Hyundai Veracruz Pålidelighed

Hyundai er det bedste bilmærke, når det gælder prisvenlighed og pålidelighed. Veracruz er en anden klassisk mellemstor crossover-SUV, som Hyundai lancerede tilbage i 2006. Veracruz er et godt pålideligt valg i forhold til prisen og den effektive motor.

Oversigt

Hyundai Veracruz er en 5-dørs SUV med både forhjuls- og firehjulstræk. De kendte den også som ix55 i Europa og Rusland. Veracruz tilbød 3 modeller i løbet af sine generationer med GLS, SE og luksuriøse limited-modeller. Med en 3,8 L 260hk (190kW) V6-motor og en seks-trins Shiftronic-automatgearkasse er Veracruz hurtig og kraftfuld.

Pålidelighed

Veracruz skuffer heller ikke, når det gælder pålidelighed, da den er en af de mest effektive biler i mellemstørrelse SUV’er. Hyundai Veracruz’ pålidelighedsvurdering er 4,0 ud af 5,0, hvilket er med til at placere bilen på en 4. plads blandt 26 midsize SUV’er. Den brændstoføkonomiske motor og de gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger gør den til et meget pålideligt valg at eje.

Sikkerhed

Der er næppe nogen klager over Hyundais sikkerhedsforanstaltninger eller -funktioner. De har også udstyret Hyundai Veracruz med alle de væsentlige funktioner. Disse funktioner hjalp Veracruz til at score en god samlet vurdering fra IIHS. Den 5-dørs SUV er meget pålidelig og effektiv i næsten alle afdelinger.

gensalgsværdi

Bilers gensalgsværdi afhænger normalt af deres tilstand og motorens tilstand. Derfor holder Veracruz sin værdi i forhold til ejeromkostningerne, når den er velplejet. Veracruz’ gensalgsværdi er stadig omkring 7-10 000 USD, afhængigt af bilens stand. De forudså, at Veracruz’ værdiforringelse vil ligge på ca. 8 % efter 5 år.

  Dodge Charger Pålidelighed

Vedligeholdelse og omkostninger

Bortset fra at Veracruz er udgået, er Veracruz stadig ikke en dyr bil at vedligeholde, den har ganske overkommelige ejeromkostninger. Køretøjets gennemsnitlige årlige vedligeholdelsesomkostninger for Hyundai Veracruz er omkring 524 $. Reparations- og vedligeholdelsesomkostningerne kan dog variere afhængigt af stand, placering og problemer.

FAQ

Er Hyundai Veracruz en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Veracruz er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Veracruz?

Hyundai Veracruz er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: AWD Sport Utility

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Veracruz, og har den en turbo?

Hyundai Veracruz har 260 hestekræfter og et drejningsmoment på 257 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,8L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Hyundai Veracruz?

8,1 tommer ( 20,57 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Veracruz har 18 x 7 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z