Hyundai Santa Fe Pålidelighed

Hyundai er et pålideligt mærke, når det gælder biler til overkommelige priser. Produktionen startede tilbage i 2000 og fortsætter. I øjeblikket er Santa Fe i fjerde generation. En anden interessant kendsgerning om Santa Fe er, at det er Hyundais første SUV. Santa Fe klarede sig godt på markedet i en lang periode.

Oversigt

Den 5-dørs Santa Fe blev først lanceret som en kompakt SUV i 2006 og er i øjeblikket en mellemstor crossover-SUV. Santa Fe bruger en 2,5-liters 4-cylindret motor med en 4-cylindret motor, der kan yde 191 hestekræfter. Der er dog mulighed for at få en kraftigere turboladet 2,5 l motor med turbolader, som vil yde omkring 277 hestekræfter. I begge varianter er der et 8-trins automatisk transmissionssystem og standard forhjulstræk eller valgfrit firehjulstræk.

Pålidelighed

Bilens stand er ikke den eneste vigtige faktor at overveje, når du køber en brugt bil, pålidelighedsklassificeringen er også vigtig. Hyundai er ofte et godt valg som brugt bil, da den tilbyder god brændstofeffektivitet og overkommelige priser. Santa Fe er også en meget pålidelig bil med en bedømmelse på 86 ud af 100 fra J.D. Power.

Sikkerhed

SUV’erne fra Hyundai er alle overlegne med hensyn til sikkerhedsklassificering sammenlignet med andre kolleger. I lighed med tidligere modeller scorer Santa Fe også fem ud af fem i NHTSA’s vurdering. Santa Fe har også fået Top Safety Pick-prisen af IIHS.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten og gensalgsværdien af enhver bil er af afgørende betydning at overveje, før du træffer din endelige beslutning. Santa Fe klarer sig godt med hensyn til at holde sin værdi og give en god gensalgsværdi. Den anslåede afskrivningsgrad for Hyundai Santa Fe er 50 % efter år. I løbet af tre år vil Santa Fe miste 1/3 af sin nuværende værdi.

Vedligeholdelse og reparation

Hyundai leverer på en eller anden måde overkommelige biler med rimelige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger til markedet. De årlige vedligeholdelsesomkostninger for Hyundai Santa Fe er 515 USD.

FAQ

Er Santa Fe en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Santa Fe er en bil med firehjulstræk.

  Hyundai Genesis Coupe Pålidelighed

Hvor mange sæder er der i Hyundai Santa Fe?

Santa Fe er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Santa Fe, og har den en turbo?

Santa Fe har 277 hestekræfter og et drejningsmoment på 311 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Systemet er: Port/Direct Injection.

Hvor stor frihøjde har Santa Fe?

8,2 tommer ( 20,83 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Santa Fe har 20 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er brugte Hyundai Santa Fe pålidelige?

Er den brugte Santa Fe 4×4 pålidelig og pålidelig? Den er ikke forfærdelig. Med en samlet pålidelighedsscore på 76 % lå Santa Fe på 14. pladsen i kategorien store SUV’er i vores seneste undersøgelse af pålidelighed. Med en fremragende samlet score på 85 % blev Hyundai nummer syv ud af 32 mærker i samme undersøgelse.

Hvad er den forventede levetid?

Hvis stjernerne står på linje, og du også er lidt heldig, kan din Santa Fe holde op til 300.000 år. Hyundai Santa Fe 2017 holder op til 200.000 miles, hvis den bliver ordentligt vedligeholdt.

Hvilke problemer har Hyundai Santa Fe?

CarComplaints.com vurderer 2018 Hyundai Santa Fe’s motorproblemer til 6,4/10 eller “Fairly Significant”. Santa Fe-ejere, der oplever problemer med deres SUV’er, hævder, at deres motorer laver overdreven støj, “pludselig slukker” og endda “sputter og dør i byens side”.

Hvilke årgange af Hyundai Santa Fe bør du undgå?

Undgå 2015, 2017, 2018 og 2018 Hyundai Santa Fe Sports årsmodeller. Disse modeller er udsat for motorfejl, der kan reducere deres værdi. En motorfejl ved 90.000 miles er meget sandsynlig for en 2013- eller 2015-model. En 2017-model vil have et mere almindeligt transmissionsproblem.

Hvad er et højt kilometertal for en Hyundai?

Hyundai’er anses for at være køretøjer med høj kilometertal med et interval på 150.000 til 200.000 mi. En kvinde kørte sin Hyundai i mere end en million miles. Hyundaier holder mellem 200.000 og 300.000. Før der er behov for større reparationer, er det mere sandsynligt, at de er pålidelige.

