Hyundai Ioniq 5 elbil Pålidelighed

Hyundai er kendt for innovation og modificerede varianter, der er pålidelige. Hyundai Ioniq Electric er den elektriske variant af Hyundai Ioniq, som var den første bil uden en standardforbrændingsmotor.

Oversigt

Hyundai Ioniq Electric er en elektrisk hatchback-karosseri med to udstyrsniveauer, SE og Limited. Hyundai Ioniq Electric bruger en elektrisk motor; 1,6-Liter Kappa II GDI PHEV I4. Den anvender en 6-trins DCT-gear og drives af en 100 W (134 hk) batteripakke. De anslog den forventede rækkevidde på en fuld opladning til at være omkring 170 miles. Forhjulstrækket er et fremragende valg til en overkommelig pris.

Pålidelighed

Pålidelighed er aldrig et problem med Hyundai, fordi de fleste mennesker finder ingen problemer overhovedet i deres oplevelse af kørsel. Hyundai har en udpræget pålidelighed og formåede at slutte på 6. pladsen på listen, i en nylig undersøgelse. Ioniq electric betegnes dog ikke som højt vurderet, da der ikke er mange data til rådighed.

Sikkerhed

Hyundai er ikke kun en prisbillig løsning med en elektrisk motor, den indeholder også masser af sikkerhedsfunktioner, der øger dens pålidelighed. Sikkerhedsfunktioner som airbags; forreste, bageste, side-, gardin- og sideairbags og knæ for føreren bagtil, traction control og førerassist hjælper Ioniq Electric til at opnå en fremragende 89 % beskyttelsesvurdering.

Afskrivningssats

Køretøjer, der kører på elektricitet, har en tendens til at blive hurtigere afskrevet end biler, der kører på benzin. Det samme er tilfældet med Ioniq Electric, da den afskrives med ca. 54 % efter 5 års ejerskab. Med den stigende brug af elbatterier kan værdien af biler og spørgsmål stige.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne for overkommelige biler er af ret så stor betydning, da ingen ønsker at købe et køretøj, der fortsat kræver vedligeholdelse og reparationsspørgsmål. Hyundai Ioniq Electric tager dog, ligesom mange Hyundai-biler, godt hånd om den. De anslåede omkostninger til vedligeholdelse og reparation af en Ioniq Electric har et interval på $95-$20067, med mindre problemer til komplet udskiftning af dele.

  Hyundai Azera Pålidelighed

FAQ

Er Hyundai Ioniq Electric en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Ioniq Electric er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Ioniq Electric?

Hyundai Ioniq Electric er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Ioniq Electric, og har den en turbo?

Hyundai Ioniq Electric har 134 hestekræfter og et drejningsmoment på 218 lb-ft.

Hvor meget frihøjde har Hyundai Ioniq Electric?

5,9 tommer ( 14,99 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Ioniq Electric har 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder batteriet i Hyundai Ioniq?

Batteriet i Hyundai Ioniq er designet til at holde i ca. 20 år. Hyundai hævder, at deres elbiler holder i årtier, men det er ikke altid tilfældet.

Hvad er rækkevidden for Ioniq 5?

Ioniq 5’s standardbatteripakker på 58,0 kWh kan give en rækkevidde på 220 miles. Den større 77,4-kWh-batteripakke kan give en rækkevidde på 256 miles med to motorer og 303 miles ved brug af én motor.

Er Hyundai Ioniq 5 elektrisk?

Ja, Ioniq 5 drives af et litium-ion-batterisystem. IONIQ 5 var det første køretøj med Hyundai-E-Global Modular Platform (E-GMP), der blev bygget. Denne platform for batteri-elektriske køretøjer er dedikeret til hurtigere opladning, forbedret rækkevidde og bedre håndtering.

Hvad er frihøjden på Hyundai Ioniq 5?

Hyundai kalder Ioniq 5 for en “elektrisk SUV”, men Ioniq 5’s frihøjde på 6,1 tommer er mindre end andre biler, og dens EPA-klassificering som bil (en Large Car), fortæller os noget andet. Den eneste undtagelse er H-punkts-sædepositionen, som føles for høj i forhold til resten.

Har Hyundai Ioniq 5 Apple CarPlay?

Ioniq 5 er standard med Apple CarPlay, Android Auto smartphone-spejling og trådløs telefonopladning. I Ultimate-udstyret er et Bose premium lydsystem og et head up display med augmented reality (til at projicere data på forruden) også inkluderet.

