Hyundai Nexo Pålidelighed

Hyundai udvider løbende sin SUV-flåde med imponerende biler med ekstra funktioner, der lanceres næsten hvert år. Hyundai Nexo er en crossoverbil med brintbrændselscelle. Den 5-dørs SUV tilbyder frontmotor og forhjulstræk. Nexo er flagskibsmodellen for Hyundais miljøvenlige biler.

Oversigt

Hyundai Nexo er en bil med elmotor, der drives af en brintbrændselscelle. Elmotoren er i stand til at producere 161 hestekræfter, som accelererer fra 0 til 60 mph på blot 8,4, hvilket kan betragtes som godt som en elmotor. Men på grund af sin elektriske strømproduktion levede Nexo ikke op til det, som den blev hypet ved lanceringen. Men hvis du bare har brug for en passende tunet SUV med en stabil fornemmelse, kan den stadig være et gyldigt valg.

Pålidelighed

Brændselscelle-elbiler betragtes normalt som lige så sikre som normale biler. Men pålidelighedsscoren for den miljøvenlige Hyundai Nexo forudses at være lige over gennemsnittet sammenlignet med nyere modeller fra andre mærker.

Sikkerhed

Sikkerheden på din bil er en vigtig faktor at overveje, før du beslutter dig for at købe en bil. Hyundai Nexo er et fremragende valg, hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med hensyn til sikkerhedsfunktioner og -foranstaltninger. Ifølge IIHS er Nexo i Top Safety Pick i tre på hinanden følgende år fra 2019 til 2021. Nexo formåede også at score den højest mulige bedømmelse i tilfælde af køretøj-til-køretøj-crash-scenariet af Superior.

gensalgsværdi

Hyundai Nexo er en dyr bil sammenlignet med mærkets andre SUV’er som Kona og Tucson. Den brintdrevne brændselscellemotor er hovedårsagen til SUV’ens højere prisskilt. Fremtiden for biler forudsiges at blive af co-venlige køretøjer. Derfor kan Hyundai Nexo holde sin værdi, da de kommer til at være på markedet i mange kommende år.

  Hyundai Genesis Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

På trods af den dyre pris er det lykkedes Hyundai at sænke vedligeholdelsesomkostningerne for Nexo for at tiltrække kunder til sin pålidelige SUV-model. De anslåede gennemsnitlige omkostninger til vedligeholdelse og reparation af en Hyundai Nexo er 138 USD.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Hyundai Nexo en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Nexo er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Nexo?

Hyundai Nexo er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Nexo, og har den en turbo?

Hyundai Nexo har 161 hestekræfter og et drejningsmoment på 291 lb-ft. Brændstofsystemet er: Hydrogen.

Hvor meget frihøjde har Hyundai Nexo?

6,4 tommer ( 16,26 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Nexo har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en brintbrændselscelle?

Brændselscellestakkene holder ca. 150.000 til 200.000 miles. Brændselscellen fjernes fra køretøjet, og materialerne genbruges i slutningen af dens levetid.

Er Hyundai en NEXO-brintbil?

NEXO, en brintbrændselscelle-SUV med en fantastisk rækkevidde, kombinerer avanceret teknologi med et futuristisk design.

Er brint bedre end el?

De kan opnå en effektivitet fra brønd til hjul på 70 til 80 procent afhængigt af modellen. En brintbrændselscelledrevet elbil (FCEV) er på den anden side ret sparsom med en effektivitet på omkring 30 til 35 %. Det er den måde, de producerer elektricitet på, der gør dem forskellige.

  Chevrolet Blazer Pålidelighed

Hvordan fungerer Hyundai Nexo?

Her er et hurtigt overblik over Nexo’s funktionsprincip. Bilens gulv rummer brintbrændstoffet i en tank. Brintbrændstoffet sendes til brændselscellestakken, hvor det blandes med ilt fra indsugningerne i en elektrokemisk reaktion, hvorved der skabes elektricitet.

Hvad er problemet med brintbiler?

To af de største farer ved brændselsceller og brintdrevne køretøjer er faren for elektrisk stød og brændstoffets brandfarlighed. Ved elektrokemisk at kombinere brintgas og ilt (O2) fra luften forvandler brændselsceller brintgas (H2) til vand (H20) og elektrisk energi.

Er brintbiler nul emissioner?

Ja, de udleder kun vanddamp. Brint er også ugiftigt, så der er ingen emissioner. Brint er dog meget eksplosivt, når det udsættes for varme, tryk, gnister, gnister, friktion osv. FCV’er er ligesom elbiler nul-emissionskøretøjer. De udleder ingen smogrelaterede drivhusgasser fra udstødningsrøret. Produktion og transport af brintbrændstof kan forårsage emissioner. Du kan endda lave brint af dit affald!

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z