Hyundai Tiburon Pålidelighed

Hyundai har været et pålideligt mærke, når det gælder alle biltyper. Tiburon er en 2-dørs sportsvogn fremstillet af Hyundai fra 1996 til 2008. Vi kendte også Hyundai Tiburon som Hyundai Coupe på nogle europæiske markeder. Bilen tilbød to generationer, som var meget pålidelige med hensyn til ydeevne.

Oversigt

Hyundai kommer altid med den bedste bil i forskellige klasser. Tiburon var en sportsvogn, med anstændig acceleration og høj hastighed. Der var heller ingen større problemer at bekymre sig om i Tiburon, hvilket gjorde den til en af de mest pålidelige 2-dørs sportsvogne i den generation. Hyundai Tiburon har en 2,0-liters firecylindret motor, som rigeligt 138 hestekræfter ved en topfart på 218 km/t.

Pålidelighed

Som sportsmodel bruger Tiburon mange af de samme dele og yder den samme service som andre Hyundai-modeller. Hvad angår pålidelighed, har Tiburon ikke haft nogen større problemer. Når det drejer sig om en så gammel bil, er dens tilstand det vigtigste. RepairPal rapporterer en gennemsnitlig anmeldelse på 3,6 stjerner for Tiburon.

Sikkerhed

Hyundai Tiburon er en sportsvogn, så sikkerhedsforanstaltningerne er af højeste kvalitet. Ifølge NHTSA opnåede Tiburon-modellen fra 2008 en fuld femstjernet bedømmelse i tilfælde af en frontalkollision. Tiburons acceleration var ganske anstændig, så ekstra sikkerhedsforanstaltninger var obligatoriske.

Afskrivningssats

De ophørte med at sælge Tiburon i 2008. Derfor er afskrivningssatsen for Hyundais Tiburon ret lav sammenlignet med andre bilmærker i samme klasse. De forudser, at afskrivningsgraden kun vil være 6% på 5 år ifølge AutoPadres forudsigelse.

  Hyundai Veracruz Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Hyundai Tiburon er en 2-dørs sportsvogn, men har 4 passagerpladser med 5-trins manuel gearkasse og alle de andre funktioner i en normal sportsvogn. Men når det gælder vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for denne sportsvogn, slår Hyundai de konkurrerende mærker med en vis margin. De anslår de gennemsnitlige årlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger til omkring 274 USD, hvilket er roligt for et gammelt køretøj som Tiburon.

FAQ

Er Hyundai Tiburon en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Tiburon er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Tiburon?

Hyundai Tiburon er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Tiburon, og har den en turbo?

Hyundai Tiburon har 172 hestekræfter og et drejningsmoment på 181 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 2,7L/ Brændstofsystemet er: MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Hyundai Tiburon?

14,8 kubikfod ( 0,419 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Tiburon har 17 x 7,0 tommer aluminiumsfælge foran og 17 x 7,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Hyundai Tiburon?

Den kører godt og burde holde i mindst 250.000 miles uden problemer. Stop and go-kørselssituationen er det, der virkelig slider på motoren, som jeg nævnte, at de fleste af mine kilometer er på rene motorveje.

Er Hyundai Tiburon gode biler?

Det er en god brugt bil. Tiburon er i stand til at accelerere godt og nå en højhastighedsgrænse med anstændig acceleration. Bilen håndterer godt og er en god platform for modding entusiaster. Den er meget lille, så den er nem at vedligeholde både indvendigt og udvendigt. Denne bil blev sammenlignet med Acura RSX og Chevy Camaro, Toyota Solara og Honda Accord Coupé.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z