Jaguar XF Pålidelighed

Jaguar XF fås i to varianter, nemlig en 4-dørs sedan og en 5-dørs stationcar. Det er en executive/mid-size luksusbil, som startede sin produktion tilbage i 2007 og er fortsat.
Luksuslimousiner er generelt dyrere, men Jaguar XF er mere overkommelig end mange af sine konkurrenter.

Oversigt

Jaguars sportslimousine XF er Jaguars mest avancerede, effektive og raffinerede køretøj. Med to kraftige motorer og god brændstoføkonomi har XF meget at vælge imellem. Interiøret i denne Jaguar er rummeligt og komfortabelt og er udstyret med et nyt og forbedret infotainmentsystem. Luksussedanen kan fås med forskellige motorvarianter, herunder 2,0-liters Ford Eco-boost I4 med turbolader, 3,0-liters Jaguar AJ126 med kompressor og den mest kraftfulde 5,0-liters Jaguar AJ133S V8 med kompressor. 2,0-L-motoren yder 246 hestekræfter med et otte-trins automatisk transmissionssystem.

Pålidelighed

Ifølge Driver Power klarer Jaguar sig konsekvent bedre end Audi, BMW og Mercedes. Med en solid 12. plads ud af 30 producenter overhalede Jaguar sine premium-rivaler, mens dens før-facelift XF endte på en respektabel 47. plads ud af 100 køretøjer. Blandt luksuriøse mellemklassebiler er Jaguar XF’s pålidelighedsvurdering 3,0 ud af 5,0.

Sikkerhed

Jaguar XF er udstyret med alle de sikkerhedsfunktioner, som en luksussedan har brug for. Den har en samlet score på 32,38 ud af 37 ved ANCAP-testvurdering. Bilen er som standard udstyret med dobbelte airbags foran, sideairbags og hovedbeskyttende sidegardiner. Derudover er ABS, elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og elektronisk stabilitetskontrol (ESC) standard.

  Jaguar XJR575 Pålidelighed

Afskrivningssats

Når det gælder afskrivningsgraden og gensalgsværdien af et køretøj, er der masser af aspekter at se frem til. Bilfirmaer og købere ser dog stadig op til en forventet afskrivningsgrad for deres køretøj for at forstå deres pålidelighed og fremtid. En Jaguar XF vil blive afskrevet med ca. 61 % efter 5 års brug.

FAQ

Er Jaguar XF en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Jaguar XF er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Jaguar XF?

Jaguar XF er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Jaguar XF, og har den en turbo?

Jaguar XF har 247 hestekræfter og et drejningsmoment på 269 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Jaguar XF?

10,5 kubikfod ( 0,297 m3 )

Hvor stor frihøjde har Jaguar XF?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Jaguar XF har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er de almindelige problemer med Jaguar XF?

Dette er de 11 hyppigste problemer med Jaguar XF (alle versioner)

  • Den har defekte slangeklemmer.
  • Legeringsfælge knækker let.
  • Airbags kan være defekte.
  • Viskerbladene i forruden er meget skrøbelige.
  • Instrumentklyngen fungerer dårligt.
  • Affjedringen larmer og er klodset.
  • Det elektriske system er frustrerende ustabilt.

Hvorfor er brugte Jaguars så billige?

Mange af dem har været leaset i 3-4 år. Dette, sammen med usikkerheden om Fords planer (rygter om at indstille den) og Jaguars mærke (de solgte det), udmønter sig ikke i høje gensalgsværdier.

  Jaguar XF Sportbrake Pålidelighed

Har Jaguar XF en Ford-motor?

Ja, den bruger den samme motor som Ford. Jaguar XF har endelig fået den firecylindrede, 2,2-liters dieselmotor, som den har ledt efter. Det er den nye Ford/ PSA-motor, som kan ses i Mondeo eller Peugeot 508, men modificeret til nord-syd-montering, så baghjulene drejer.

Hvilken er bedre Jaguar XE eller XF?

Du vil kunne sammenligne de to biler side om side. Forskellene i deres størrelser er en afspejling af de enkelte bilers styrker. XE er lettere og mindre, og den er perfekt til dem, der ønsker sportslig og samtidig effektiv ydeevne. XF tilføjer luksus, komfort og indvendig plads til denne sportsvognsfornemmelse.

Vedligeholdelse og omkostninger

Mærkatpriserne alene er ikke afgørende for, hvor meget det koster at eje en bil. Det er også vigtigt at overveje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Bilens vedligeholdelsesomkostninger for Jaguar XF ligger på omkring 1.066 USD om året.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z