  Hyundai Elantra Sport Pålidelighed

Hvor stor er den ikoniske 5?

Ioniq 5 måler 4635 mm i længden, 1890 mm i bredden og 1605 mm i højden, og den har en hjulbase på 3000 mm. Den er 5 mm længere end den nye, benzindrevne, mellemstørrelse Tucson SUV med lang hjulbase og er 65 mm lavere samlet set.

Hvilken elbil har den længste rækkevidde?

  1. Mercedes EQS – 485 miles.
  2. Mercedes EQE – 410 miles.
  3. Tesla Model S – 405 miles.
  4. BMW iX – 380 miles.
  5. Ford Mustang Mach-E – 379 miles.
  6. BMW i4 – 367 miles.
  7. Tesla Model 3 – 360 miles.
  8. Tesla Model X – 360 miles.

Hvad er rækkevidden på Hyundai Ioniq?

Hyundais 2022 Ioniq 5 elbil (EV) vil have en rækkevidde på mere end 300 miles pr. opladning, når den ankommer til forhandlerne i første kvartal næste år.

Kan man oplade Hyundai Ioniq derhjemme?

Din Hyundai IONIQ elbil kan oplades med et type 2-stik på arbejdet, hjemme eller ved offentlige opladningssteder. Du kan også bruge CCS-stikket til at oplade din Hyundai IONIQ Electric hurtigt.

Er Ioniq helt elektrisk?

Det er, hvad de siger om deres bil: Denne SUV er et gennembrud og den første, der er helt elektrisk. Dette er begyndelsen på vores serie af helt elektriske køretøjer. Det er et futuristisk, innovativt design, der vil skabe bølger. IONIQ 5 fra 2022.

Hvor lang tid tager det at oplade en Ioniq 5?

IONIQ 5, som er udstyret med en 350 kW DC-oplader, kan oplade bilen fra 10 procent til 80 procent på kun 18 minutter. For at få 100 km rækkevidde skal IONIQ5-brugere kun bruge fem minutters opladningstid i henhold til WLTP-cyklussen.

Har Ioniq 5 adaptiv fartpilot?

Ja, Hyundai Ioniq har adaptiv fartpilot (ACC). Adaptiv fartpilot giver føreren mulighed for at indstille en forudindstillet hastighedsgrænse og justerer derefter automatisk afstanden mellem de forankørende køretøjer. Når man nærmer sig et andet køretøj, kan ACC-systemet sænke farten eller endda standse køretøjet, hvis det er nødvendigt.

  Hyundai Elantra Touring Pålidelighed

Har Hyundai Ioniq 5 autopilot?

Selv om infotainmentsystemet på Ioniq 5 er ganske godt, er det ikke lige så effektivt som Tesla. Ioniq 5 har lignende selvkørselsfunktioner som Teslas Autopilot.

Har Hyundai automatisk bremsning?

Automatisk nødbremsning i Hyundai-biler er kendt som Forward Collision-Avoidance Assist. Denne teknologi registrerer kollisioner i køretøjet og arbejder for at minimere skaderne. Ring til os for at få mere at vide om SmartSense-teknologi, såsom FCAA.

Har Hyundai Ioniq regenerativ bremsning?

IONIQ har justerbar regenerativ bremsning (Eco-tilstand), som giver føreren mulighed for at vælge mellem forskellige intensitetsniveauer ved hjælp af de paddle shifters, der er monteret på rattet. Dette øger effektiviteten af den regenerative bremseteknologi.

Har Hyundai Ioniq sædevarme?

De opvarmede og ventilerede lædersæder foran kan opvarmes (og førerstolen har en hukommelsesfunktion), mens de bageste sæder er opvarmede. Yderligere sikkerhedsfunktioner omfatter overvågning af blinde vinkler, vognbaneassistance og advarsel om krydsende trafik bagtil.

Kan du oplade Ioniq 5 på Tesla supercharger?

Selv om du ikke kan bruge Teslas superchargere eller ladestationer, kan Hyundai Ioniq stadig bruges som elbil. Deres udpegede opladere vil stadig fungere, og Teslas high-powered-stik vil være tilgængelige.

Hvad er Hyundai Highway Drive Assist?

Motorvejskørsel: Når den bruges sammen med Smart Cruise Control og Lane Following Assist, er Highway Driving Assist kun beregnet til brug på motorvej. Den kan holde bilen i sin vognbane og opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z