BMW i8 Pålidelighed

Hybridbiler er det nye ansigt i transportbranchen på grund af den globale opvarmning. i8 er en PHEV-bil med en meget hurtig motor. For årtier siden havde folk den opfattelse, at elbiler måske var langsomme, men i dag tilbyder hybridbiler den hurtigste acceleration. Bilen er designet ekstremt elegant og kantet, at alle kan dreje hovedet for at se denne bil køre.

Oversigt

i8 er en plug-in hybridbil, og det er en ret sjælden bil at eje. Bilen har en 1,5 L turbomotor kombineret med en 7,1 lithium-ion-batteripakke. Bilen producerer hele 369 hestekræfter, og den har en helt elektrisk rækkevidde på omkring 15 miles. Den har en brændstoføkonomi på 3,7 gal/100mi.

Pålidelighed

Hybridbiler er pålidelige på grund af mange faktorer som f.eks. at de sparer mange penge på brændstof. BMW har produceret sine hybridbiler i årevis, og i8 har været på markedet siden 2014. Der er ikke rapporteret mange større problemer vedrørende i8, men det er stadig ikke en skudsikker bil.
Når vi taler om bilens pålidelighedsvurderinger, har AutoExpress vurderet bilen med 4 ud af 5 stjerner. Folk har haft denne bil i årevis nu, og ingen af dem klager over bilens byggekvalitet. Motoren er også temmelig solid, som ville holde i årevis.

Sikkerhed

Sikkerhed er et pluspunkt på alle BMW-biler, og i8 er heller ikke en undtagelse. Selv om bilen ikke er testet af mange sikkerhedsorganisationer, men man mener, at i8 er ret sikker, når man ser på dens sikkerhedsfunktioner. Bilens sikkerhedsfunktioner som f.eks:

  • 8 airbags
  • Forebyggelse af frontalkollisioner
  • Stabilitetskontrol
  Porsche vs Corvette pålidelighed - hvilken er bedst?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne afhænger af ejeren, hvor meget de ønsker, at deres bil skal holde længe. Hvis du bruger flere penge på forebyggende vedligeholdelse, vil det helt sikkert gøre din bils levetid længere. I8 har høje vedligeholdelsesomkostninger, hvis den udføres regelmæssigt, og de ligger på omkring 2.000 USD om året. Selv om det igen afhænger af ejeren, hvor meget de ønsker at bruge.

FAQ

Er BMW i8 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW i8 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW i8?

BMW i8 er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en BMW i8, og har den en turbo?

BMW i8 har 369 hestekræfter og et drejningsmoment på 420 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-3 med en slagvolumen på 1,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i BMW i8?

5,4 kubikfod ( 0,153 m3 )

Hvilken type hjul har den?

BMW i8 har 20 X 7,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 20 X 8,5 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Har BMW i8 problemer?

En ny ejer kan få alvorlige problemer, hvis deres i8 sælges uden garanti. En forumbruger rapporterede om store problemer med deres BMW i8, efter at de havde kørt 5.000 miles.

Hvor længe holder BMW i8?

Ifølge Consumer Reports er den gennemsnitlige levetid for en BMW i8 6 år. Hvis du er på udkig efter en bil med lang levetid, bør du måske overveje at købe en elbil.

  BMW M4 Pålidelighed

Hvor mange kilometer kan en BMW i8 holde?

I8 er en bil, der reducerer emissioner, som man kan forvente. Du kan køre bilen udelukkende på elektricitet i 22 miles ved hastigheder på op til 75 mph. Eller du kan bruge både el- og hybridkilderne for at få en rækkevidde på 330 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z