  Hyundai Tucson Pålidelighed

Hvad er det bedste år for en Hyundai Santa Fe?

Leder du efter en brugt bil. Modelårene 2014 og 2015 er de bedste for Hyundai Santa Fe. 2015- og 2014-modellerne er næsten identiske med mindre ændringer. Disse versioner tilbyder begge tonsvis af last- og kabineplads og er fyldt med komfort.

Hvilken årgang af Hyundai Santa Fe er den mest pålidelige?

Pålidelig køretøj: De mest pålidelige Hyundai Santa Fe-modeller for 2019 er årgang 201 og 2018. Det kan også være gode nyheder for din pengepung. Priserne på Hyundai Santa Fe-modellerne er steget, siden de blev introduceret første gang.

Er det en god bil?

Hyundai Santa Fe 2022 placerer sig i top tre på markedet for mellemstore SUV’er. Interiøret er rummeligt og elegant, og der er masser af sikkerheds- og tekniske standardfunktioner. Den har også en god brændstoføkonomi og en solid køreegenskaber. Den lider dog under en svag drivlinje og en til tider stiv kørsel.

Er Santa Fe bedre end Tucson?

Begge er gode muligheder. Tucson er større end nogensinde før, har flere tekniske funktioner og kan købes i hybrid- eller plug-in-hybridudgaver. Tucson er mere overkommelig, brændstoføkonomisk og næsten lige så veludstyret som Santa Fe, hvilket gør den til det bedste valg for de fleste købere.

Hvad er den gennemsnitlige levetid for en Hyundai Santa Fe?

Hyundai Santa Fe er et pålideligt køretøj, der holder fra 200.000 til 250.000 miles, hvis det vedligeholdes og køres med konservative kørevaner. Dens årlige kilometertal er 15.000 miles. Den kan holde mellem 13 og 17 år uden at have brug for dyre reparationer eller gå i stykker.

Hvilken er bedre Hyundai Santa Fe eller Highlander?

Hyundai Santa Fe er lidt mindre kraftfuld end Toyota Highlander. Hyundai Santa Fe har et lidt højere drejningsmoment og overfører kraften til hjulene mere effektivt end Toyota Highlander. Fodboldmødre skal være opmærksomme på, at Hyundai Santa Fe har plads til langt færre personer end Toyota Highlander.

  Hyundai Palisade Pålidelighed

Hvilken SUV kan sammenlignes med en Santa Fe?

2022 Hyundai Santa Fe kan sammenlignes med Chevrolet Blazer, Jeep Grand Cherokee, Honda Passport, Nissan Murano og Volkswagen Tiguan.

Er den god i sne?

Ja, det er den. Magna har udviklet AWD-systemet. Den er også velegnet til kørsel under dårlige vinterforhold. Hvis du vælger en Santa Fe med vintergummi eller AWD, kan du forvente at føle dig tryg, sikker og støttet, når du kører på snedækkede veje.

Hvilken er større Santa Fe eller GMC Terrain?

GMC Terrain kan være nemmere at parkere end Santa Fe, fordi den er lidt kortere. GMC Terrain er lidt mindre manøvredygtig end Hyundai Santa Fe på grund af dens større venderadius.

Har ite AWD?

Hyundai biler opfylder alle behov med Hyundai AWD-modeller som Hyundai Kona, Tucson Santa Fe, Santa Fe og Santa Fe XL. For at opnå bedre kilometertal kan hver af disse biler også udstyres med tohjulstræk. Få mere at vide om Hyundai AWD SUV’erne nedenfor.

Har 2022 Hyundai Santa Fe en blindvinkelgenkendelse?

Overvågning af blinde vinkler: Blindvinkelovervågning: Blindvinkelovervågning er en ny sikkerhedsfunktion til Limited-modellerne i 2022 Santa Fe og fås også som standard på Limited-modellerne. Denne funktion fås ud over Blind-spot Collision-Avoidance Assist. Den giver et klart, synligt synligt syn på karrosserisiden af køretøjet på begge sider, når blinklyset aktiveres.

Hvordan virker Hyundai fodgængerdetektion?

Systemet bruger et kamera med høj opløsning, der scanner vejene for at advare bilisterne. Om nødvendigt bremser det for at undgå kollisioner. Hyundai Forward Collision Avoidance-systemet giver ekstra beskyttelse i den daglige kørsel, uanset om du er i byen eller ude på motorvejen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z