Hyundai Tucson Pålidelighed

Hyundai Tucson

Tucson er et andet pålideligt køretøj blandt Hyundais SUV’er. Den 5-dørs kompakte crossover SUV er placeret efter Santa Fe. Tucson er den bedst sælgende SUV-model fra Hyundai med over 7 millioner solgte køretøjer på verdensplan siden 2004.

Oversigt

Den nuværende generation af Hyundai Tucson er en 5-sædet 4-cylindret bil med en R 2,0L dieselmotor (BS6). Motoren giver en ganske fremragende ydeevne og acceleration med automatisk transmission og 182 hestekræfter. Tucson konkurrerer med 2019 Subaru Crosstrek.

Pålidelighed

Hyundai Tucson er en pålidelig familiebil, der sætter kryds i alle kasser med praktisk pålidelighed og holdbart interiør og eksteriør design. Ifølge den seneste undersøgelse scorede Tucson en høj pålidelighed på 96,6 % og sluttede på 11. pladsen ud af 25 køretøjer i SUV-familien. J.D. Power gav også Tucson en god pålidelighedsscore på 88 ud af 100. Derfor anses Tucson for at være en af de mest pålidelige forlystelser med hensyn til jævn kørsel og komfort.

Sikkerhed

Hyundai er det førende mærke, når det gælder sikkerhedsforanstaltninger, ifølge NHTSA’s test. Hyundai Tucson scorede også en samlet sikkerhedskarakter på 5 stjerner, så du kan betragte Tucson som den pålidelige SUV til dine rejser, da den er veludrustet med alle sikkerhedsforanstaltninger og -funktioner.

Gensalgsværdi

Tucsons design og materialekvalitet er fremragende, hvilket resulterer i en fantastisk værdi for prisen. Hvis du overvejer at købe en brugt bil eller har til hensigt at sælge din Tucson snart, er Hyundai Tucsons værdiforringelsesprocent efter fem år ca. 45 %.

Vedligeholdelse og reparation

Tucson anses for at være problemfri. Ingen bil er dog så perfekt, som den ser ud til at være. Tucson-ejere har klaget over slitage af kobling og svinghjulssvigt i de første par år efter købet. Tucsons vedligeholdelsesomkostninger er dog meget lavere. Hyundai forhandlere tilbyder en serviceaftale for fra 599 kr. for årlig vedligeholdelse af Hyundai Tucson. Prisen afhænger af hvor meget du køre pr år.

Hyundai Tucson er et kæmpe salgshit for tiden. Det er der flere grunde til. Super komfortabel, sikker og fyldt med masser af funktioner. Det er en bil, der giver dig følelsen af en luksusbil. Hvis man overvejer at købe en SUV, så skal man helt sikkert have Tucson med i sine overvejelser.

Udtaler Alexander Skak fra Matchbiler.dk til BilA2Z.dk

FAQ

Er det en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Tucson er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Tucson, og har den en turbo?

Hyundai Tucson har 226 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Gas/Electric I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har den?

8,3 tommer ( 21,08 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Tucson har 17 X 7-tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7-tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er den forventede levetid for en Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson har en forventet levetid på 200.000 miles eller ca. 15 år. De fleste køretøjer lever op til denne standard, men der er nogle undtagelser. For det første er køretøjet blevet ordentligt vedligeholdt.

Hvor mange kilometer holder en Hyundai?

Med regelmæssig vedligeholdelse efter producentens anvisninger kan Hyundai-køretøjer holde mellem 200.000 og 300.000 km. Køretøjerne skulle holde mellem 13 og 20 år, hvis de vedligeholdes korrekt, baseret på en gennemsnitlig årlig kørsel på 15.000 miles.

Hvilke problemer har Hyundai Tucson?

Transmissionsproblemer er det mest almindelige problem med Hyundai Tucson. Hyundai Tucson 2016 er særligt ramt af dette problem. Mange mennesker rapporterede, at deres bil ikke ville accelerere eller bevæge sig fremad, efter at den stoppede på vejen.

  Hyundai Santa Fe Sport Pålidelighed

Er Hyundai mere pålidelig end Toyota?

