du kan få på moderne sedaner. Uanset hvad, så er A7 Sportback en fantastisk bil, men prisen afspejler bestemt dette.

  Hvilke biler er nemme at komme ind og ud af for seniorer?

Kia Stinger – 23,3. kubikfod bagagerum

Kia Stinger kan også ses som en konkurrent til VW Arteon, og sådan virker det bestemt også, når man sammenligner deres bagagerum. Stinger sidder på 23,3 kubikfod, og du kan udvide dette rum op til 41 kubikfod med bagsæderne ned.

Det er ikke på niveau med Arteon, men det er stadig bedre end de fleste biler derude. Den elektriske bagagerumsklap kan fås, og Stinger er generelt en rigtig god bil at køre, især i GT-versionen takket være en frugtagtig motor og et smart tunet chassis.

BMW 7-serie – 18,2 kubikfod bagagerum

BMW 7-serien er et luksusflagskib i fuld størrelse, som stadig ikke tilbyder nær så meget plads som alle de andre biler på denne liste. Hvorom alting er, så har BMW alligevel formået at tilbyde nok bagagerum med 7-serien i til, at den kan være med på denne liste.

Hvis du vælger plug-in hybridversionen, falder det tilgængelige bagagerum til 14,8 kubikfod. 7-serien er dog så stor, at du kan pakke en masse ting i den, hvis du ville. Det skal dog siges, at BMW mest fokuserer på bagsæderne med 7-serien, hvilket betyder, at bagagerummet som regel bliver ofret.

FAQ sektion

Hvilken elbil har det største bagagerum foran?

Ford F150 Lightning har et kæmpe rumfang på 14,2 kubikmeter såkaldt “frunk”-plads, hvilket er klasseledende i øjeblikket. For at sætte det hele lidt i perspektiv har en almindelig sedan i gennemsnit 13-15 tommer bagagerum, hvilket betyder, at denne F150 har mere bagagerum foran, end nogle biler har bagi.

  Hvad er den sværeste ting at reparere på en bil?

Hvis man kombinerer det med 52,8 tommer bagagerum i ladet, betyder det, at F150 Lightning er den mest praktiske mellemstore lastbil, der findes.

Hvilken SUV har det største bagagerum?

Honda Pilot tager kagen som SUV-mester i bagagerum med 48 kubikfod ledig bagagerumsplads, når tredje sæderække ikke er i brug. Ford Flex SEL har 47,5 kubikfod bagagerum og Mercedes Benz GLS350 har 47 kubikfod.

Det er værd at nævne, at alle disse har en let læselæbe, fordi bagagerummet ligger højt fra jorden, og de har bagklapper med bred åbning, hvilket gør dem nemme at bære ting ind og ud.

Hvilken minivan har det største bagagerum?

Toyota Sienna XLE med enten FWD eller AWD kommer på toppen som minivanens mester i bagagerum med et kæmpe 70,5 kubikfod stort bagagerum. Chrysler Pacifica Touring L har 66 kubikfod bagagerum og Nissan Quest har 62 kubikfod bagagerum.

Når det er sagt, skal du vælge en minivan, hvis du vil have en bil med det største bagagerum, men hvis du har brug for endnu mere plads, skal du sørge for at tjekke de store personbiler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z