BMW X5 M Pålidelighed

M-modellerne er de højtydende modeller af BMW-biler. Disse modeller har større og hurtigere motorer og mange andre forbedrede luksusfunktioner. X5 M er en mellemstor SUV, som er ekstremt kraftfuld og stabil på grund af sit AWD-system. Denne M-model er ekstremt sporty at se på og giver spændende køreture.

Oversigt

Bilen er berømt for sin stil og perfo4mace og har en 4,4 L V8-motor med dobbelt turboladning, som yder et ekstremt antal 591 hestekræfter og kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 3,8 sekunder. Bilens udseende er også lidt anderledes og mere atletisk end den enkle X5. Den kommer også med endnu bedre bremser med et 6-stemplers bremsesystem.

Pålidelighed

De tyske biler er bygget til at holde i mange år på grund af deres overlegne kvalitetsdele og motor. men disse højt konstruerede biler er dog også meget dyre at vedligeholde for at køre problemfrit. Det samme er tilfældet med BMW, det er usædvanligt producerede biler, men de koster meget at eje.
X5 M har en kraftig motor, som med garanti vil holde endnu mere end 20 år. Kvaliteten af delene er også i top, men på grund af vedligeholdelsesomkostningerne er dens pålidelighed kun gennemsnitlig. Den har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 77 ud af 100 fra J.D Power, hvilket er normalt for BMW-biler.

Sikkerhed

Sikkerhed har altid været BMW’s stærke afdeling, og de brillerer i sikkerhedsfunktioner. X5 M har en 5-stjernet rating fra alle sikkerhedstestorganisationer. Den har også et bedre bremsesystem, som endda forbedrer dens automatiske nødbremsesystem. Ellers har den alle de andre standard sikkerhedsfunktioner.

  Audi S4 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Den eneste afdeling, hvor BMW’erne lider, er deres høje vedligeholdelsesomkostninger. Folk elsker BMW-biler, men den ene ting, som de altid klager over, er deres høje vedligeholdelsesomkostninger. X5 M koster også meget, og den har en anslået årlig vedligeholdelsesomkostning på 1.200 dollars.

FAQ

Er BMW X5 M en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW X5 M er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW X5 M?

BMW X5 M er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvor mange hestekræfter har en BMW X5 M, og har den en turbo?

BMW X5 M har 567 hestekræfter og et drejningsmoment på 553 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,4 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har BMW X5 M?

8,4 tommer ( 21,34 cm )

Hvilken type hjul har den?

BMW X5 M har 21 X 10,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 11,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z