Med sin lavere begrænsede garanti på 5 år/60.000 miles på drivlinen er Toyota et godt stykke bagud i forhold til Hyundai. Hyundai er det mærke, du skal vælge, hvis du vil have en pålidelig bil med lang levetid.

Er denne Hyundai underdrejet?

MotorTrend mener, at 2022 Hyundai Tucsons effekt er for lav. Den 2,5-liters firecylindrede standardmotor med fire cylindre yder 187 hestekræfter og et drejningsmoment på 178 lbft. Selv om Hyundai Tucson er hurtigere end andre konkurrenter, kan den nå 60 mph på 8,8 sekunder.

Ruster den?

Inden for 7 år kan du forvente, at der vil udvikle sig noget rust på Tucson. Motorrummet og undervognen er de mest sårbare.

Har Hyundai Tucson problemer med transmissionen?

Dette er et almindeligt problem i biler. Transmissionsproblemer i Hyundai Tucson kan vise sig som forsinkede gearskift eller slibning eller hoppen ved acceleration, bilens rystelser på vejene, fløjtende lyde eller en brændende lugt, der kommer fra under motorhjelmen.

Hvad er den bedste Tucson-model?

Hyundai Tucsons bedste årgange er 2010 og 2014 for den anden generation, henholdsvis 2015 og 2018. Hvis du er på udkig efter en ældre model, er 2007 det bedste år. Disse modeller er de mest populære og er blevet rangeret højere i magasiner som JD Power.

Hvilke motorer er der i Hyundai Tucson?

Der er to muligheder for 2022 Hyundai Tucson: 1,6L hybrid eller 2,5L firecylindret motor.

Er Hyundai eller Kia bedre?

Kia og Hyundai tilbyder begge lignende biler, men Kia-modellerne tilbyder mere værdi og bedre kvalitet. Kia-modellerne har en dristigere stil og et mere dynamisk køremiljø. Kia-biler er bedre end alle andre biler, uanset hvad du anser for det vigtigste.

Hvorfor ryster min Hyundai Tucson?

Ubalancerede eller fejljusterede dæk, ubalancerede hjul og dækskader er de mest almindelige årsager til, at Hyundai Tucson ryster ved høj hastighed. Dårlige aksler, slidte affjedringsdele, forkert dæktryk og forkert dæktryk er mindre almindelige.

Er Hyundai Tucson en god bil?

Hyundai Tucson 2022 er en god kompakt SUV. Den nye Tucson er rummelig og komfortabel med fem sæder, førsteklasses kabinematerialer, stort lastrum og et moderne ydre. Infotainmentsystemet er intuitivt, og der er mange sikkerhedsfunktioner som standard.

Er Tucson eller Santa Fe større?

Den mest markante forskel i størrelse er i længden. Santa Fe Sport måler 185 tommer i længden, hvilket er ni tommer mere end Tucson. Santa Fe Sport er en tomme større end Tucson i både højde og bredde.

Hvilken er større Honda CRV eller Hyundai Tucson?

CR-V tilbyder 39,2 kubikmeter opbevaringsplads bag bagsæderne i de fleste versioner, hvilket er lidt mindre end Tucsons 38,7 kubikmeter. CR-V tilbyder 75,8 kubikmeter opbevaringsplads bag bagsæderne, mens Tucson har 74,8 kubikmeter. CR-V’s teknologipakke er det mest tydelige tegn på dens alder.

Hvad er Kia’s pendant til Hyundai Tucson?

Destinationspriserne for Hyundai Tucson såvel som Kia Sportage er ens. Hyundai Tucson måler omtrent samme bredde som Kia Sportage. Nogle mennesker mener, at større er bedre. Hyundai Tucson er lidt længere end Kia Sportage, så hvis det er dig, vil du være gladere for den.

Er Tucson eller Sportage større?

Interiøret i den nye Tucson er større end i den tidligere model. Den har mere lastrum og plads til bagsædet. Tucson har mere hoved- og benplads bagi end Sportage og mere hovedplads foran.

  Audi A3 Sportback e-tron pålidelighed

Er Hyundai Tucson 2022 underdrejet?

Det er tydeligt, at 2022 Hyundai Tucson ikke er lige så kraftfuld som den større kompakte SUV-klasse. Den fås med enten den turboladede 1,6-liters hybridmotor med turboladet 2,5-liters motor eller den 2,5-liters motor med naturlig indsugning. Effekt/vægt-forholdet placerer den i den nederste halvdel blandt kompakte SUV’er.

