Genesis G90 Pålidelighed

Genesis er en berømt bilproducent, som især er kendt for sine sikkerhedsfunktioner. G90 er en fuld størrelse 4-dørs executive sedan, og det er en luksus- og premiumbil. Bilen er flot at se på, og den har masser af gode funktioner.

Oversigt

G90 er en luksusbil med en kraftig 3,3 L turboladet V6-motor med turbolader, som er en 365 hestekræfter stærk motor. Bilen har også en model med en 5,0 L større motor. Bilen har et 8-trins gearsystem og mange andre sikkerhedsfunktioner, som Genesis er kendt for.

Pålidelighed

Pålidelighed er en vigtig faktor, før man beslutter sig for at købe en bil. Genesis er en koreansk bilproducent, som er et ret pålideligt mærke, og den har en pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5. Virksomheden er også en af de mest pålidelige med sine laveste problemer pr. 100 biler. G90 er også pålidelig ligesom andre Genesis-biler, og den har en pålidelighedsklassificering på 91 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er en afgørende faktor, der bestemmer en bils pålidelighed, og Genesis er det bedste bilfirma med hensyn til sikkerhedsfunktioner. G90 er blevet crash-testet af IIHS, og den har fået en perfekt score sammen med Top Safety Pick+-prisen. Derudover har bilen standard sikkerhedsfunktioner som f.eks. vognbaneassistent, kollisionsadvarsel, nødbremser osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er også med til at bestemme en bils pålidelighed. Genesis er et anstændigt bilmærke med hensyn til afskrivningsgrad, og den holder i gennemsnit omkring 60 % af sin oprindelige værdi. G90 har dog en afskrivningsgrad på næsten 47 % efter 5 år.

  Chrysler 300 SRT Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation er generelt dyrt for luksusbiler på grund af deres dyre dele og serviceydelser og komplekse teknik. Genesis har en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på omkring 550 USD, hvilket ikke er det højeste for luksusbiler. G90 koster dog maksimalt 1.700 USD om året for al vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Genesis G90 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Genesis G90 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Genesis G90?

Genesis G90 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Genesis G90, og har den en turbo?

Genesis G90 har 420 hestekræfter og et drejningsmoment på 383 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Genesis G90?

15,7 kubikfod ( 0,445 m3 )

Hvor stor frihøjde har Genesis G90?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Genesis G90 har 19 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder Genesis G90?

Regelmæssig vedligeholdelse og service skulle sikre, at Hyundai Genesis kan holde i mere end 200.000 miles. Køretøjer, der er for dyre at reparere eller vedligeholde, kan hurtigt blive uøkonomiske.

Er 2020 Genesis G90 en god bil?

2020 Genesis G90 er en god brugt bil. Genesis G90 er en god brugt luksussedan. Genesis tilbyder den rolige kørsel, som du kan forvente af en luksusbil. Både dens standard V6-motor samt dens tilgængelige V8-motor giver masser af kraft.

  Cadillac CT4 Pålidelighed

Hvad er en G90 bil?

G90 luksussedanen er stor og rummelig og har mange af de samme funktioner som sine mere berømte tyske modstykker. Den kommer dog til en betydeligt lavere pris. Du får G90 næsten fuldt udstyret med et par ekstraudstyr, hvis du vælger topmodellen.

Hvor hurtig er en Genesis G90?

Den 3,3-liters twin turbo V-6 med 3,3 liter motor med 365 hk, 376 lbft drejningsmoment og en maksimalhastighed på 60 mph driver G90 til 0-60 mph på 5,3 sekunder. Den er også lige så hurtig som LS 500 og klarer kvartmilen på 13,9 sekunder ved 99,9 mph.

Er en G90 en Bentley?

Nej, G90 er ikke en Bentley. En Bentley er en britisk producent af luksusbiler. Genesis G90 er en luksussedan fremstillet af Hyundai.

Har en Genesis G90 massagesæder?

Genesis G90 fra 2021 tilbyder ikke massagesæder. Den har både Apple CarPlay-integration og Android Auto-integration.

Hvad er topmodellen i Hyundai?

Den dyreste: Hyundais nyeste flagskibs-SUV er den tre-rækkede Palisade SUV. Det skyldes, at Genesis har udvidet og bygget ægte koreanske luksusbiler. Den vil koste dig tæt på 50.000 dollars for alle afkrydsede muligheder. Indbyggere i Californien kan bruge mere end 60.000 dollars for den brintdrevne Nexo SUV.

Er Genesis et luksusmærke?

Genesis er et luksusmærke, der er skabt af Hyundai som et eksklusivt spinoff. Det er et dristigt forsøg på at udfordre BMW Lexus, Mercedes-Benz og Lexus. Mens G80 sedanen og G90 sedans er for små til at komme i betragtning til toppen, tilbyder de stor værdi i sammenligning med tyske luksussedaner.

  Porsche vs. BMW: Pålidelighed

Bruger Genesis ægte læder?

Alle Genesis G90-modeller omfatter Nappalæderindtræk, opvarmede bagsæder og forsæder, eljusterbare sæder med hukommelsesindstillinger (22-vejs fører) og en opvarmet og eljusterbar ratsøjle. 5.0 Ultimate-trimmen tilføjer ventilerede bagsæder og eljusterbare memory-bagsæder med hukommelse.
Nappalæder, et læder af højeste kvalitet, gennemgår en unik garvningsprocedure og er blødere og mere fleksibelt

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z