Jaguar XK Pålidelighed

Jaguar er det ekstravagante bilmærke fra Jaguar Land Rover, en britisk, verdensomspændende bilproducent med base i Whitley, Coventry, England. Jaguar XK er den anden og sidste alder af Jaguar XK fabulous sightseer fremstillet og annonceret af den britiske bilproducent Jaguar Cars under X150 inden for opgaven. Den trevejs fastback-bil med tre indgange dukkede op på biludstillingen i Frankfurt i 2005 med den 4,2-liters V8-motor fra arketypen, og den tovejs cabriolet med to indgange dukkede op i 2006 på North American International Auto Show.

Oversigt

I 2010 tilføjede Jaguar valget Speed Pack, med et strømlinet karrosserisæt og en hastighedsbegrænser udvidet til 280 km/t (174 mph), og Black Pack, med mørke hagl. Jaguar XK kan gå fra 0-60 mph på 6,8 sekunder og har en topfart på 155 miles i timen.

Pålidelighed

Den mest pålidelige og beskedne til at støtte køretøj på noget tidspunkt hævdet. En usædvanlig vidunderlig lille godbid for et så dyrt og overlegent udførelseskøretøj. Tænker på udstillingen, brændstofudnyttelse er meget stor om end benzintanken er irriterende lille for et køretøj end generelt er en ideel Grant Tourer. Jaguars pålidelighedsvurdering er 2,5 ud af 5,0.

Sikkerhed

NHTSA’s 5-Star Safety Ratings hjælper forbrugerne med at sammenligne køretøjets sikkerhed, når de søger efter en bil. Flere stjerner betyder mere sikre biler. Jaguar XK anbefalet sikkerhedsvurdering er 3 ud af 10.

Genbrugsværdi

En Jaguar XK fra 2015 har en anslået langsigtet forringelseshastighed på 22 %. Om 5 år regner man med, at dens værdi vil falde med ca. 9.334 USD fra dens nuværende pris på ca. 42.425 USD ned til 33.092 USD.

  Jaguar XE Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Jaguar-modeller normalt omkring $17.636 til support- og reparationsomkostninger i løbet af deres første 10 års administration. Dette er mere end forretningens normale for ekstravagance mærker med $5,846. Der er desuden en 40,54% mulighed for, at en Jaguar vil kræve en betydelig reparation i løbet af denne tid.

FAQ

Er Jaguar XK en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jaguar XK er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jaguar XK?

Jaguar XK er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minikompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Jaguar XK, og har den en turbo?

Jaguar XK har 385 hestekræfter og et drejningsmoment på 380 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Jaguar XK?

4,7 tommer ( 11,94 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jaguar XK har 20 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Jaguar XK en god bil?

Med sin lette, limede, nittede aluminiumsmonocoque og karrosseripaneler i aluminium er Jaguar XK et godt valg af en brugt bil. Du kan vælge mellem en pålidelig 4,2-liters eller 5,0-liters V8’er under den lange motorhjelm – som kan være supercharged i R-modellerne. Den er også meget overkommelig med en pris på kun 6.000 PS.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z