Hvad er forskellen mellem Hyundai Tucson 2021 og 2022?

Hyundai Tucson får en 8″ touchscreen som standard i 2022. I modsætning hertil vil 2021-versionen have en 7 tommer skærm. Tucson får en ny 10,25 tommer touchscreen i 2022. Til modelåret 2022 tilføjer Tucson yderligere sikkerhedsteknologi.

Har Tucson 2022 en turbomotor?

Ja, den kommer i en turboversion. Benzinmotoren i 2022 Tucson er en 2,5-liters firecylindret motor i linje med 187 hestekræfter og et drejningsmoment på 187 hestekræfter. Hybrid-drivlinjen har en 1,6-liters turbomotor med turbolader kombineret med en seks-trins automatgearkasse.

Er Hyundai Tucson en luksusbil?

Det er næsten en luksusbil. Komfort er en af de vigtigste egenskaber ved denne bil. Tucson har en blød affjedring, der giver den en jævn kørsel. Selv bump og revner i vejene absorberes godt. Det er en af de mest komfortable biler i sin klasse. Forsæderne i vores testbil i Limited-trim var fremragende.

Har Hyundai Tucson bakkamera?

Din Hyundai Tucsons bakkamera vil være placeret i bagpanelet. Det vil være forbundet, så det kan identificere, når du vælger bakgear på din gearkasse. Kameraets feed vil blive vist på displayet, når du er i bakgear.

Har Tucson 3. række?

Tucson fås i en 2-rækket SUV-version, og Santa Fe har en 2- eller 3-rækket version. Hyundai Tucson 2018 har vundet Teens Best New Cars Award og er også finalist til 2018 Best Compact SUV For Money Award.

Har Hyundai Tucson lændestøtte?

Du kan også nemt justere førersædets position ved hjælp af et 8-vejs elektrisk sæde. For ekstra komfort kan du få elektrisk lændestøtte. Dette er især nyttigt på lange bilture.

Er 2022 Tucson større?

2022 Tucson er 6 tommer længere end den tidligere model. Det betyder, at der er mere lastrum og plads på bagsædet. Det ydre er mere markant og særpræget. Kabinen er mere elegant og har et mere slankt udseende.

Hvilken er bedst – hyundai tucson eller santa fe?

Den er større end nogensinde før, har flere tekniske funktioner og kan købes i hybrid- eller plug-in-hybridudgaver. Tucson er en mere overkommelig, brændstoføkonomisk og næsten lige så veludstyret som Santa Fe, hvilket gør den til det bedste valg for de fleste købere.

Er Hyundai Tucson en 4×4?

Tucson fås med enten baghjulstræk eller en dedikeret 4×4, som ville have lavt gear. All-wheel-drive-modeller sender kraft til alle fire hjul, men mangler en mulighed for lavt gear.

Er Hyundai Tucson god i sne?

Hyundai Tucson er god til at køre på sne. Tucson tilbyder en række sikkerhedsfunktioner, herunder ABS, Lane Keep Assist og Forward Collision Warning samt Blind Spot Monitoring. Tucson er en fantastisk vinterbil takket være dens 6,4 tommer frihøjde og HTRAC-allwheel drive-systemet.

Har Hyundai Tucson parkeringssensorer?

Hyundai Tucson 2017 tilbyder parkeringssensorer bagtil som ekstraudstyr. Disse sensorer registrerer forhindringer bag Tucson ved hjælp af radardetektion. De advarer dig med lyd og visuelle signaler, afhængigt af hvor tæt de er på. Tucson 2022 Tucson tilbyder smart parkeringsassistent med fjernbetjening.

Har den detektion af døde vinkler?

Blind-spot Collision-Avoidance Assist (BCA). Denne funktion er inkluderet i Hyundai Tucson 2022. Når blinklyset er aktiveret, giver den dig både en akustisk og en visuel advarsel, når den registrerer et køretøj i din blinde vinkel. Hvis du ikke griber ind, bremser den automatisk.

  Hyundai Genesis Coupe Pålidelighed

Er Hyundai Tucson hybridbilen det værd?

