Hyundai Accent Pålidelighed

Hyundai er bedst kendt for at lave pålidelige biler med de samme funktioner som de dyreste biler, men til en mere overkommelig pris. Hyundai accent er en klassisk subkompakt bil med en utrolig brændstoføkonomi. Selv i en overkommelig prisklasse giver Accent’ens ydre og indre opsætning en førsteklasses fornemmelse.

Oversigt

Hyundai accent er en komplet pakke med unik komfort, stil og avanceret teknologi med fremragende sikkerhedsfunktioner. Hyundai accent er en sedan, som er fortsat internationalt siden 1994. I nogle dele af verden er den dog udgået på grund af faldende marked. Hyundai Accent har en 1,6-liters 4-cylindret D-CVVT-motor med 4 cylindre. Motoren er i stand til at producere 120 hestekræfter, som kan gå fra 0 til 60 på 7,5 sekunder.

Pålidelighed

Sammen med de vigtigste funktioner er pålidelighed også en vigtig faktor for folk, der vil være sikre på deres bils ydeevne. Hyundai Accent klarer sig godt med hensyn til pålidelighedsscore og har en forudsagt score på 90 af J.D. Power. Den er også kendt som det mest pålidelige køretøj i sin klasse. Med den rette vedligeholdelse kan Hyundai Accent holde op til 200.000 miles omkring 15 års god kørsel, hvilket lyder nok til købet.

gensalgsværdi

Med hensyn til gensalgsværdi er Hyundai-bilerne lidt gennemsnitlige; ikke de værste, men heller ikke noget om. Ifølge et skøn taber Hyundai Accent ca. 55% af sin oprindelige værdi efter 5 år. Dette er ikke så fantastisk, men kan stadig være normalt i forhold til dens pris og ydeevne.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner og vurderinger spiller også en afgørende rolle for en bils pålidelighed. Hyundai Accent-modellen fra 2011 klarede sig godt i ANCAP-sikkerhedsvurderingen med en samlet score på 35,6 ud af 37 og formåede at opnå en 5-stjernet vurdering. Bilen er velbygget og har vigtige sikkerhedsfunktioner som airbags, antiblokeringssystemer, bremseassistent og EBD.

  Hyundai Azera Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Hyundai Accent er en effektiv og prisbillig sedan med en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på ca. 444 USD om året. Omkostningerne er ganske acceptable, da det er et økonomisk køretøj. Reparation er også overkommelig, men med korrekt vedligeholdelse vil der være mindre behov for reparation.

FAQ

Er Hyundai Accent en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Accent er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Accent?

Hyundai Accent er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Accent, og har den en turbo?

Hyundai Accent har 120 hestekræfter og et drejningsmoment på 113 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Port/Direct Injection.

Hvor stort er bagagerummet i Hyundai Accent?

13,7 kubikfod ( 0,388 m3 )

Hvor stor frihøjde har Hyundai Accent?

5,5 tommer ( 13,97 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Accent har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Hyundai Accents længe?

Regelmæssig vedligeholdelse vil sikre, at din Hyundai Accent holder i mindst 200.000 miles. En Hyundai Accent holder ca. 15 år, hvis du kører i gennemsnit 13.500 miles om året. Læs videre for at se, hvordan Hyundai Accent sammenligner sig med lignende subkompakte biler.

Hvilken er bedre Hyundai Accent eller Elantra?

Elantra’en har med 147 hestekræfter flere hestekræfter end Accent’en. Accent er et godt køretøj til brændstoføkonomi med en 41 MPG motorvej og 33 MPG by. Accent’en vil koste dig ca. 5.000 dollars mindre og give dig mulighed for at spare tid ved ikke at besøge tankstationen så ofte.

  Hyundai Genesis Pålidelighed

Hvilken er bedre Hyundai Accent eller Toyota Vios?

Accent er den bedre model, da den er lidt længere end Vios og har en bredere akselafstand. Accent er 15 mm længere end Vios, og dens akselafstand er 50 mm længere. Toyota Vios er 1 mm bredere end den anden, selv om den er lige høj.

Er der en Hyundai Accent 2022?

Ja, den næste generation af Accent vil blive udgivet. Den kompakte sedan til at leve stort.

Er Hyundai lige så pålidelig som Toyota?

Med sin lavere begrænsede garanti på 5 år/60.000 miles på drivlinen er Toyota et godt stykke bagud i forhold til Hyundai. Hyundai er det mærke, du skal vælge, hvis du vil have en pålidelig bil med lang levetid.

Hvad kan sammenlignes med Hyundai Accent?

Den er oppe imod Nissan Versa, Chevrolet Sonic Sedan og Toyota Yaris Sedans.

Ejer Hyundai Kia?

Mens Kia Motor Group og Hyundai Motor Group er uafhængige virksomheder, er Hyundai Motor Group moderselskabet for Kia Motors. Både Hyundai og Kia har deres egne mærker til at producere deres køretøjer.

Har Hyundai Accent sædevarme?

Accent har plads til fem personer. Standardudstyret omfatter stofindtræk. Du kan også få opvarmede forsæder.

Er Hyundai Accent en god bil?

Hyundai Accent er en god subkompakt bil. Accent kan prale af en brændstoføkonomi over gennemsnittet, komfortable bagsæder for voksne og en af de bedste forudsagte pålidelighedsscorer i sit segment.

  Hyundai Equus Pålidelighed

Understøtter Hyundai Accent Android Auto?

Hyundai Accent understøtter Android Auto, hvilket giver dig adgang til Android-apps som YouTube Music, Google Maps, Waze og Spotify fra bilens infotainmentskærm. Google Assistant giver dig mulighed for at foretage opkald, sende beskeder og bruge stemmekommandoer til navigation.

Er Hyundai Accent en luksusbil?

Vi ville ikke kalde den en luksusbil. Hyundai er en bilproducent, der er god til at få de nye teknologier som luksusmærker, selv om de har et lavere prisniveau.

Har Hyundai automatisk gearkasse?

Hyundai Motor har skabt en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (7DCT), som anvendes i flere af de nyeste modeller, f.eks. i den nye generation af i30. Den 7-trins DCT giver mulighed for sportslige køreegenskaber og gearskift på en brøkdel af et sekund.

Har en Hyundai Accent fartpilot?

Hyundai Accent har fartpilot på både SE- og GS-modellerne med automatisk gearkasse. Denne funktion kan fås som ekstraudstyr til Accent GLS ved køb af en premium-pakke. Den er dog ikke standard. Brug knapperne i højre side på rattet til at finde fartpiloten.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z