Jaguar XF Sportbrake Pålidelighed

Sportbrake er en ny afledning af Jaguars XF-modellinje for 2017. Jaguar introducerede oprindeligt Sportbrake som en 2012-model på den første generation af XF. Ligesom originalen skal denne vogn tilføje både kantstensattraktion og praktisk anvendelighed til XF-limousinen, samtidig med at der passer endnu mere plads ind i et mindre fodaftryk end i den tidligere model.

Oversigt

Jaguar XF sportsbremse tilbyder en ganske god køreegenskaber end den normale XF-model. Motorprogrammet omfatter en D200 2,0-liters firecylindret dieselmotor på 2,0 liter med 201 hestekræfter og en 2,0-liters benzinmotor på 247 hestekræfter (P250) eller 296 hestekræfter (P300). En otte-trins automatgearkasse er standard, og der kan vælges mellem bag- og firehjulstræk.

Pålidelighed

XF Sportbrake var den model, der havde flest problemer i Driver Power-undersøgelsen, idet over 30 % af ejerne oplevede problemer med deres bil. Med masser af modelproblemer har XF Sportbrake en lav pålidelighedsklassificering sammenlignet med andre mærker af biler af lignende model.

Sikkerhed

Jaguar XF Sportbrake har også en ganske god sikkerhedsvurdering ligesom den originale variant af Jaguar XF med en fuld femstjernet rating af Euro NCAP-rating i slutningen af 2015. Ud over seks airbags, et bakkamera, Lane Keep Assist, Blind Spot Monitor, Emergency Braking og Rear Traffic Monitor har bilen også en Driver Condition Monitor.

Afskrivningssats

Normalt er afskrivningsprocenten og gensalgsværdien af køretøjer fra Jaguar Cars gennemsnitlige i forhold til andre mærker. Med tre år og 36.000 miles vil XF Sportbrake beholde mellem 45 og 49 procent af sin værdi, hvilket svarer til BMW 5-serie Touring, dog lige under Mercedes E-klasse stationcar.

  Hyundai Santa Fe Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Den sidste faktor, der har indflydelse på pålideligheden af en bil af en hvilken som helst model, er dens vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Omkostningerne til vedligeholdelse og reparation af en Jaguar XF Sportbrake i løbet af de første 10 år af ejerskabet er ca. 12.187 USD. Dette er betydeligt højere end de gennemsnitlige omkostninger til vedligeholdelse og reparation af luksuslimousiner. Desuden er der 35,67 % chance for, at en XF Sportbrake vil kræve større reparationer i løbet af denne periode.

FAQ

Er Jaguar XF Sportbrake en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jaguar XF Sportbrake er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jaguar XF Sportbrake?

Jaguar XF Sportbrake er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Station Wagons

Hvad er hestekræfterne i en Jaguar XF Sportbrake, og har den en turbo?

Jaguar XF Sportbrake har 296 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Jaguar XF Sportbrake?

4,1 tommer ( 10,41 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jaguar XF Sportbrake har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z