Hyundai Azera Pålidelighed

Hyundai er kendt som det mest solgte bilmærke til overkommelige priser og fremstiller de mest pålidelige biler på markedet. Hyundai Azera er en forhjulstrukket sedan. Hyundai har fremstillet denne model siden 1986, og den er i sin 6. generation lige nu. Bilen tilbyder en afslappet kørekvalitet, komfortabel håndtering og et fantastisk interiør.

Oversigt

Fra det tidspunkt, hvor produktionen startede, kaldte de køretøjet for Hyundai Grandeur. Det er en 4-dørs executive sedan, der har været Hyundais flagskibsmodel i mange år og markedsføres under forskellige navneskilte verden over, fremtrædende som Hyundai Azera. Det er Hyundais første nær-luksusbil med et generøst bagsæde. Den nuværende generation leveres med en 3,3-liters V6-motor med 293 hestekræfter. Fra og med modelåret 2017 markedsføres Azera ikke længere i USA og Canada, men den fås stadig i Mellemøsten og Kina.

Pålidelighed

Hyundai Azera har en pålidelighedsvurdering på 4 ud af 5. De betragtede også Azera som den mest pålidelige løsning; rangering på 1. ud af 12 for full-size sedan biler. Ifølge J.D Power er pålidelighedsscoren for Azera 86 ud af 100. Indvendigt og udvendigt er den vel nok den flotteste bil i klassen af executive sedaner. Ikke nok med det, Azera er også blandt de mest brændstoføkonomiske biler.

Sikkerhed

Med dagens ulykkesfrekvens er sikkerhedsforanstaltninger og -funktioner obligatoriske. Azera er udstyret med den nyeste og mest effektive teknologi, når det gælder sikkerhedsfunktioner, som f.eks. overvågning af blinde vinkler, advarsel om krydsende trafik bagud, advarsel om kollisioner fremadrettet, parkeringssensorer, airbags, bremseassistent, elektronisk stabilitetskontrol og meget mere. Alle disse funktioner gør den effektivt sikker at køre i.

  Hyundai Elantra GT Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Da Hyundai Azera er en overkommelig executive sedan, skuffer den heller ikke i forbindelse med vedligeholdelsesomkostningerne. De gennemsnitlige årlige omkostninger til reparation og vedligeholdelse på en Hyundai Azera er 458 USD, hvilket er mindre sammenlignet med et gennemsnit på 590 USD for fuld størrelse biler.

FAQ

Er Hyundai Azera en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Hyundai Azera er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Hyundai Azera?

Hyundai Azera er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Hyundai Azera, og har den en turbo?

Hyundai Azera har 293 hestekræfter og et drejningsmoment på 255 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,3 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Hyundai Azera?

16,3 kubikfod ( 0,462 m3 )

Hvor stor frihøjde har Hyundai Azera?

5,4 tommer ( 13,72 cm )

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Azera har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Laver de stadig Hyundai Azera?

Grandeur/Azera blev genintroduceret som virksomhedens flagskib efter lanceringen af Genesis. Azera er blevet udgået i Nordamerika og Canada fra og med modelåret 2017.

Er en Hyundai Azera en god bil?

Hyundai Azera, Hyundais første luksusbil, er en stor sedan med et rummeligt bagsæde. Den er komfortabel og raffineret og tilbyder en jævn kørsel, rolig håndtering og et roligt interiør.

  Hyundai Equus Pålidelighed

Er en Hyundai Azera en elbil?

Der er fire muligheder for drivlinjer i 2021 Hyundai Azera. Andre muligheder omfatter en 2,4-liters benzin/el-hybridmotor med 2,4 liter eller en 3,0-liters benzin/LPG-motor.

Er Hyundai Azera større end Sonata?

Som man kan forvente af to mellemstore sedaner, er dimensionerne på Hyundai Sonata og Hyundai Azera meget ens med hensyn til lastrum og passagerplads. Selv om Azera er lidt længere end Sonata, er deres bredder og højder næsten identiske.

Hvilket var det bedste år for Hyundai Azera?

Den helt nye Hyundai Azera, som blev introduceret sidste år, er uden tvivl den smukkeste store sedan på markedet. Det er også en af de mest effektive og kraftfulde biler i sin klasse. Den har mange af de mest ønskværdige funktioner og er stadig af stor værdi.

Er Hyundai Azera en fuld størrelse bil?

Hyundai Azera 2016 fås i Limited- og basisudgaverne. Den kan transportere fem personer. Forsæderne i 2016 Hyundai Azera er justerbare og omfatter varme/afkøling.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z