Hyundai Tucson hybrid 2022 er et køb, der er et værd at købe. Denne hybrid tilbyder en billigere løsning og har ny styling og teknologi, der kan konkurrere med rivaler som Toyota RAV4 Hybrid.

Er Hyundai Tucson rummelig?

Der er fem sæder i Hyundai Tucson, og der er to rækker. De rummelige forsæder giver mulighed for komfortabel kørsel på lange distancer.

Har 2022 Tucson sædevarme?

Ja, Hyundai Tucson 2020 har opvarmede forsæder. De er nemme at bruge og øger komforten i bilen.

Er så sæderne komfortable?

Tucsons forreste spisesæde er komfortabelt hele dagen og har sidebolstering, der giver god støtte til overkroppen på ryglænet. Bortset fra basisudgaven SE er alle modeller standard med varme i forsæderne samt et elektrisk sæde med elektrisk indstilling af førersædet med elektrisk lændestyring.

Kan en Tucson 2022 trække en bil?

Hyundai Tucson 2022 kan trække op til 2.000 pund, hvis den er korrekt udstyret med anhængerbremser. Den nye Tucson tilbyder førsteklasses standardfunktioner, som gør det muligt for føreren at trække større genstande på vejene med lethed takket være den kraftige motor.

Hvad er den mest solgte Hyundai?

I 2017 var det følgende:

  1. Hyundai Elantra.
  2. Hyundai Santa Fe.
  3. Hyundai Sonata.
  4. Hyundai Tucson.
  5. Hyundai Accent.

Hvad betyder SEL på Hyundai?

SEL står for Special Edition Limited. Hvert bilfirma vil have en specialudgave. Disse specialudgaver vil indeholde nye funktioner. Selv om de kan være begrænsede udgaver, er specialudgaven ikke eksklusiv i alle tilfælde.

Er Hyundai Tucson god til offroad?

Den kompakte SUV Hyundai Tucson giver bilisterne mulighed for at komme væk fra de slagne veje. Stop bilen, hvis du ikke kan se ud over toppen eller højderyggen af den forude liggende bakke.

Har Hyundai Tucson et 360 kamera?

2022 Tucson har en surroundview-monitor, som giver dig mulighed for at se 360 grader fra enhver vinkel. Det gør det nemt at komme ind i trange steder.

Har Hyundai Tucson Android Auto?

Hyundai Tucson understøtter Android Auto, hvilket giver dig adgang til Android-apps som YouTube Music, Google Maps, Waze og Spotify fra bilens infotainmentskærm. Google Assistant giver dig mulighed for at foretage opkald, sende beskeder og bruge stemmekommandoer til navigation.

Er den god til en lang køretur?

Tucson er en fremragende bil til lange distancer. Den er meget komfortabel og har en god økonomi. Den er fantastisk ved 14/18 motorvejshastigheder.

Hvilke udstyrsniveauer findes der på Hyundai Tucson?

Trim-niveau:

  • 2022 Hyundai Tucson SE Pris
  • 2022 Hyundai Tucson SEL Pris
  • 2022 Hyundai Tucson Limited Pris

Tager Hyundai Tucson almindelig benzin?

Den slags benzin er blyfri 87 oktan eller højere. “Premium benzin anbefales”, da det indebærer, at premium benzin 91 eller højere er KRAVLIGT.

Hvordan virker Hyundai Tucson Hybridmotor?

Tucson Hybrids hybrid-elmotor og traction control-system kombineres for at give bedre egenskaber i sving. Det anvender elmotorens momentstyring baseret på vejforhold og dynamiske input.

Hvad betyder begrænset på Hyundai Tucson?

Limited-model: 2022 Hyundai Tucson Limited-trimmet indeholder yderligere indvendige og udvendige faciliteter, der forbedrer din køreoplevelse. Limited leveres med de fleste Sport-funktioner og følgende: 18″ Alufælge

Har Hyundai Tucson Sirius-radio?

Hyundai tilbyder ligesom mange andre bilproducenter ikke SiriusXM (r) satellitradio på alle modeller. SiriusXM(r) på alle udstyrsniveauer er ikke tilgængelig for modellerne Kona, Santa Fe og Tucson.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z